arabickostas
Member
Συγνώμη, η Φιφαντινα έδωσε κόκκινη κάρτα, μέσω δεύτερης κίτρινης, για φλοπινγκ που δεν ήταν στο κουτί του πέναλτι στην Ελβετία ? Δηλαδή κάθε βουτιά στο γήπεδο, όπου και να είναι τιμωρείται με κίτρινη???
Δεν ειχα καμια ορεξη να κατσω να δω την Αργεντινη μετα το Νορβηγια-Αγγλια.Αν σας αρέσει με το var να ακυρώνονται γκολ σαν το 1-2 της Νορβηγίας με γειά σας και χαρα σας.
Εγω αυτές τις δήθεν varισιες φασεις τις θεωρω καταστροφή του ποδοσφαίρου
μάλλον ξεχνάς οτι χάρη στο βαρ μετρήσανε 2-3 γκολ του οσφπ και ακύρωσαν και ενα της βιλα στον ημιτελικό με αστον βιλα στο κονφερενς πριν δυο χρόνια. Ο επόπτης τα χε δωσει οφσαητ. Αν δεν υπήρχε βαρ δεν θα χάτε κονφερενς τώρα.Αν σας αρέσει με το var να ακυρώνονται γκολ σαν το 1-2 της Νορβηγίας με γειά σας και χαρα σας.
Εγω αυτές τις δήθεν varισιες φασεις τις θεωρω καταστροφή του ποδοσφαίρου
2 στα 4 και 50% στις προβλέψεις μου για τρίτο συνεχόμενο γύρο. Λοιπον στα ματς Γαλλία- Ισπανία θα περάσει η ισπανία, Αργεντινή- Αγγλία θα περάσει η Αγγλία και τελικός Αγγλία- Ισπανία is coming home..Προβλέπω Μαρόκο, Ισπανία, Αργεντινή και Νορβηγία να περνάνε.
Ξεχνας οτι πιο πανω εχω γραψει να παραμεινει για το ημιαυτόματο οφσάιντ και το goal line technology.μάλλον ξεχνάς οτι χάρη στο βαρ μετρήσανε 2-3 γκολ του οσφπ και ακύρωσαν και ενα της βιλα στον ημιτελικό με αστον βιλα στο κονφερενς πριν δυο χρόνια. Ο επόπτης τα χε δωσει οφσαητ. Αν δεν υπήρχε βαρ δεν θα χάτε κονφερενς τώρα.
2 στα 4 και 50% στις προβλέψεις μου για τρίτο συνεχόμενο γύρο. Λοιπον στα ματς Γαλλία- Ισπανία θα περάσει η ισπανία, Αργεντινή- Αγγλία θα περάσει η Αγγλία και τελικός Αγγλία- Ισπανία is coming home..

Το ζητήσατε, το εχετε:Περιμένουμε την πρόβλεψη του Γιώργου για να ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός που θα το πάρει.
![]()
![]()
![]()
Το ζητήσατε, το εχετε:
Γαλλια- Ισπανια: Η Γαλλία ειναι απο τις πηγές ομάδες στον κόσμο που μπορεί να πάρει τη μπάλα απο τους Ισπανούς. Γαλλια, στην κανονική διάρκεια κιολας
Αγγλια-Αργεντινη: Αν η Αργεντινή σκοράρει πρώτη ή το παει στα πέναλτι, θα περάσει, εχει τερματοφυλακαρα (ρατσιστής, πανιβλακας, αλλα φοβερος) και μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα. Αν πρεπει σώνει και καλά να ποντάρω (δε θα το κανω, έβγαλα το Μουντιάλ με +200 και φτανει) στο ποιος θα προκριθεί θα βάλω Αγγλία.
Στον τελικό η μόνη ελπίδα οποίου παει με τη Γαλλια ειναι οτι τοναθλημα ειναι άδικο, κουτό στη σύλληψη του (μετα απο 150 χρόνια κατάλαβαν οτι πρεπει να βάλουν χρονικό όριο στην εκτέλεση του πλαγίου, αντε να δουμε ποτε θα απαγορεύσουν το Μπρος-Πισω μπας και σταματήσουμε να βαζουμε οδοντογλυφιδες στα μάτια), κωλοφαρδιστικο και... βρετανικό (άρα στερουμενο λογικης). Οποτε ναι μπορεί να συντελεστει καμία αδικια και να το χάσει η Γαλλια αλλα ειναι εύκολα η καλυτερη ομαδα: γρήγοροι, τεχνίτες, δυνατοί, εχουν προσωπική φάση, εχουν τελείωμα, δεν ειναι τσίρκο πίσω, τρομερό βάθος, καλοί στα στημένα, αυτοπεποίθηση, εμπειρία κι εχουν παίκτες που αξίζει να πληρώσεις ακομη κι αν βαριέσαι το ποδοσφαιρο
Αστα δεν μας πιάνει ο ύπνος. Εσενα που άλλαξε η ζωη σου απο αυτα τα γεγονότα είσαι τυχερός! Οχι πια δουλειά, μόνο χαρά και ταξίδια θα είσαι!Ξεχνας οτι πιο πανω εχω γραψει να παραμεινει για το ημιαυτόματο οφσάιντ και το goal line technology.
Εχει καταντήσει αηδία να ψαχνουμε τηλεοπτικες φασεις .
ΥΓ Τελικα οι 29 05 2024 και η 24 05 2026 θα σας στοιχειωνουν μια ζωη