Το συναίσθημα λέει Μέσσι.Ισπανία δαγκωτό, καντε τα κουμάντα σας.
Η λογική λέει Ισπανία.
Το συναίσθημα λέει Μέσσι.Ισπανία δαγκωτό, καντε τα κουμάντα σας.
Άμα είσαι οπαδός της Ρεάλ, όλες οι μέρες είναι δύσκολες.Δύσκολες μέρες να είσαι οπαδός της Ρεάλ..
Αν έχουν δύσκολες μέρες οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης με 15 τσάμπιονς λιγκ τότε οι υπόλοιποι πρέπει να πάμε να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό και να πέσουμε στην θάλασσα…Άμα είσαι οπαδός της Ρεάλ, όλες οι μέρες είναι δύσκολες.
Καλά προς το παρόν κάτσε αναπαυτικά στο καναπέ σου να δεις τον Μέσι να παιζει τρίτο τελικό μουντιάλ.Αν έχουν δύσκολες μέρες οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης με 15 τσάμπιονς λιγκ τότε οι υπόλοιποι πρέπει να πάμε να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό και να πέσουμε στην θάλασσα…
Οσο για τον μεσσι, εγω θα πω οτι το ποδόσφαιρο δεν είναι τέννις, ο μεσσι το πρώτο μουντιάλ το πήρε στα 35,αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ηταν παιχταράς στα 31 η στα 27, απλά τοτε ,στα 35 του, έφτιαξε καλή ομάδα η Αργεντινή. Αν βάζαμε τον ροναλντο στην Αργεντινή και τον μεσσι στην πορτογαλλια μπορεί να είχαμε τα ιδια αποτελέσματα.
Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλα είμαι Αργεντινή απο μικρός γιατι ειχα πόρωση με Μπατιστούτα, Ορτέγκα, ρικέλμε, βερον κλπ οπότε καμία στενοχώρια.Καλά προς το παρόν κάτσε αναπαυτικά στο καναπέ σου να δεις τον Μέσι να παιζει τρίτο τελικό μουντιάλ.
Ξέχασα βεβαια εχει και ο Κριστιάνο ενα euro που είναι ισο με το mundial οπως ειπε ο τιτανοτεράστιος
Μέσα επεσες βρε μπαγάσα.Υ.σ. Επειδή ειδα και το μήνυμα πού έγραψες για το ταξίδι στο Άμστερνταμ εχω να σου πω να ηρεμήσεις λιγο με τον φανατισμό σου για τις ομάδες γιατι είσαι και πατέρας τριών παιδιών. Μετά απορούμε που βγαίνουν από 15 χρονών και μαχαιρώνονται στις πλατείες…
Δεν τα βλέπουν μόνο τα παιδιά σου τα μηνύματα σου.. οταν εσυ ενας πατέρας τριων παιδιών εισαι τοσο ζορισμένος και φανατισμένος με τις ομάδες που στηρίζεις τι περιμένουμε απο τους 15 χρόνους μετα. Χαλάρωσε μπρο, (και αυτό πρέπει να το πουν σε όλους τους φανατικούς) ανώνυμες εταιρίες είναι οι ομάδες με παίχτες εκατομυρίων που πληρώνονται απο δισεκατομμυριούχους προέδρους. Εσένα και εμένα δεν μας ξέρει κανείς από αυτούς. Αλλα η χαρά αλλο η πρόκληση…Μέσα επεσες βρε μπαγάσα.
Η κόρη μου η μεγάλη έχει μαχαιρώσει τρεις, τα δυο μικρότερα από εναν μονο ακόμα.
Τωρα στο Αμστερνταμ θα την πέσουμε σε οπάδους του Αγιαξ
Θες και τα γράφεις:
Για μένα από θέμα ταλέντου και προσόντων δεν μπορεί ούτε με τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο να συγκριθεί.Η συγκριση Μεσι-Κριστιανο ειναι γελοια.
Ο Κριστιανο μπορει να συγκριθει με τον Κειν, τον Χαλαντ, παλιοτερα τον Ροναλντο, τον Μπατζιο κλπ. Τους μεγαλους σκορερ δηλαδη.
Με τον Μεσι σε τι να συγκριθει εκτος απ τα γκολ; Υπαρχει συγκριση στις ασιστ; Στις τριπλες; Στα χιλιομετρα; Σε οτιδηποτε αλλο περαν των γκολ;
Καμια.