About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

Nikos86

Member
Αν βάζαμε τον ροναλντο στην Αργεντινή και τον μεσσι στην πορτογαλλια μπορεί να είχαμε τα ιδια αποτελέσματα.

Μπορει όμως να είχε και η Πορτογαλία Μουντιάλ και η Αργεντινή ούτε κοπα Αμέρικα ή άντε Κοπα Αμέρικα θα είχε.

Κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλη η διαφορά επιπέδου που τους χωρίζει! Ο Μέσι μόνο με Πελέ και Μαραντόνα συγκρίνεται αν και μάλλον τους έχει περάσει κι αυτούς. Ο Κριστιάνο για μενα μπαίνει/δεν μπαίνει στη καλύτερη δεκάδα όλων των εποχών οταν ο Μέσι είναι ο goat!

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δεν τα βλέπουν μόνο τα παιδιά σου τα μηνύματα σου.. οταν εσυ ενας πατέρας τριων παιδιών εισαι τοσο ζορισμένος και φανατισμένος με τις ομάδες που στηρίζεις τι περιμένουμε απο τους 15 χρόνους μετα. Χαλάρωσε μπρο, (και αυτό πρέπει να το πουν σε όλους τους φανατικούς) ανώνυμες
Επειδή δε με ξέρεις προσωπικά καλύτερα να μη με κρίνεις.
Βαριέμαι ασύστολα να παραθέσω μηνυματα σου να τα συγκρίνουμε
Τις νουθεσίες σου σε παρακαλώ αλλού και όχι σε εμένα.
Και σου απαγορεύω (ευγενικα) να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο μου.
Την επόμενη φορά θα ακολουθήσω αλλη οδό νόμιμη.
Αν σε ενοχλεί κάποιο μηνυμα μου αναφορά στην διαχειριστική ομάδα, αλλά χαρακτηρισμούς απαγορεύω.
Δεν θα ασχοληθώ αλλο.
Πάμε παρακάτω

Alexandrosx

Member
Μπορει όμως να είχε και η Πορτογαλία Μουντιάλ και η Αργεντινή ούτε κοπα Αμέρικα ή άντε Κοπα Αμέρικα θα είχε.

Κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλη η διαφορά επιπέδου που τους χωρίζει! Ο Μέσι μόνο με Πελέ και Μαραντόνα συγκρίνεται αν και μάλλον τους έχει περάσει κι αυτούς. Ο Κριστιάνο για μενα μπαίνει/δεν μπαίνει στη καλύτερη δεκάδα όλων των εποχών οταν ο Μέσι είναι ο goat!
Ε καλα υποθετικα ειναι ολα. Καταρχας εγω δεν ειμαι οτι υποστηρικτης του μεσσι ουτε του ροναλντο. Απλά θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Το οτι ο ροναλντο εχει πιο πολλά τσάμπιονς λιγκ δεν τον κάνει καλύτερο παίχτη αλλά τυχερό μαζί με ικανότητα που βρέθηκε σε καλύτερες ομάδες.
IMG_1061.jpeg

Trophies won by Messi vs Ronaldo

Nikos86

Member
Ε καλα υποθετικα ειναι ολα. Καταρχας εγω δεν ειμαι οτι υποστηρικτης του μεσσι ουτε του ροναλντο. Απλά θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Το οτι ο ροναλντο εχει πιο πολλά τσάμπιονς λιγκ δεν τον κάνει καλύτερο παίχτη αλλά τυχερό μαζί με ικανότητα που βρέθηκε σε καλύτερες ομάδες. View attachment 544673
Trophies won by Messi vs Ronaldo

Εεε καλά ρε συ στη Ρεάλ έπαιζε!

Κανένας παίκτης δεν εχει 7 Τσαμπιονς λιγκ. Όσοι έχουν 6 έχουν παίξει Ρεάλ αν θυμάμαι καλά και οι μόνοι παίκτες που έχουν 5 χωρίς να έχουν παίξει Ρεάλ είναι ο Μαλντίνι και ο Κοστακουρτα. Ο Μαλντίνι μάλιστα ήταν σε όλα και βασικό μέλος της ομάδας με μεγάλη συμβολή στην επιτυχία.

4 χωρίς να παίξεις Ρεάλ ειναι πιο μεγάλη επιτυχία απ' ότι 5 παίζοντας στη Ρεάλ. Αλλα έστω κι έτσι αν βάλεις μέσα ασίστ Μουντιάλ, χρυσές μπάλες κλπ ο Μέσι τον περνά κατά πολύ κατά τη γνώμη μου.

Ούτε εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Μέσι. Απ' όσους εχω δει ο αγαπημένος μου είναι ο Ροναλντίνιο και μετά ο Ζιντάν. Αλλά ο Μέσι είναι ο goat. Δεν υπάρχει σύγκριση πιστεύω

Last edited:

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει συνολικά 47 τίτλους στην καριέρα του (σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο), ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετρά 35 επίσημα τρόπαια. [1, 2]
Αναλυτικότερα οι τίτλοι τους χωρίζονται ως εξής:

Λιονέλ Μέσι (47 τρόπαια)
    • Εθνική Ομάδα (5): 1 Παγκόσμιο Κύπελλο, 2 Κόπα Αμέρικα, 1 Finalissima, 1 Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο.
    • Μπαρτσελόνα (34): 10 Πρωταθλήματα Ισπανίας (La Liga), 7 Κύπελλα Ισπανίας (Copa del Rey), 8 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 4 UEFA Champions League, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.
    • Παρί Σεν Ζερμέν (3): 2 Πρωταθλήματα Γαλλίας (Ligue 1), 1 Σούπερ Καπ Γαλλίας.
    • Ίντερ Μαϊάμι (5): 1 Leagues Cup, 1 Supporters' Shield (συν επιπλέον τίτλοι). [1, 2]

Ατομικές Διακρίσεις: Έχει κατακτήσει ρεκόρ 8 "Χρυσών Μπαλών".

Κριστιάνο Ρονάλντο (35 τρόπαια)
    • Εθνική Ομάδα (3): 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Euro), 1 UEFA Nations League.
    • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (9): 3 Πρωταθλήματα Αγγλίας (Premier League), 1 Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup), 2 Λιγκ Καπ Αγγλίας, 1 Community Shield, 1 UEFA Champions League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. [1, 2]
    • Ρεάλ Μαδρίτης (15): 2 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 4 UEFA Champions League, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. [1]
    • Γιουβέντους (5): 2 Πρωταθλήματα Ιταλίας (Serie A), 1 Κύπελλο Ιταλίας, 2 Σούπερ Καπ Ιταλίας.
    • Αλ Νασρ (1): 1 Arab Club Champions Cup.
Ατομικές Διακρίσεις: Έχει κατακτήσει 5 "Χρυσές Μπάλες".

panpan

Member
Αφηγητής
Απλά θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Θα σου θυμίσω ότι η Νάπολη πήρε δύο πρωταθλήματα Ιταλίαςμε Μαραντόνα και το πρώτο της και μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο. Μέχρι να πάρουν τον κούκο, δεν είχαν άνοιξη.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε ταξίδι
Ο Μέσι είναι ένα απλό παιδί, ένας από εμάς...
Ας αφήσουμε το κακομοίρη Ρονάλντο να τρώει αστακούς και σούσια

Last edited:

Alexandrosx

Member
Θα σου θυμίσω ότι η Νάπολη πήρε δύο πρωταθλήματα Ιταλίαςμε Μαραντόνα και το πρώτο της και μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο. Μέχρι να πάρουν τον κούκο, δεν είχαν άνοιξη.
Ε καλα υπάρχει και το παράδειγμα της παρι που με μεσσι, μπαπε, νέημαρ δεν πήρε τσουλου και μόλις έφυγαν αυτοί έχει δυο συνεχόμενα γιατί έφτιαξε τρομερό σύνολο. Μια εξαίρεση δεν αποτελεί τον κανόνα οτι στο ποδόσφαιρο πρέπει να χεις δυνατό σύνολο.. κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα.

IMG_1063.jpeg

Nikos86

Member
Ε καλα υπάρχει και το παράδειγμα της παρι που με μεσσι, μπαπε, νέημαρ δεν πήρε τσουλου και μόλις έφυγαν αυτοί έχει δυο συνεχόμενα γιατί έφτιαξε τρομερό σύνολο. Μια εξαίρεση δεν αποτελεί τον κανόνα οτι στο ποδόσφαιρο πρέπει να χεις δυνατό σύνολο.. κατα την ταπεινή μου άπο
Ε καλα υπάρχει και το παράδειγμα της παρι που με μεσσι, μπαπε, νέημαρ δεν πήρε τσουλου και μόλις έφυγαν αυτοί έχει δυο συνεχόμενα γιατί έφτιαξε τρομερό σύνολο. Μια εξαίρεση δεν αποτελεί τον κανόνα οτι στο ποδόσφαιρο πρέπει να χεις δυνατό σύνολο.. κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα.

View attachment 544675
Εντάξει αλλά αυτή την Αργεντινή πως τη βλέπεις ως ένα σύνολο δυνατών παικτών ή μια ομάδα βασισμένη σχεδόν εξ'ολοκληρου σε έναν παίκτη;

Ένας 39 χρόνος πήρε από το χεράκι μια ομάδα τελικό και μάλιστα περπατητός

Alexandrosx

Member
Εντάξει αλλά αυτή την Αργεντινή πως τη βλέπεις ως ένα σύνολο δυνατών παικτών ή μια ομάδα βασισμένη σχεδόν εξ'ολοκληρου σε έναν παίκτη;

Ένας 39 χρόνος πήρε από το χεράκι μια ομάδα τελικό και μάλιστα περπατητός
Εγω βλέπω μια πολυ καλη ομαδα ως συνολο παιχτων με κερασάκι στην τουρτα εναν σουπερ μεσσι. Η ισπανια μια απο τα ιδια. Απλα δεν εχει το κερασακι, ο γιαμαλ δεν είναι ακόμα μεσσι.

Last edited:

arabickostas

Member
Παιδια το εγραψα πριν και το ξαναγραφω παλι.... Σταματηστε να τσακωνεστε σαν τα κοκορια για τιτλους και τροπαια και για το ποιος παιζει ή οχι στην ομαδα που σας αρεσει περισσοτερο. Οι τιτλοι λενε πολλα αλλα και λιγα οσον αφορα την συνεισφορα καθε παικτη και το ποσο ομαδα ηταν η ομαδα που κατακτουσε τα τροπαια. Ο Μεσσι ειχε τη τυχη να εχει Ινιεστα και Τσαβι ολη του τη καριερα διπλα του, ενω ο Ροναλντο τη χρυση προπονητικη Ζινταν εποχη των Τσαμπιονς λιγκ.

Θαυμαστε τον goat Messi και βγαλτε το καπελο στον Ροναλντο για τη σκληρη δουλεια που τον εφερε εκει που ειναι. Οσοι αμφισβειτειτε την μια ή την αλλη πλευρά οι αριθμοί και τα επιτευγματα λένε την αλήθεια... Προσωπικα, ειμαι φαν κλαμπ Ροναλντο αν και με ξενερωνει μερικες φορες ο εγωισμος του, αλλα ειμαι πεπεισμενος οτι ο Μεσσι ειναι ο goat, ακομα και αν χασει το 2ο μουντιαλ... Ο Μεσσι ειχε φυσικο ταλεντο ενω ο Ροναλντο δουλεψε σκληρα να εξελιχθει, συνολικα ομως goat για μενα ειναι ο Μεσσι.

Καποιος ανεφερε οτι ενας κουκκος φερνει την ανοιξη. Παναγιωτη, το ποδοσφαιρο στα 80ς ηταν αλλιως....Τοτε, οντως ο κουκος μονο μπορει να την εφερνε. Για φερε τωρα ομως ενα Μεσσι ΜΟΝΟ, σε μια μεσαια ομαδα της Ιταλιας και πες μου αμα παρει πρωταθλημα αμεσως....Δεν εχει λογικη να συγκρινουμε ανομοιες εποχες γιατι το ποδοσφαιρο εξελισσεται ραγδαια. Οταν ο πατερας μου, 78, δει τον Μεσσι ψιλοκραζει μολις χασει τη μπαλα και αναπολει τον Πελε...Ε τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα :).

Υ.Γ Ασχετο, αλλα 40 χρονια βλεπω ποδοσφαιρο, δεν εχω ξαναδει σε αγωνιστικο χωρο πιο ανεκφραστο ανθρωπο απο το Σκαλονι....Μιλαμε μπαινει γκολ στο 90+++ και ο τυπος δεν κινει ουτε τις βλεφαριδες απο χαρα ή απογοητευση. Μιλαμε για ασυλληπτο αν θεωρησουμε και το οτι ειναι Αργεντινος...

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Σιγουρα και οι δυο ειναι τεράστιοι ποδοσφαιριστές
Ο ενας με περισσότερο ταλέντο, ο αλλος με πολύ δουλειά
Τις μαγικές στιγμές και στιγμές ποδοσφαιρικής αλητείας που μου έχει χαρισει ο Μέσι, δεν μου τις έχει χαρίσει κανένας αλλος συγχρονος ποδοσφαιριστής.

Κατα τα λοιπά και αλλοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές ετυχαν σε καλές ομάδες αλλά δεν ειχαν τα αποτελεσματα των δυο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom