Ταξίδια στην Ελλάδα και περιορισμοί covid.

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Απο Μαντουδι (Ευβοια) προς Αλοννησο κοιταζαν τα πιστοποιητικα ολων αλλα χειροκινητα, εκαναν ομως την αφαιρεση να δουν αν εχουν περασει οι 14 μερες (στις 14 τζαστ μας περασε αλλα ειχε προβληματισμενη φατσα).
Απο Αλοννησο για Κυμη εκαναν οτι τα κοιτανε, παλι σε ολους, αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν εβλεπαν τιποτα, το δικο μου το ειχα στο κινητο που αν δεν ζουμαρεις δε φαινεται τιποτα και απλα κοιταξαν φευγαλεα την οθονη και αυτο ηταν.. Πιστευω και το λογαριασμο της δεη να εδειχνα παλι θα περναγα..
Στα λιμανια τουλαχιστον θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης που θα πεσεις

Ωστοσο εγω ειχα μεινει οτι χαρτι χρειαζεσαι μονο απο την ενδοχωρα στα νησια και οχι το αναποδο.. Αλλαξε αυτο και δεν το πηρα χαμπαρι? Γιατι και εμας μας ζητησαν στο γυρισμο (ασχετα που δεν εδωσαν σημασια) και απο αλλα σχολια βλεπω το ιδιο..
 
Last edited:

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.604
Likes
9.841
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Τετάρτη Ελ. Βενιζέλος ο κακός χαμός, πτήση εσωτερικού τα έλεγξαν όλα κανονικά σε όλους.

Σήμερα το πρωί, πήγα στο αεροδρόμιο στο Ηράκλειο με ταξί και ο ταξιτζής μου είπε ότι ο φετινός Ιούλιος είναι πολύ καλύτερος από τον Ιούλιο του 2019 και 2018. ΥΓ. Ταξιτζής εμβολιασμένος και με πίστη στην επιστήμη νόμιζα ότι βρίσκομαι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου οι συνηθισμένες παλιές "καλές" ουρές του καλοκαιριού που φτάνουν μέχρι έξω από το αεροδρόμιο, στον έλεγχο για την πτήση κοίταξαν μόνο το check-in και ταυτότητα.

Τώρα είμαι στο lounge της aegean για πτήση εξωτερικού, η πρώτη φορά στα χρόνια που είμαι gold κάτοχος που δεν είχε ελεύθερη καρέκλα και έπρεπε να σηκωθεί κάποιος για να κάτσω (και είναι Κυριακή απόγευμα, ουτε καν Παρασκευή).
 

maria91

Member
Μηνύματα
2.081
Likes
1.950
Οι ουρες και οι καθυστερησεις ειναι απειρες πλεον στο Ελ.Βενιζελος,μολις μπει Αυγουστος δε θα κοιτανε κατι,βαζω και στοιχημα!εδω εμας που μας κοιταξαν τα τεστ ολων και φυγαμε με 40λεπτα καθυστερηση σχεδον!για πτηση εσωτερικου μιλαω παντα...προσληψεις δε γινονται οποτε μη περιμενετε απο 2 κοπελες με φουλ γεματα αεροπλανα(διοτι πλεον δε ισχυει το 1 θεση καθεσε και η διπλανη κενη)να καθονται να ψαχνουν τα τεστ,τα πιστοποιητικα κλπ κλπ..
 

Kostass

Member
Μηνύματα
213
Likes
362
δόθηκε εντολή να ΜΗΝ ελέγχονται καθόλου τα πιστοποιητικά και κυρίως τα αποτελέσματα από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα,γιατί εάν κάποιος είναι θετικός δεν έχουν ΠΟΥ να τον βάλουν
ειναι η γνωστη σε ολους μας φιλοσοφια του "αφησε το να γινει αλλουνου προβλημα". Δοκιμασμενη & σιγουρη συνταγη :haha:
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.782
Likes
18.174
Τροποποίηση της οδηγίας για εσωτερικούς προορισμούς που αφορά τους ανήλικους.

Τροποποίηση notam πτήσεων εσωτερικού- Τι αλλάζει - Airnews
Γράφει " Ειδικότερα για τους ανήλικους από 12 έως 17 ετών (γεννημένοι μετά την 1/7/2009) " προφανώς λανθασμένα,αφού είναι για γεννημένους ΠΡΙΝ την 1η.07.2009.
 

maria30

Member
Μηνύματα
238
Likes
734
Επόμενο Ταξίδι
??????
Αεροδρόμιο Σύρου αυτήν την στιγμή, ένας απλός έλεγχος όχι σκαναρισμα, στο πιστοποιητικό και δεν έχει και κόσμο..
 

Alpha14

Member
Μηνύματα
119
Likes
203
Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείται η παρέλευση 14 ημερών από την δεύτερη δόση εμβολιασμού ή 30 ημερών στην περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ως έγκυρο παρόλο που είναι δυνατή η απόκτησή του από την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης του εμβολιασμού.
Αυτό με τις 30 μέρες ισχύει σίγουρα;
Δεν μπορώ να το βρω κάπου, πχ και στο site της Blue Star που κοιτάω για να βγάλω άκρη τι χρειάζεται για να ταξιδέψουμε, δεν βλέπω να γίνεται καμία διάκριση μεταξύ εμβολίων.
 
Μηνύματα
19
Likes
2
Καλησπέρα, έχω πτήση Θεσσαλονίκη -> Χανιά σε 10 μέρες, με ryainair. έκανα σήμερα το check in και συνέχεια βλέπω για ταξιωτικά έγγραφα κτλ κτλ που σε πετάει σε άλλα link για να τα δεις.. ( θεωρώ οτι ειναι για τις πτήσεις απο εξωτερικό) πλήρως εμβολιασμένος χρειάζετε κάποιο άλλο έγγραφο?
 
Μηνύματα
11
Likes
6
Καλημερα!
Θα ταξιδέψω σε λίγες μέρες με την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία και χρειάζεται να κανω rapid test.
Εχω 2 ερωτήσεις.
α) Εαν δεχεται το δωρεάν ράπιντ απο κάποιο απο τα περίπτερα του ΕΟΔΥ που υπάρχουν, παραδείγματος χάριν οπως στο μετρό του Συνταγματος
β) Εαν ξερει κάποιος αν ειναι απαραιτητη η διαγνωση και στην επιστροφη για πτηση εσωτερικού
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.310
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Καλή σου μέρα
α) Εαν δεχεται το δωρεάν ράπιντ απο κάποιο απο τα περίπτερα του ΕΟΔΥ που υπάρχουν, παραδείγματος χάριν οπως στο μετρό του Συνταγματος
Από φίλη που πέταξε μόλις χθες με τη συγκεκριμένη εταιρεία, δέχτηκαν κανονικότατα και με το νόμο το δωρεάν ραπιντ που είχε κάνει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Επίσημο είναι, δε θα μπορούσε να μη το δεχτεί.
β) Εαν ξερει κάποιος αν ειναι απαραιτητη η διαγνωση και στην επιστροφη για πτηση εσωτερικού
Από νησιά προς ενδοχώρα self test.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.778
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom