Κάτσε να πάρω τηλέφωνο τον CEO της AEGEAN να ρωτήσω...Καλησπέρα! Έχουμε καθόλου εικόνα πότε θα βγει προσφορά για έξτρα μίλια στη μετατροπή των bonus? Πάει ένα οχτάμηνο από την τελευταία φορά αν δεν κάνω λάθος
Όταν υπάρχει προσφορά συγκέντρωσης πόντων π.χ.1€ για 100 πόντους αυτή ισχύει μόνο για αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα. Την δίνει σπάνια μόνο ένα πολυκατάστημα ηλεκτρικών ειδών.Αν μαζευουμε ποντους στην καρτα και οταν βγαζει προσφορα πχ και λεει 1-100 σε καποιο καταστημα. ειναι μονο για αγορες απο το καταστημα ή οτι ποντους εχεις μπορεις να τους κανεις μιλια 1-100?
Ευχαριστω για την διευκρίνιση! Εγω το εχω κανει να ειναι αυτοματα. Να παρω την τραπεζα να το αλλαξει; ή γινετε απο καπου;Όταν υπάρχει προσφορά συγκέντρωσης πόντων π.χ.1€ για 100 πόντους αυτή ισχύει μόνο για αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα. Την δίνει σπάνια μόνο ένα πολυκατάστημα ηλεκτρικών ειδών.
Δεν έχει σχέση με τη μετατροπή των πόντων σε μίλια που γίνεται σε δεύτερη φάση.
Όταν συγκεντρώσεις τους πόντους μπορείς να τους μετατρέψεις σε μίλια μέσα σε 1 χρονο από την απόκτηση τους.
Συνήθως, περιμένουμε να βγει καμία προσφορά της Aegean για την μετατροπή σε μίλια π.χ. 30% επιπλέον μίλια.
Δεν επιλέγουμε δηλαδή την αυτόματη μηνιαία μετατροπή των πόντων σε μίλια.
Τηλέφωνο στην τράπεζα.Ευχαριστω για την διευκρίνιση! Εγω το εχω κανει να ειναι αυτοματα. Να παρω την τραπεζα να το αλλαξει; ή γινετε απο καπου;
Η τελευταία μετατροπή με + 50% έγινε κάπου τον Οκτώβρη. Άρα έχουμε περιθώριο ακόμα 4 μήνες.Αρα και τα 1-100 από Κωτσόβολο κρατάνε ένα χρόνο για μετατροπή ε; Φοβάμαι μην κάνω βλακεία περιμένοντας
26 Σεπτεμβρίου του '25Η τελευταία μετατροπή με + 50% έγινε κάπου τον Οκτώβρη. Άρα έχουμε περιθώριο ακόμα 4 μήνες.
Βλέπω ότι πέρυσι είχε δώσει bonus μετατροπής και αρχές Ιουλίου, όμως τη χρονιά που διανύουμε δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.Η τελευταία μετατροπή με + 50% έγινε κάπου τον Οκτώβρη. Άρα έχουμε περιθώριο ακόμα 4 μήνες.
Η προσφορά ξεκινούσε τέλος Σεπτέμβρη και έληγε αρχές Οκτωβρίου, οπότε μπορούσες να κάνεις μέχρι αυτό το διάστημα μετατροπές πριν λήξει η προσφορά. Η τελευταία μετατροπή που έκανα ήταν 10 Οκτώβρη26 Σεπτεμβρίου του '25