Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Για άλλη μια φορά, η Aegean Bonus Visa (Generali) με αποζημίωσε πληρώνοντάς μου το 100% της διαμονής λόγω αλλαγής ώρας πτήσης, όπου το layover από τις 13 ώρες πήγε στις 25. Ταχύτατοι και άψογοι.

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Η ταξιδιωτική ασφάλιση που παρεχει ισχυει και στα εισιτήρια που εχουν βγει με μιλια αν οι φοροι εχουν πληρωθει με την καρτα ;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Η ταξιδιωτική ασφάλιση που παρεχει ισχυει και στα εισιτήρια που εχουν βγει με μιλια αν οι φοροι εχουν πληρωθει με την καρτα ;
Ακριβώς

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
πωωωω δεν το ηξερα και περυσι φαγαμε καθυστερηση 10 ωρη σε μια πτηση εντος Ασιας. Παιζει να δικαιουμουν αποζημιωση για τα εξοδα και για μενα και για τη συζυγο και για το παιδι.

Last edited:

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Για άλλη μια φορά, η Aegean Bonus Visa (Generali) με αποζημίωσε πληρώνοντάς μου το 100% της διαμονής λόγω αλλαγής ώρας πτήσης, όπου το layover από τις 13 ώρες πήγε στις 25. Ταχύτατοι και άψογοι.
Πολύ καλό, πραγματικά. Αν κλειστούν εισιτήρια και τρίτων ταυτόχρονα πλην του δικαιούχου της κάρτας (πχ. φίλοι) ώστε να είναι στην ίδια κράτηση, φαντάζομαι δεν καλύπτονται, σωστά;

exploring

Member
πωωωω δεν το ηξερα και περυσι φαγαμε καθυστερηση 10 ωρη σε μια πτηση εντος Ασιας. Παιζει να δικαιουμουν αποζημιωση για τα εξοδα και για μενα και για τη συζυγο και για το παιδι.
Καλύπτει με μικρότερο ποσοστό τα μελή της οικογένειας,
Δεν καλύπτει τρίτους.

Επέκταση κάλυψης
Επίσης καλύπτονται και τα μέλη της οικογενείας του Ασφαλισμένου σε ποσοστό 50% των ανωτέρω ασφαλιζομένων ποσών για τον ή την σύζυγο και 25% για κάθε ένα από τα τέκνα, υπό την προϋπόθεση ότι τα εισιτήριά τους θα έχουν χρεωθεί στην κάρτα του Ασφαλισμένου.
https://www.alpha.gr/-/media/AlphaG...afora-eggrafa-karton/taxidiotiki-asfalisi.pdf

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Καλύπτει με μικρότερο ποσοστό τα μελή της οικογένειας,
Δεν καλύπτει τρίτους.

Επέκταση κάλυψης
Επίσης καλύπτονται και τα μέλη της οικογενείας του Ασφαλισμένου σε ποσοστό 50% των ανωτέρω ασφαλιζομένων ποσών για τον ή την σύζυγο και 25% για κάθε ένα από τα τέκνα, υπό την προϋπόθεση ότι τα εισιτήριά τους θα έχουν χρεωθεί στην κάρτα του Ασφαλισμένου.
https://www.alpha.gr/-/media/AlphaG...afora-eggrafa-karton/taxidiotiki-asfalisi.pdf
Δεν εγραψα για τριτους, συγκεκριμένα ανεφερα για συζυγο και παιδι. Το 50% απο το καθολου μια χαρα ειναι. Αν το ηξερα τοτε

exploring

Member
Δεν εγραψα για τριτους, συγκεκριμένα ανεφερα για συζυγο και παιδι. Το 50% απο το καθολου μια χαρα ειναι. Αν το ηξερα τοτε
Γνωρίζω ακριβώς τι γράψατε και σας απάντησα.
Ανέφερα την παραπάνω πληροφορία για να την μάθουν όσοι δεν την ξέρουν.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Για να σταματήσω την αυτόματη μετατροπή των πόντων σε μίλια που παίρνω τηλέφωνο; alpha ή aegean;

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Πριν χρόνια σκεφτόμουν να τη βγάλω, αλλα δεν το εκανα γιατί εκτός απο το οτι δε μενω Ελλαδα, ουτε οι δικοι μου ψωνιζουν απο τα συνεργαζομενα καταστήματα. Μετά τη φολα που έφαγα με την επιστροφή απο Κίνα όμως, το σκεφτομαι πολύ σοβαρά να βγάλω μια μονο και μονο για την ταξιδιωτική ασφάλεια.

Πιστεύετε συμφέρει περισσότερο η χρεωστική (20€/χρόνο) ή η απλή πιστωτική (40€/χρόνο), δεδομένων των εκάστοτε παροχών, αν εξαιρέσουμε τα μίλια και τους πόντους; Κλίνω προς την πιστωτική, για να μπορώ να νοικιάζω και αμάξια, αν και πλεον ο περιγυρός μου έχει συνήθως πιστωτική, οπότε ούτε αυτό είναι καθοριστικός παράγοντας.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Πριν χρόνια σκεφτόμουν να τη βγάλω, αλλα δεν το εκανα γιατί εκτός απο το οτι δε μενω Ελλαδα, ουτε οι δικοι μου ψωνιζουν απο τα συνεργαζομενα καταστήματα. Μετά τη φολα που έφαγα με την επιστροφή απο Κίνα όμως, το σκεφτομαι πολύ σοβαρά να βγάλω μια μονο και μονο για την ταξιδιωτική ασφάλεια.

Πιστεύετε συμφέρει περισσότερο η χρεωστική (20€/χρόνο) ή η απλή πιστωτική (40€/χρόνο), δεδομένων των εκάστοτε παροχών, αν εξαιρέσουμε τα μίλια και τους πόντους; Κλίνω προς την πιστωτική, για να μπορώ να νοικιάζω και αμάξια, αν και πλεον ο περιγυρός μου έχει συνήθως πιστωτική, οπότε ούτε αυτό είναι καθοριστικός παράγοντας.
Πιστωτική κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να βγάλεις πιστωτική αν δεν μένεις Ελλάδα. Αν ξέρει κάποιος, ας ενημερώσει.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.253
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom