Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ολοι οι φιλοι μου που ζουν εξωτερικο κανουν μηδενικη δηλωση αλλα με ειδικο ΑΦΜ που δινεται για κατοικους εξωτερικου. Κανεις δεν εχει καρτα απο Ελλαδα, δηλαδη δεν ειναι απλα οτι εχουν ΑΦΜ και εχουν ολα τα δικαιωματα ελληνικου ΑΦΜ.
Ειναι τοσο αυστηρο το συστημα που οι ετησιες επικαιροποιησεις σε καθε τραπεζα αντλουν τα στοιχεια απο το taxis που φαινεται που μενεις.
Το πιο απλο ας πουμε, πρεπει να δηλωσεις ελληνικο κινητο.
Μπλεξιμο.

exploring

Member
Δεν καταλαβαίνω και πολλά απ'αυτά που λες, είμαι και με μιαμιση ωρα υπνο..
Ναι για ενα διηπειρωτικό λέω και παλιά ειχα λογαριασμό αλλά εχω χρονια να τον χρησιμοποιήσω, δε ξερω αν υφισταται ακομη (τελευταια φορα νομιζω ειχα κανει αιτηση για american express το 2015 και απορριφθηκε).
Αν είχατε λογαριασμό στην άλφα συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και αν δεν τον χρησιμοποιείτε. Αν έχει παγώσει στην επόμενη επίσκεψη στην Ελλάδα τον ξανά ενεργοποιείτε. Μου έχει συμβεί με την Πειραιώς.
Αντί για πιστωτική μπορείτε να βγάλετε την χρεωστική της Ετζιαν κάνοντας αίτηση μέσα από την εφαρμογή της άλφα.. Έχει τα ίδια προνόμια στην ταξιδιωτική ασφάλεια.
Είστε ελληνίδα πολίτης. Μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό στην Ελλάδα και να τον γεμίζετε νόμιμα από τον λογαριασμό εργασίας σας στην Ισπανία.
Αν έχετε λογιστή στην Ελλάδα μπορείτε να τον ρωτήσετε ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο να ρωτήσει σχετικά για λογαριασμό σας.

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ευχαριστώ πολύ ολες και ολους!

Γιατί δεν βγάζεις πιστωτική από ισπανική τράπεζα που να έχει ταξιδιωτική ασφάλεια;
Θα το ψαξω, απλα επειδή δεν ασχολουμαι, δηλαδή απο το φορουμ εμαθα οτι εχει ταξιδιωτική ασφαλεια κι επειδή ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ αρκετά Α3, είπα να το προσπαθήσω με αυτή πρώτα.

Ολοι οι φιλοι μου που ζουν εξωτερικο κανουν μηδενικη δηλωση αλλα με ειδικο ΑΦΜ που δινεται για κατοικους εξωτερικου. Κανεις δεν εχει καρτα απο Ελλαδα, δηλαδη δεν ειναι απλα οτι εχουν ΑΦΜ και εχουν ολα τα δικαιωματα ελληνικου ΑΦΜ.
Ειναι τοσο αυστηρο το συστημα που οι ετησιες επικαιροποιησεις σε καθε τραπεζα αντλουν τα στοιχεια απο το taxis που φαινεται που μενεις.
Το πιο απλο ας πουμε, πρεπει να δηλωσεις ελληνικο κινητο.
Μπλεξιμο.
Δεν ειμαι το κατάλληλο άτομο, εμαθα πριν λιγα χρονια οτι πρεπει να γινω φορολογική κάτοικος εξωτερικού και μια φορά που το έτρεξα τα βρήκα δύσκολα και δεν ξαναπροσπάθησα.

Φορολογική εδώ κάνω με το παλιό αφμ το κλασικό και προς το παρόν δεν είχα θέμα. Έχω ενεργές κάρτες σε δυο τράπεζες και είτε τις φορτίζω από την ισπανική είτε από μεταφορές γονιών, γιατί τους κλείνω διακοπες κλπ με την ισπανική καρτα και μου τα στέλνουν στην ελληνική. Προς το παρόν δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα, δε λέω βέβαια οτι δε θα τα βρω σκούρα στο μέλλον.

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Στις 15/6 ηταν να μπουν οι ποντοι Χ100 για αγορα τηλεφωνου Xiaomi που εγινε τον Μαιο οταν έτρεχε αντίστοιχη προσφορα.

Μέχρι 17/06 δεν μπηκε τιποτα. Επικοινώνησα μαζι τους με μηνύματα και αφου χρειαστηκε να γραψω 3 φορες οτι η αγορα αφορουσε την προσφορα του Μαιου (χρειαστηκε 3 φορες γιατι ο/η υπαλληλος επεμενε οτι οι ποντοι μπηκαν κανονικα για αγορα που εκανα το ΣΚ που ειχε Χ100 πριν 8-9 μερες. Τελικά με τα πολλα καταλαβε οτι μιλαω για αλλη προσφορα και αλλο χρονικο διαστημα, τεσπα) μου ειπε οτι θα δημιουργήσει αιτημα για την υποθεση μου.

Την Παρασκευη μου εστειλαν sms οτι το αιτημα μου ολοκληρώθηκε. Μεχρι τωρα που γραφω ποντοι δεν μπηκαν.

Εχει καταντήσει κουραστικό γιατι το να μπουν σωστα οι ποντοι απο αναλογες αγορες εχει καταντήσει θεμα τυχης.

pan82

Member
Στις 15/6 ηταν να μπουν οι ποντοι Χ100 για αγορα τηλεφωνου Xiaomi που εγινε τον Μαιο οταν έτρεχε αντίστοιχη προσφορα.

Μέχρι 17/06 δεν μπηκε τιποτα. Επικοινώνησα μαζι τους με μηνύματα και αφου χρειαστηκε να γραψω 3 φορες οτι η αγορα αφορουσε την προσφορα του Μαιου (χρειαστηκε 3 φορες γιατι ο/η υπαλληλος επεμενε οτι οι ποντοι μπηκαν κανονικα για αγορα που εκανα το ΣΚ που ειχε Χ100 πριν 8-9 μερες. Τελικά με τα πολλα καταλαβε οτι μιλαω για αλλη προσφορα και αλλο χρονικο διαστημα, τεσπα) μου ειπε οτι θα δημιουργήσει αιτημα για την υποθεση μου.

Την Παρασκευη μου εστειλαν sms οτι το αιτημα μου ολοκληρώθηκε. Μεχρι τωρα που γραφω ποντοι δεν μπηκαν.

Εχει καταντήσει κουραστικό γιατι το να μπουν σωστα οι ποντοι απο αναλογες αγορες εχει καταντήσει θεμα τυχης.
Από Κωτσόβολο Ε;; Δυστυχώς αυτό είναι ένα μόνιμο πρόβλημα σε προσφορές που οι πόντοι δε μπαίνουν επιτόπου και έχουμε φτάσει όσο περνάνε τα χρόνια και οι προσφορές πληθαίνουν οι καθυστερήσεις να είναι μεγαλύτερες και να πρέπει να ψαχνεσαι διαρκώς αν μπήκαν να πάρεις τηλέφωνο να εξηγήσεις τα αυτονόητα.

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Από Κωτσόβολο Ε;; Δυστυχώς αυτό είναι ένα μόνιμο πρόβλημα σε προσφορές που οι πόντοι δε μπαίνουν επιτόπου και έχουμε φτάσει όσο περνάνε τα χρόνια και οι προσφορές πληθαίνουν οι καθυστερήσεις να είναι μεγαλύτερες και να πρέπει να ψαχνεσαι διαρκώς αν μπήκαν να πάρεις τηλέφωνο να εξηγήσεις τα αυτονόητα.
Ναι ξεχασα να το γραψω, απο Κωτσοβολο.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα

Για αντίστοιχη αγορά το ίδιο διάστημα μου απαντήσανε οτι πρέπει η παραλαβή προϊόντος να γίνει μεχρι τις 15/06 και ότι οι πόντοι θα μπουν τέλος του μήνα.Διαφορετικη διαδικασία σε σχέση με το πρόσφατο x100.

exploring

Member

Δεν έχουν μπει ακόμα. Αναμονή. Τελευταία όπως ανέφεραν και οι υπόλοιποι υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά πάντα πιστώνονται.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Galleries de Beaute.
Mε 10.000 bonus πήρα έκπτωση 40 ευρω, πήρα διπλούς ποντουςγια τα ρέστα

Messenger_creation_1E839A0C-ACD7-4E14-9911-B67796E26DA3.jpeg

Last edited:

Alex0077

Member
Καλημέρα,
Χθες που ήταν η τελευταία Κυριακή του μήνα δεν βλέπω να έχει γίνει η αφαίρεση των πόντων από την Aegean bonus premium ώστε να μετατραπούν σε μίλια τις επόμενες μέρες. Εδώ και χρόνια κάθε Κυριακή τελευταία του μήνα βλέπω ότι αφαιρούνται οι πόντοι που έγιναν με αυτή την κάρτα. Συνέβη σε κανέναν άλλον για τη χθεσινή μέρα ; (Για όσους έχουν ενεργοποιημένη την πάγια εντολή μετατροπής)

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Καλημέρα,
Χθες που ήταν η τελευταία Κυριακή του μήνα δεν βλέπω να έχει γίνει η αφαίρεση των πόντων από την Aegean bonus premium ώστε να μετατραπούν σε μίλια τις επόμενες μέρες. Εδώ και χρόνια κάθε Κυριακή τελευταία του μήνα βλέπω ότι αφαιρούνται οι πόντοι που έγιναν με αυτή την κάρτα. Συνέβη σε κανέναν άλλον για τη χθεσινή μέρα ; (Για όσους έχουν ενεργοποιημένη την πάγια εντολή μετατροπής)
Τώρα που το λες, ούτε και σε εμένα αφαιρέθηκαν.

George V

Member
νομιζω λενε καλυτερα να το κανουμε εμεις οταν δινουν διπλασια μιλια για μετατροπη ποντων. γινετε μια δυο φορες τον χρονο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom