Air France Air France - Ερωτήσεις & Πληροφορίες

Thalassaki

Member
Μηνύματα
767
Likes
4.751
Επόμενο Ταξίδι
........
Αύξηση των πτήσεων με την εξυπηρέτηση 170 προορισμών - Οι 5 ελληνικοί


Το νέο της πρόγραμμα έθεσε σε εφαρμογή η αεροπορική εταιρεία Air France, επαναφέροντας τις πτήσεις της στο 85% του συνήθους δικτύου της.

Ειδικότερα, έως τις 24 Οκτωβρίου και εκτός απροόπτου, θα εξυπηρετεί 170 προορισμούς, μεταξύ των οποίων και 73 ευρωπαϊκούς προορισμούς. Στην Ελλάδα, η Air France εξυπηρετεί την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο της Κρήτης, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Επιπλέον, σε μια προσπάθεια τόνωσης του ευρωπαϊκού τουρισμού, η Air France προτείνει οικονομικά πακέτα για να «ξαναγνωρίσει κανείς την όμορφη Ευρώπη», όπως είναι ενδεικτικά πτήσεις από την Αθήνα για το Όσλο, το Μάντσεστερ και η Κοπεγχάγη, με τις τιμές να ξεκινούν από 120 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των τελών και των φόρων και με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης.

Τέλος, οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που εξυπηρετεί η εταιρεία, είναι οι εξής: Αμπερντίν, Αλικάντε, Άμστερνταμ, Αθήνα, Βαρκελώνη, Μπάρι, Βελιγράδι, Βερολίνο, Μπιλμπάο, Μπέρμιγχαμ, Μπολόνια, Βρέμη, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κάλιαρι, Κατάνια, Κοπεγχάγη, Κορκ, Δουβλίνο, Ντουμπρόβνικ, Ντίσελντορφ, Εδιμβούργο, Μπίλουντ, Φλωρεντία, Φρανκφούρτη, Γενεύη, Γκέτεμποργκ, Αμβούργο, Αννόβερο, Ηράκλειο, Ίμπιζα, Κωνσταντινούπολη, Κίεβο, Κρακοβία, Λισαβόνα, Λιουμπλιάνα, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Μόσχα, Μόναχο, Μύκονος, Νάπολη, Νιούκασλ, Νυρεμβέργη, Όλμπια, Όσλο, Παλέρμο, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Πόρτο, Πράγα, Ρώμη, Σαντορίνη, Σεβίλλη, Σόφια, Αγία Πετρούπολη, Στοκχόλμη, Στουτγκάρδη, Σπλιτ, Τιφλίδα, Τελ Αβίβ,
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.424
Likes
4.409
50 Ευρώ έκπτωση για κρατήσεις από 14/7 μέχρι 19/7.Λόγω της ημέρας της Βαστίλλης.Πληροφορίες στο site της εταιρείας.

Κωδικός:AFGR14JULY
Εδώ οι όροι:
https://www.airfrance.gr/GR/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/IDC_14July21.htm
Ελάχιστος ναύλος (προ φόρων κλπ.) 160 ευρώ
Max. 200 κωδικοί προς χρήση
 

gioannis13

Member
Μηνύματα
1.229
Likes
7.626
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Κανένα καλό ποσοστό εκπτώσεων να βάλει για να τιμήσουμε τα 42 ...............
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.786
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom