Alpha bank bonus

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Θέλω το χρόνο μου να δω πως λειτουργεί. Και τι επιπλέον μου δίνει. Διάβασα για δύο αποσκευές, κάτι αναβαθμίσεις σε μπροστινές θέσεις , βέβαια εγώ με Aegean σπανίως πάω κάπου αλλού εκτός από Αθήνα αλλά λέμε τώρα. Από Lounge τίποτα; Καημό το έχω :)

paefstra

Member
Συγγραφέας
Θέλω το χρόνο μου να δω πως λειτουργεί. Και τι επιπλέον μου δίνει. Διάβασα για δύο αποσκευές, κάτι αναβαθμίσεις σε μπροστινές θέσεις , βέβαια εγώ με Aegean σπανίως πάω κάπου αλλού εκτός από Αθήνα αλλά λέμε τώρα. Από Lounge τίποτα; Καημό το έχω :)
Δινει δωρεαν business εισιτηριο διηπειρωτικο με τα lounges και τα ολα του.
Μην ξαναφας μιλια για Αθηνα, σε ικετευω.

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Δινει δωρεαν business εισιτηριο διηπειρωτικο με τα lounges και τα ολα του.
Μην ξαναφας μιλια για Αθηνα, σε ικετευω.
ρε ήταν να μη μπω! τ
Τώρα θα τα σπάσω τα κοντέρ. 'Ο,τι έχουν θα τους τα πάρω :haha:

VasilisTravel

Member
Πάντα κάτι μαθαίνεις σε αυτό το νήμα, ούτε εγώ ήξερα πως μπροούσα να προπληρώσω το φυσικό αέριο.
Έχω ένα υπόλοιπο και θα βάλω απλώς περισσότερα μιας και το συμβόλαιο μου λήγει μετά από πολύ καιρό

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δωρεάν; Πως; Χωρίς μίλια χωρίς φόρους; Ενδιαφέρον.
Όχι βέβαια!
Αγοράζεις εισιτήριο π.χ. flex και σου δίνει αναβάθμιση σε business μόνο αν υπάρχει διαθέσιμη Θέση σε business.
Μια φορά το ζήτησα μόνο και φυσικά δεν υπήρχαν 2 διαθέσιμες θέσεις σε business που ζήτησα.
Αυτό που σου δίνει η Aegean visa είναι κάποιες δωρεάν εισόδους σε business lounge εάν θυμάμαι καλά.

katerina**

Member
Όχι βέβαια!
Αγοράζεις εισιτήριο π.χ. flex και σου δίνει αναβάθμιση σε business μόνο αν υπάρχει διαθέσιμη Θέση σε business.
Μια φορά το ζήτησα μόνο και φυσικά δεν υπήρχαν 2 διαθέσιμες θέσεις σε business που ζήτησα.
Αυτό που σου δίνει η Aegean visa είναι κάποιες δωρεάν εισόδους σε business lounge εάν θυμάμαι καλά.
Όχι, δεν δίνει πρόσβαση σε lounge.

gt13

Member
Αφηγητής
Η προθεσμιακή σας είναι on και με διπλάσιους Bonus πόντους! https://share.google/DG2r8DVO04zGLJJ9u
Παιδιά 2 ερωτήσεις.

1. Οι πόντοι από προθεσμιακη μετατρέπονται σε μίλια;;;

2. Αν κλείσω σε προθεσμιακη πχ 1000€ ποσοι πόντοι είναι τώρα με αυτή την προσφορά;;;

3. Μπορείς να κλείσεις ακόμα κ για 3 μήνες κ να πάρεις τούς πόντους;; Η θέλει πχ 1 χρόνο κ πάνω;;

Ευχαριστώ

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Παιδιά 2 ερωτήσεις.

1. Οι πόντοι από προθεσμιακη μετατρέπονται σε μίλια;;;

2. Αν κλείσω σε προθεσμιακη πχ 1000€ ποσοι πόντοι είναι τώρα με αυτή την προσφορά;;;

3. Μπορείς να κλείσεις ακόμα κ για 3 μήνες κ να πάρεις τούς πόντους;; Η θέλει πχ 1 χρόνο κ πάνω;;

Ευχαριστώ
1. Όχι
2. 10000 είναι το μικρότερο ποσό.
3. Μπορείς για 3 μήνες και οι πόντοι μπαίνουν κάθε μήνα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.088
Μέλη
40.097
Νεότερο μέλος
maraki1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom