Alpha bank bonus

HKLEOPATRA

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Καλησπέρα σχετικά με τους 50.000 μπόνους της μισθοδοσίας στο εικονιζόμενο promotion τους
έχει πάρει κανείς? Αναφέρει έως 31/3 αν δεν τους πάρω η καλύτερη μέθοδος για να τους κυνηγήσω
είναι με e-mail ή τηλεφωνικά?
Τους πήρα εγώ αφού μπήκαν δυο συνεχόμενες μισθοδοσίες

gt13

Member
Αφηγητής
Κ εγώ πήρα τους 50.000 της μισθοδοσίας. Μετά από πολλές επικοινωνίες.

Συνέχεια στο προηγούμενο, με προθεσμιακη 10.000€ πόσους πόντους παίρνεις καθε μήνα με αυτή την προσφορά τώρα (x2)???

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

Συνέχεια στο προηγούμενο, με προθεσμιακη 10.000€ πόσους πόντους παίρνεις καθε μήνα με αυτή την προσφορά τώρα (x2)???

3000 πόντους κάθε μήνα εάν είναι τριμήνου σύνολο 9000.

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο

Παίρνεις 14,400 στο 6μηνο αλλά δεν μετατρέπονται σε μίλια

paefstra

Member
Συγγραφέας
Παίρνεις 14,400 στο 6μηνο αλλά δεν μετατρέπονται σε μίλια
Ουτε ενα εισιτηριο εξωτερικου μεχρι Ιταλια με ποντους.
Αν μπουν σε αλλο προιον που δινει μερισμα
αυτο το τριμηνο θα βγαλει ολοκληρο ταξιδι.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Ουτε ενα εισιτηριο εξωτερικου μεχρι Ιταλια με ποντους.
Αν μπουν σε αλλο προιον που δινει μερισμα
αυτο το τριμηνο θα βγαλει ολοκληρο ταξιδι.
Σιγά μην τα βάλουμε και στο Χρηματιστήριο ή να παίξουμε με κρυπονομίσματα.
10,000€ στα έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου θα δώσει «κέρδος» 108€το εξάμηνο και καλό ταξίδι σε όποιον έχει όρεξη να ανοίξει μερίδα στο Σύστημα Άυλων Τίτλων σε και να ασχοληθεί με επενδύσεις. Υπόψη ότι είναι και η μέγιστη απόδοση που βρήκα.
Κατά τα άλλα, προθεσμιακή σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη Τράπεζα έχει κέρδος ως 38€ το εξάμηνο (άντε στην Τράπεζα Χανίων ή Pro Credit μπορεί να φτάσει τα 42,50€). Στην ALPHA θα έχεις κέρδος 37,30€ και 14.400 bonus πόντους. Εγώ τους εξαργυρώνω με αναλογία 1:5 ή 1:4 στα limited κουπόνια που βγάζει τουλάχιστον κάθε τρίμηνο, δηλαδή για μένα αυτά αντιστοιχούν σε 57 ως 72€. Σύνολο 100€.
Θα μου πεις είναι κέρδος 100€ το εξάμηνο; Αν η απάντηση έρχεται συγκρίνοντας τις προθεσμιακές σε όλες τις άλλες Τράπεζες, τότε είναι ναι, έχεις διπλάσιο κέρδος από οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα. Τώρα, αν τα μαζέψω για να αγοράσω ένα ακίνητο και να κάνω απόσβεση σε 15 χρόνια ή 25 χρόνια ή να βρω μια εταιρεία στο Χρηματιστήριο που θα απογειωθεί από την έκρηξη της ελληνικής οικονομίας, νομίζω ότι πάμε σε άλλο επίπεδο και δεν έχει κάτι να προσφέρει σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ.

Last edited:

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Σωστό. Μια ακόμη ιδέα- αν μιλάμε για επένδυση είναι το επενδυτικό της revolut με επιτόκιο 2,32% ανοιχτά χρήματα κ απόδοση τόκων καθημερινά. Πολύ καλύτερα από τις ελληνικές τράπεζες.

Στην Alpha επειδή ξεκινάω τώρα έχω ακόμη απορίες. Δηλαδή αν κάνεις προθεσμιακή και πάρεις τους πόντους στην χρεωστική, μπορείς πχ να βάλεις βενζίνη;

paefstra

Member
Συγγραφέας
Σωστό. Μια ακόμη ιδέα- αν μιλάμε για επένδυση είναι το επενδυτικό της revolut με επιτόκιο 2,32% ανοιχτά χρήματα κ απόδοση τόκων καθημερινά. Πολύ καλύτερα από τις ελληνικές τράπεζες.
Οπως ειπε κι ο @adiaforos 2,16% το εντοκο και σηκωνουν και ελληνικο τηλεφωνο. Αποδοση τοκων προκαταβολικα.

adiaforos

Member
Συγγραφέας

Στην Alpha επειδή ξεκινάω τώρα έχω ακόμη απορίες. Δηλαδή αν κάνεις προθεσμιακή και πάρεις τους πόντους στην χρεωστική, μπορείς πχ να βάλεις βενζίνη;
Δεν συμφέρει η βενζίνη και η BP έχει καιρό να βγάλει limited κουπόνια (πέρυσι με 5.000 πόντους είχε δώσει κουπόνια για 20€ καύσιμα, ενώ το 2023 με 5.000 πόντους 25€ καύσιμα). Η συνηθισμένη εξαργύρωση στη BP είναι το κουπόνι 4.000 πόντοι για 10€. Θα δεις και άλλες, π.χ. εξαργύρωση πόντων για ΦΠΑ, η αναλογία καταλήγει ενδεικτικά 2.000 πόντοι για περίπου 4€. Όταν ισχύει η εξαργύρωση με μισούς πόντους (συνήθως δύο φορές τον χρόνο) έχεις διπλάσιο κέρδος.
Εγώ συνήθως εξαργυρώνω limited κουπόνια στο BOX και το HONDOS, βγαίνουν αρκετά συχνά. Αν έχω μαζέψει πολλούς bonus πόντους κάνω μια καλή εξαργύρωση στον Κωτσόβολο την Black Friday (1.000 πόντοι = 4€ αντί για 2€ τότε).

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σιγά μην τα βάλουμε και στο Χρηματιστήριο ή να παίξουμε με κρυπονομίσματα.
10,000€ στα έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου θα δώσει «κέρδος» 108€το εξάμηνο και καλό ταξίδι σε όποιον έχει όρεξη να ανοίξει μερίδα στο Σύστημα Άυλων Τίτλων σε και να ασχοληθεί με επενδύσεις. Υπόψη ότι είναι και η μέγιστη απόδοση που βρήκα.
Κατά τα άλλα, προθεσμιακή σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη Τράπεζα έχει κέρδος ως 38€ το εξάμηνο (άντε στην Τράπεζα Χανίων ή Pro Credit μπορεί να φτάσει τα 42,50€). Στην ALPHA θα έχεις κέρδος 37,30€ και 14.400 bonus πόντους. Εγώ τους εξαργυρώνω με αναλογία 1:5 ή 1:4 στα limited κουπόνια που βγάζει τουλάχιστον κάθε τρίμηνο, δηλαδή για μένα αυτά αντιστοιχούν σε 57 ως 72€. Σύνολο 100€.
Θα μου πεις είναι κέρδος 100€ το εξάμηνο; Αν η απάντηση έρχεται συγκρίνοντας τις προθεσμιακές σε όλες τις άλλες Τράπεζες, τότε είναι ναι, έχεις διπλάσιο κέρδος από οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα. Τώρα, αν τα μαζέψω για να αγοράσω ένα ακίνητο και να κάνω απόσβεση σε 15 χρόνια ή 25 χρόνια ή να βρω μια εταιρεία στο Χρηματιστήριο που θα απογειωθεί από την έκρηξη της ελληνικής οικονομίας, νομίζω ότι πάμε σε άλλο επίπεδο και δεν έχει κάτι να προσφέρει σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ.
Νομίζω μπέρδεψες τα μηδενικά...
Κάθε 10.000 € έχουν καθαρή απόδοση ούτε 10€ στο εξάμηνο και 14.400 πόντοι.
Δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά προθεσμιακή με επιτόκιο πολύ μεγαλύτερο.
Αλλά με 10.000 πόντους και 50€ εγώ πήρα εισιτήριο για Αθήνα πήγαινε έλα πέρσι τον Μάιο που έβγαλε η Aegean εξαργύρωση με μισούς πόντους.
Δεν αναφέρω καν κάτι ωραία business class με μισούς πόντους για Ρόδο κλπ
Οπότε, ας υπολογίσουμε στα κέρδη και αυτές τις εξαργυρώσεις. 😇
Screenshot_2026-04-10-01-47-01-154_com.android.chrome.jpg

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Νομίζω μπέρδεψες τα μηδενικά...
Κάθε 10.000 € έχουν καθαρή απόδοση ούτε 10€ στο εξάμηνο και 14.400 πόντοι.
Δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά προθεσμιακή με επιτόκιο πολύ μεγαλύτερο.
Αλλά με 10.000 πόντους και 50€ εγώ πήρα εισιτήριο για Αθήνα πήγαινε έλα πέρσι τον Μάιο που έβγαλε η Aegean εξαργύρωση με μισούς πόντους.
Δεν αναφέρω καν κάτι ωραία business class με μισούς πόντους για Ρόδο κλπ
Οπότε, ας υπολογίσουμε στα κέρδη και αυτές τις εξαργυρώσεις. 😇
Βασικά, μπερδεύτηκα με τους τόκους είναι 8,50€ το εξάμηνο, όχι 37,50 (κοίταζα λάθος στήλη σε ένα εργαλείο που έδινε τις σωστές τιμές για τις άλλες τράπεζες - για την ALPHA δίνει απόδοση 37,50€ στο εξάμηνο γιατί θεωρεί ότι 8,50€ είναι οι τόκοι και 29€ το κέρδος από εξαργύρωση). Κατά τα άλλα πήρα 4 limited κουπόνια του BOX με αναλογία 1:5 (1.000 bonus πόντοι για 5€) και έχει ακόμα κουπόνια για Hondos σε αναλογία 1:4 (3.000 πόντοι για 12€). Και ναι, βολεύουν και στις εξαργυρώσεις στην Aegean όταν βγάζει με μισούς πόντους και όπως ξέρεις περιλαμβάνεται και παραδοτέα βαλίτσα!

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Βασικά, μπερδεύτηκα με τους τόκους είναι 8,50€ το εξάμηνο, όχι 37,50 (κοίταζα λάθος στήλη σε ένα εργαλείο που έδινε τις σωστές τιμές για τις άλλες τράπεζες - για την ALPHA δίνει απόδοση 37,50€ στο εξάμηνο γιατί θεωρεί ότι 8,50€ είναι οι τόκοι και 29€ το κέρδος από εξαργύρωση). Κατά τα άλλα πήρα 4 limited κουπόνια του BOX με αναλογία 1:5 (1.000 bonus πόντοι για 5€) και έχει ακόμα κουπόνια για Hondos σε αναλογία 1:4 (3.000 πόντοι για 12€). Και ναι, βολεύουν και στις εξαργυρώσεις στην Aegean όταν βγάζει με μισούς πόντους και όπως ξέρεις περιλαμβάνεται και παραδοτέα βαλίτσα!
Αν το ξέρω λέει!!!
Έχω βγάλει σε όλο μου το σόι εισιτήρια με τους πόντους της Alpha!😇🙃
Ερώτηση: Αυτά τα limited κουπόνια εξαργύρωσης πως τα βρίσκεται στην εφαρμογή bonus; Από ότι είδα μάλλον εξαντλούνται γρήγορα!
Δεν έχω βγάλει ποτέ.
Είμαι η μόνη σύγχρονη Ελληνίδα που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη την Box;
Με βάζετε σε πειρασμό τώρα να εξερευνήσω τα οφέλη της εφαρμογής...

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.088
Μέλη
40.097
Νεότερο μέλος
maraki1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα