Alpha bank bonus

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Οπως ειπε κι ο @adiaforos 2,16% το εντοκο και σηκωνουν και ελληνικο τηλεφωνο. Αποδοση τοκων προκαταβολικα.
Και εγγυημένο το αρχικό κεφάλαιο. Μάλλον, για να το πω πιο σωστά, έχουν το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο.

Billouk

Member
Συγγραφέας
Είμαι η μόνη σύγχρονη Ελληνίδα που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη την Box;
Με βάζετε σε πειρασμό τώρα να εξερευνήσω τα οφέλη της εφαρμογής...
Ακόμα και για καφέ take away συμφέρει αν σκεφτείς την αναλογία. Εγώ παραγγέλνω και για το γραφείο με -10% με κωδικό COSMOTE (μέχρι 2 τον μήνα) = εύκολα μίλια!

Όσο για την καλύτερη εξαργύρωση, προτιμώ Φυσικό αέριο όταν έχει προσφορά με μίσους πόντους, συνήθως 2 φορές τον χρόνο. Στοκάρω και τα ρίχνω όλα εκεί! Έχω 6-7 χρόνια να πληρώσω από την τσέπη μου!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εγω παλι λιγο πριν τα Χριστουγεννα πεταξα δωρεαν Θεσσαλονικη Αθηνα οταν γινοταν χαμος με τα τρακτερ και εξοικονομησα πανω απο 100 ευρω με 10.000 bonus. Επειδη δικαιουμουν βαλιτσα εδωσα παραδοτεα την χειραποσκευη, εσπασαν το φερμουαρ και μου εδωσαν καινουρια χειραποσκευη των 100 ευρω. Αυτη ηταν η τοπ εξαργυρωση μου, πανω απο 200 ευρω κερδος με 10.000 bonus :D.

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Τους πήρα τηλέφωνο. Οι πόντοι της προθεσμιακής δεν μετατρέπονται σε μίλια.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Δεν πειραζει παλι βγαζεις δωρεαν εισιτηριο Aegean. Σε αυτη τη φορμα.
Alpha Bonus Εξαργύρωση

Προτεινω να δεις αν μπορεις να παρεις 50.000 περνωντας μισθοδοσια στην Alpha.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Οι πόντοι των προθεσμιακων πιστώνονται σε απλή κάρτα visa bonus που έχεις από την alpha και όχι στην Aegean visa ή σε άλλη συνεργαζόμενης εταιρείας π.χ. Vodafone visa.
Ομοίως, και εάν ανοίξεις μισθοδοσία οι πόντοι που θα σου κάνουν δώρο δεν γίνονται μίλια.
Μόνο οι πόντοι που μαζεύονται με πιστωτική ή χρεωστική Aegean visa μετατρέπονται σε μίλια.

maria91

Member
Αν το ξέρω λέει!!!
Έχω βγάλει σε όλο μου το σόι εισιτήρια με τους πόντους της Alpha!😇🙃
Ερώτηση: Αυτά τα limited κουπόνια εξαργύρωσης πως τα βρίσκεται στην εφαρμογή bonus; Από ότι είδα μάλλον εξαντλούνται γρήγορα!
Δεν έχω βγάλει ποτέ.
Είμαι η μόνη σύγχρονη Ελληνίδα που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη την Box;
Με βάζετε σε πειρασμό τώρα να εξερευνήσω τα οφέλη της εφαρμογής...
Screenshot_20260410_231022_Bonus.jpg

Προσοχη το πανω ειναι limited το κατω ειναι η κανονικη προσφορα...το λεω γιατι μια φορα την πατησα κ πηρα με 5.000 bonus κουπονι αντι για 3.000..ως τωρα εχω εξαργυρωσει 4 τετοια κουπονια σε χοντο μιας κ 10ε σκρουτζ απο την αλλη εφαρμογη δεν βρισκω σχεδον ποτε κ μ εχουν βολεψει αρκετα...

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Δεν πειραζει παλι βγαζεις δωρεαν εισιτηριο Aegean. Σε αυτη τη φορμα.
Alpha Bonus Εξαργύρωση

Προτεινω να δεις αν μπορεις να παρεις 50.000 περνωντας μισθοδοσια στην Alpha.
10 ευρώ στο τελος της προθεσμιακής ! Απατεώνες. Ελπίζω οι πόντοι να πιάσουν τόπο τουλάχιστον. Τα ίδια λεφτά στη Ρέβολουτ θα έδιναν τουλάχιστον 60 ευρώ στο εξάμηνο.
Τη μισθοδοσία μάλλον δεν μπορώ να τη μεταφέρω γτ είχα πάρει μια προσφορά από την Εurobank που πίστωνε 100 ευρώ στο λογαριασμό.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Τη μισθοδοσία μάλλον δεν μπορώ να τη μεταφέρω γτ είχα πάρει μια προσφορά από την Εurobank που πίστωνε 100 ευρώ στο λογαριασμό.
Κριμα. Με 45.000 ποντους εκλεισα Αυγουστιατικο εισιτηριο και γλιτωσα 400 ευρω. Η Eurobank δινει ψιχουλα.

spyros91

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Καλησπέρα! Θέλω μια βοήθεια.. έχω 58.000 alpha πόντους και καμιά 18.000 μίλια. Αξίζει να κλείσω ταξίδι από Αθήνα για Ντουμπρόβνικ ή Σπλιτ με εξαργύρωση πόντων? Βγαίνει να πληρώσω μόνο φόρους κάπου στα 100 ευρώ/2 άτομα πήγαινε ελα. Ή θεωρείται ας πούμε οικονομικός προορισμος και δεν αξίζει να διαθέσω εκεί τους πόντους?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα! Θέλω μια βοήθεια.. έχω 58.000 alpha πόντους και καμιά 18.000 μίλια. Αξίζει να κλείσω ταξίδι από Αθήνα για Ντουμπρόβνικ ή Σπλιτ με εξαργύρωση πόντων? Βγαίνει να πληρώσω μόνο φόρους κάπου στα 100 ευρώ/2 άτομα πήγαινε ελα. Ή θεωρείται ας πούμε οικονομικός προορισμος και δεν αξίζει να διαθέσω εκεί τους πόντους?
Υπάρχει εναλλακτική με low cost για Ντουμπρόβνικ σε ανταγωνιστική τιμή; Εάν όχι τότε μια χαρά εξαργύρωση την βρίσκω με 50€ /άτομο μόνο φόρους. Καλύτερα να εξαργυρώσεις τους πόντους που λήγουν ενώ τα μίλια δεν λήγουν.

spyros91

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Υπάρχει εναλλακτική με low cost για Ντουμπρόβνικ σε ανταγωνιστική τιμή; Εάν όχι τότε μια χαρά εξαργύρωση την βρίσκω με 50€ /άτομο μόνο φόρους. Καλύτερα να εξαργυρώσεις τους πόντους που λήγουν ενώ τα μίλια δεν λήγουν.
Υπάρχει είναι η αλήθεια με βολοτεα για αυτό είμαι σε σκέψεις ... Έχω πόντους από 11/2024. Λήγουν στην διετία???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα