Alpha bank bonus

paefstra

Member
Συγγραφέας
και πάνω που ήμουν έτοιμη να παραγγείλω βιβλιοθήκη! κουτί μου έκατσε
Εγω ημουν λιγο ατυχη, πηγα το προηγουμενο Σαββατο για κατι ψιλολογια. Τα ακριβα τα αγορασα περσι με κουπονια εκπτωσης εξαργυρωνοντας bonus.
Θα παω για τα κεφτεδακια ×25 bonus τωρα.
Μην ξεχασεις να περασεις και τη Miles and Bonus για μιλια. Δινει ΚΑΙ στα κεφτεδακια.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Τι εννοείς να πάρω τηλέφωνο; Για να κλείσω τηλεφωνικά εισιτήριο με μπόνους;
Εχοντας κανει πολλες διαδρομες με βραδινο ΚΤΕΛ το 2025, που σε βγαζει στο μετρο Μεταξουργειο να μην τρεχεις απο αεροδρομιο, ποτε δεν αγχωθηκα αν θα βρω δωρεαν αεροπορικο και σε καμια περιπτωση δεν θα χρεωνομουν ακομη 23 ευρω για αυτη τη διαδρομη για το τηλεφωνημα. Ακυρωνεται το δωρεαν με τοσες προσαυξησεις.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εχοντας κανει πολλες διαδρομες με βραδινο ΚΤΕΛ το 2025, που σε βγαζει στο μετρο Μεταξουργειο να μην τρεχεις απο αεροδρομιο, ποτε δεν αγχωθηκα αν θα βρω δωρεαν αεροπορικο και σε καμια περιπτωση δεν θα χρεωνομουν ακομη 23 ευρω για αυτη τη διαδρομη για το τηλεφωνημα. Ακυρωνεται το δωρεαν με τοσες προσαυξησεις.
Στο αεροδρόμιο θα έπαιρνα αυτοκίνητο γιατί το χρειάζομαι σε αυτή τη περίσταση για την οποία πάω. Λίγο που το είδα στα γρήγορα το πρωί αν πάω με δικό μου όχημα θα μου βγει 190€ το πήγαινε έλα και δεν θα έχω ενοικίαση οχήματος. Οπότε ίσως συμφέρει έτσι να παώ αφού δεν μπορώ να βγάλω εισιτήριο με μπόνους. Πρέπει να τα βάλω κάτω ξανά να τα υπολογίσω απο την αρχή, γιατί είναι και το θέμα του χρόνου.

Τα 55€ φόροι που θα πλήρωνα στο άτομο αν έκλεινα με μπόνους δεν είναι δωρεάν αλλά ένα φθηνό αεροπορικό με βαλίτσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λες δωρεάν αυτά τα εισιτήρια. Κάποιος που δεν γνωρίζει καθόλου απο αυτά θα νομίσει οτι μπορεί να πετάξει χωρίς καθόλου χρήματα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Προφανές είναι οτι δεν σκέφτηκα καθόλου τη ΔΕΘ :haha:

Τι εννοείς να πάρω τηλέφωνο; Για να κλείσω τηλεφωνικά εισιτήριο με μπόνους;
Εννοούσα ότι θα μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο για να τσεκάρεις αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις με πόντους που απλά δεν τις έβλεπες ή είχαν τελειώσει.
Όχι να αγοράσεις μέσω εξυπηρέτησης.
Μου έτυχε να με βοηθήσουν μια φορά που έψαχνα θέσεις με πόντους και να μου αναφέρουν θέσεις που δεν έβλεπα.

Τώρα βέβαια με εξαργύρωση μισών πόντων θα γίνουν ανάρπαστα όλα τα εισιτήρια με πόντους για τις ημέρες της ΔΕΘ.

pan82

Member
Έχω κάποια Bonus που δεν μπορούν να γίνουν μίλια..αξίζει να το κάνω στην AEGEAN ;

Δεν το έχω ξανά κάνει ποτέ έτσι
Εννοείται, ειδικά σε μακρινούς προορισμούς συμφέρει περισσότερο με bonus παρά με μίλια. Και το εισιτήριο περιέχει και μεγαλη βαλίτσα.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Έχω κάποια Bonus που δεν μπορούν να γίνουν μίλια..αξίζει να το κάνω στην AEGEAN ;

Δεν το έχω ξανά κάνει ποτέ έτσι
Υποψιν καθε αλλαγη κοστιζει 23 ευρω. Κλεινω μονο ο,τι θελω για ταξιδι συντομα, ενω οποιο ειναι με ερωτηματικο με μιλια για να αλλαζει δωρεαν.

pan82

Member
Υποψιν καθε αλλαγη κοστιζει 23 ευρω. Κλεινω μονο ο,τι θελω για ταξιδι συντομα, ενω οποιο ειναι με ερωτηματικο με μιλια για να αλλαζει δωρεαν.
Πλέον με τις τιμές που επικρατούν από Aegean τα 23€ είναι ένας καφές από το να βγάλεις ένα κανονικό εισιτήριο αν δεν έχεις κλείσει κάτι...
Και αν θέλεις και βαλίτσα είναι μονόδρομος με τόσους λίγους πόντους νομίζω.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Πλέον με τις τιμές που επικρατούν από Aegean τα 23€ είναι ένας καφές από το να βγάλεις ένα κανονικό εισιτήριο αν δεν έχεις κλείσει κάτι...
Και αν θέλεις και βαλίτσα είναι μονόδρομος με τόσους λίγους πόντους νομίζω.
Παλια καθε 1000 bonus τα εβρισκα καλη εξαργυρωση προς 10 ευρω. Τωρα παει 20 τουλαχιστον αν εξαργυρωνεις 8.000 bonus για εξωτερικο. Το λεω για να μην ξεχνιεστε να κανετε προσκληση στην εφαρμογη γιατι ακομη τσιμπαω 1000 bonus απο κοσμο στη δουλεια.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ότι αναζήτηση κάνω μου βγάζει αυτό:

Δε βρέθηκαν πτήσεις για τις επιλεγμένες ημερομηνίες. Παρακαλούμε επιλέξτε εναλλακτικές ημερομηνίες.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ότι αναζήτηση κάνω μου βγάζει αυτό:

Δε βρέθηκαν πτήσεις για τις επιλεγμένες ημερομηνίες. Παρακαλούμε επιλέξτε εναλλακτικές ημερομηνίες.
Βαλε +-7 μερες γιατι ειναι ζαβη η αναζητηση και ψαχνει μονο αυτη την ημερομηνια που βαζεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα