Alpha bank bonus

gt13

Member
Αφηγητής
Εννοείται, ειδικά σε μακρινούς προορισμούς συμφέρει περισσότερο με bonus παρά με μίλια. Και το εισιτήριο περιέχει και μεγαλη βαλίτσα.
Να ρωτήσω λίγο. Από πού κάνεις αναζήτηση για να κλείσεις με πόντους;;; Ψάχνω κ δεν τό βρίσκω...

apostolosgl

Member
Αφηγητής
Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί. Γνωρίζει κανείς αν ενεργοποιήσεις το Alpha Benefit σταματάς να πληρώνεις συνδρομή για την Aegean Alpha Bonus ή δεν ισχύει για την συγκεκριμένη κάρτα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί. Γνωρίζει κανείς αν ενεργοποιήσεις το Alpha Benefit σταματάς να πληρώνεις συνδρομή για την Aegean Alpha Bonus ή δεν ισχύει για την συγκεκριμένη κάρτα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Τι σχέση έχει το alpha benefit με την συνδρομή μιας κάρτας;
Αυτό αφορά κόστη τραπεζικών συναλλαγών.

Billouk

Member
Συγγραφέας
Να ρωτήσω το εξής:

Στην εξαργύρωση πόντων στην Aegean, δεν δίνει τη δυνατότητα για προσθήκη βρέφους. Έχει το πεδίο για παιδιά 2-5 και 5+ αλλά δεν βλέπω κάτι για βρέφη. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να προστεθεί το βρέφος με τηλέφωνο ή με άλλο τρόπο;

JohnyE

Member
Να ρωτήσω το εξής:

Στην εξαργύρωση πόντων στην Aegean, δεν δίνει τη δυνατότητα για προσθήκη βρέφους. Έχει το πεδίο για παιδιά 2-5 και 5+ αλλά δεν βλέπω κάτι για βρέφη. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να προστεθεί το βρέφος με τηλέφωνο ή με άλλο τρόπο;
Κλείνεις τα εισιτήρια σου και μετά παίρνεις τηλέφωνο να προσθέσουν το βρέφος

Last edited:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
H προσφορά που όλοι περιμέναμε έφτασε!!!
Να λειτουργούσε κιόλας το σύστημα καλά θα ήταν!! :mad::mad:

Έχει καταφέρει κανείς να μπει στην εξαργύρωση πόντων αυτές τις μέρες που ισχύει η προσφορά? Δοκίμασα από pc (διαφορετικούς browser), κινητό, τίποτα, όλο σφάλμα μου βγάζει

Last edited:

DELIDEB

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Να λειτουργούσε κιόλας το σύστημα καλά θα ήταν!! :mad::mad:

Έχει καταφέρει κανείς να μπει στην εξαργύρωση πόντων αυτές τις μέρες που ισχύει η προσφορά? Δοκίμασα από pc (διαφορετικούς browser), κινητό, τίποτα, όλο σφάλμα μου βγάζει
Δοκίμασε πάλι. Προσπαθούσαμε εδώ και ώρες και μόλις δούλεψε.

tham

Member
Υποψιν καθε αλλαγη κοστιζει 23 ευρω. Κλεινω μονο ο,τι θελω για ταξιδι συντομα, ενω οποιο ειναι με ερωτηματικο με μιλια για να αλλαζει δωρεαν.
αν γνωριζεις, η αλλαγη με 23 ευρω γινεται για οποιαδηποτε ημερομηνια επιλεξω ή πρεπει να υπαρχει και στη νεα ημερομηνια διαθεσιμοτητα με bonus, επισης αν ληξει η προσφορα και κανω αλλαγη θα γινει με διπλασιους ποντους?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.122
Μέλη
40.113
Νεότερο μέλος
Γιώργος.κ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα