Alpha bank bonus

polius

New Member
Καλησπέρα. Έκανα αγορά ενός laptop HP όταν ο Κωτσόβολος είχε την προσφορά x100 πόντους. Οι επιπλέον πόντοι ήταν προγραμματισμένο να αποδοθούν στις 15/05.

Παρακολουθώ το Bonus app αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάτι. Έχει τύχει και σε άλλους να μπουν οι επιπλέον Bonus πόντοι σε μεταγενέστερη ημερομηνία;

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπέρα. Έκανα αγορά ενός laptop HP όταν ο Κωτσόβολος είχε την προσφορά x100 πόντους. Οι επιπλέον πόντοι ήταν προγραμματισμένο να αποδοθούν στις 15/05.

Παρακολουθώ το Bonus app αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάτι. Έχει τύχει και σε άλλους να μπουν οι επιπλέον Bonus πόντοι σε μεταγενέστερη ημερομηνία;
Ναι. Αν δεν μπουν σε 2-3 μέρες πάρε τηλέφωνο στην Άλφα

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εκλεισα ενα τριημερο Μαδριτη με bonus Ιουλη με 22.500 bonus και εξοικονομησα 340 ευρω. Αυτο μαλλον ειναι το ταβανι που εχω πιασει σε value των bonus. Διαμονη δωρεαν απο νυχτες δωρο της hotels.com, το φθηνοτερο ταξιδι της ζωης μου: μονο φορους 53 ευρω και 11 ευρω εξτρα για διαμονη.

Last edited:

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Ενώ στην ιστοσελίδα της Aegean στην προσφορά Alpha Bonus Εξαργύρωση γράφει "Εξαργυρώστε 50% λιγότερους Bonus πόντους έως και 31.05.26 σε όλο το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air!" πάω να βγάλω εισιτήριο με πόντους και μου το δίνει με τους κανονικός πόντους κι όχι τους μισούς...Τηλεφώνησα στην Aegean και μου είπαν να στείλω μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας τους...:mad:

pan82

Member
Ενώ στην ιστοσελίδα της Aegean στην προσφορά Alpha Bonus Εξαργύρωση γράφει "Εξαργυρώστε 50% λιγότερους Bonus πόντους έως και 31.05.26 σε όλο το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air!" πάω να βγάλω εισιτήριο με πόντους και μου το δίνει με τους κανονικός πόντους κι όχι τους μισούς...Τηλεφώνησα στην Aegean και μου είπαν να στείλω μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας τους...:mad:
με τέτοια δε παίζουμε δεν έπρεπε να το αφήσεις τελευταία μέρα αν και ομολογώ το έχω κάνει κι έχω χάσει κι εγω... όντως τώρα το έλεγξα κι εγω και έχουν επαναφέρει τα αρχικά μίλια, τώρα βέβαια και πρόβλημα να έχει άντε να λυθεί μεχρι το βράδυ αφού λήγει η προσφορά.
Εγώ θα σου έλεγα να στείλεις και μειλ με τις ημερομηνιες που θες και να απαιτήσεις αν δε λυθεί να σου βγάλουν αυτοί με τη προσφορά

giannis228

Member
Εγω προσωπικα εκλεισα προχτες και ηταν ολα οκ ! Σημερα δεν μπαινει καν ! Ποσους ποντους σου ζηταει δηλαδη και για ποιο προορισμο;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μην ειστε τόσο απαισιόδοξοι…καταρχην με το app της τραπεζας μπαινεις πανευκολα κ γρηγορα. Κι επειτα επειδη καιγομαι κι εγω, ρωτησα, ενα τεχνικο προβλημα ειπαν. Ή θα το διορθωσουν σε 2-3 ωρες ή θα παρει παραταση η προσφορα, ως τοτε ειπαν μην κλεινετε τιποτε.

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Μην ειστε τόσο απαισιόδοξοι…καταρχην με το app της τραπεζας μπαινεις πανευκολα κ γρηγορα. Κι επειτα επειδη καιγομαι κι εγω, ρωτησα, ενα τεχνικο προβλημα ειπαν. Ή θα το διορθωσουν σε 2-3 ωρες ή θα παρει παραταση η προσφορα, ως τοτε ειπαν μην κλεινετε τιποτε.
Από το bonus app? γίνεται εξαργυρωση από εκει ή από το αλφα mobile? δεν έχω ξανακανει εξαργυρωση bonus ποντων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom