Alpha bank bonus

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Ενώ στην ιστοσελίδα της Aegean στην προσφορά Alpha Bonus Εξαργύρωση γράφει "Εξαργυρώστε 50% λιγότερους Bonus πόντους έως και 31.05.26 σε όλο το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air!" πάω να βγάλω εισιτήριο με πόντους και μου το δίνει με τους κανονικός πόντους κι όχι τους μισούς...Τηλεφώνησα στην Aegean και μου είπαν να στείλω μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας τους...:mad:
Update: Λόγω του προβλήματος, καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο και κλείστε το εισιτήριο με τα μισά μίλια χωρίς έξτρα χρέωση τηλεφωνικού κέντρου.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Update: Λόγω του προβλήματος, καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο και κλείστε το εισιτήριο με τα μισά μίλια χωρίς έξτρα χρέωση τηλεφωνικού κέντρου.
Πάντως εγώ προσπάθησα να συνδεθώ και από την ιστοσελίδα και από το app αλλά μου βγάζει συνέχεια μνμ ότι έπεσε ο server...
Τζίφος!...

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Πάντως εγώ προσπάθησα να συνδεθώ και από την ιστοσελίδα και από το app αλλά μου βγάζει συνέχεια μνμ ότι έπεσε ο server...
Τζίφος!...
Πάρε τηλέφωνο, έχεις 1 ώρα ακόμη!

pan82

Member
Οχι ρε, εχθες παρελαβα αναλωσιμα.
Και εντελώς τυχαία τώρα που τρέχαν και τα κουπόνια από κωτσόβολο και το Χ100 δε λειτουργούν οι gift card, δέκα μέρες που το κοιτάω όλο λέει λόγω τεχνικού προβλήματος..
Πάντα έβγαζα κάποιες gift cards για μελλοντικές αγορές στο Χ100...

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ευκαιρία σκούπα stick π πάντα είχα περιέργεια να δοκιμάσω.
Νομιζω οτι το παιχνιδι παιζεται στις σκουπες ρομποτ που σφουγγαριζουν κιολας ολας αλλα απο την αλλη δεν σφουγγαριζω και καθε μερα για να αξιζει η επενδυση :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom