Alpha bank bonus

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Nα ρωτήσω, αν τυχον κάποιος έχει κανει αγορά με αποφορολόγηση, πως γίνεται?
Στον αυτόματο έλεγχο που κάνει στο site o Κωτσόβολος στο τελευταιο βήμα της αγοράς αποτυγχάνει η πιστοποιηση (ενώ δικαιούμαι). Επειδή η προσφορά θα ισχύσει σε ώρα που δεν θα δουλευει η τηλεφωνική εξυπηρέτηση υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? (χωρίς να ρισκάρεις τους ποντους)

znd

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σελήνη
καθίστε να δούμε γιατί πάνω πάνω λέει "Aνακαλύψτε επιλογές τεχνολογίας"..
επιλογές...

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Νομιζω οτι το παιχνιδι παιζεται στις σκουπες ρομποτ που σφουγγαριζουν κιολας ολας αλλα απο την αλλη δεν σφουγγαριζω και καθε μερα για να αξιζει η επενδυση :D
Αυτές οι σκούπες είναι καλές μόνο για συντήρηση! Δεν λέω, χρήσιμη έχει βγει γιατί δεν σκουπίζω/σφουγγαρίζω εγώ συνέχεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκουπίζει/σφουγγαρίζει όπως εγώ...:lol:

Έβγαλε χ100 τώρα που θα φύγω και δεν μπορώ να κάνω αγορά! Σιχτιρ :icon_evil: Ελπίζω μέσα στον επόμενο χρόνο απο τώρα να ξανα βγάλει χ100....

paefstra

Member
Συγγραφέας
Αυτές οι σκούπες είναι καλές μόνο για συντήρηση! Δεν λέω, χρήσιμη έχει βγει γιατί δεν σκουπίζω/σφουγγαρίζω εγώ συνέχεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκουπίζει/σφουγγαρίζει όπως εγώ...:lol:
Μια 500ρα για πανω πανω ελαφρυ σκουπισμα σφουγγαρισμα που κανονικα γινεται σε μιση εργατοωρα? Δεν συμφερει.
Η συσκευη που τα κανει καλυτερα απο εμενα και γλυτωνει 7 τουάχιστον εργατοωρες την εβδομαδα ειναι το πλυντηριο πιατων.

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Νομιζω οτι το παιχνιδι παιζεται στις σκουπες ρομποτ που σφουγγαριζουν κιολας ολας αλλα απο την αλλη δεν σφουγγαριζω και καθε μερα για να αξιζει η επενδυση :D
Περνάω μήνα τ μελιτος με τον ατμοκαθαριστη μου (ευτυχώς δεν εχει το μοντελο ο κωτσος αλλιως θ εκλαιγα τωρα με την προσφορά) π έχει κ κεφαλή σφουγγαρισματος κ κάθε πρωί περνάμε εναλλάξ με το συμβιο κι ένα χεράκι, εγω ξεκαθαρα βεβαια μόνο γ ν ακούω το "φςςς". Όταν βαρεθώ το ξανασκεφτομαι.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ελπίζω να μπαίνουν άμεσα οι πόντοι κ όχι με δέκα τηλέφωνα μετά

Κ κλασικά θα μπουν όλοι στις 20.00 θα κλατάρει το σύστημα κ μετά δε θα βρίσκουμε σε νορμάλ τιμή τίποτα. Όποιος προλάβει

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μια 500ρα για πανω πανω ελαφρυ σκουπισμα σφουγγαρισμα που κανονικα γινεται σε μιση εργατοωρα? Δεν συμφερει.
Η συσκευη που τα κανει καλυτερα απο εμενα και γλυτωνει 7 τουάχιστον εργατοωρες την εβδομαδα ειναι το πλυντηριο πιατων.
Σιγά μη δώσω 500€ για μία σκούπα που παίρνει όσα βλέπει η πεθερά. 200€ τη πήρα

Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά στο σκούπισμα σφουγγάρισμα χρειάζονται περισσότερες εργατοώρες απο οτι για πλύσιμο πιάτων! Αν και αυτό δεν αναιρεί την αξία του πλυντηρίου πιάτων

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Και εγώ προσπάθησα αλλά δυστυχώς ναι δεν είναι διαθέσιμες ,
Επικοινωνία που είχα πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι θα δουλέψουν αύριο για να δούμε…

Σήμερα χάλασε το ψυγείο στην δουλειά οπότε υπάρχει μια μικρή αγορά
Καλοδεχούμενες και άλλες ιδέες/προϊόντα ;

Και εντελώς τυχαία τώρα που τρέχαν και τα κουπόνια από κωτσόβολο και το Χ100 δε λειτουργούν οι gift card, δέκα μέρες που το κοιτάω όλο λέει λόγω τεχνικού προβλήματος..
Πάντα έβγαζα κάποιες gift cards για μελλοντικές αγορές στο Χ100...

Last edited:

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ευκαιρία για νέο σίδερο Κ σκούπα stick π πάντα είχα περιέργεια να δοκιμάσω.
Πραγματικά πρώτη φορά παρακαλούσα να έρθει το x100 για αφορά Stick σούπας. Σπίτι με εσωτερική σκάλα δεν γίνεται αλλιώς....😁

pan82

Member
Και εγώ προσπάθησα αλλά δυστυχώς ναι δεν είναι διαθέσιμες ,
Επικοινωνία που είχα πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι θα δουλέψουν αύριο για να δούμε…
Δε λειτουργούν τόσο καιρό, θα παίξουν αύριο που λογικά λόγω της προσφοράς δε θα παίζει τίποτα στο σαιτ;;; :p:p:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.241
Μέλη
40.257
Νεότερο μέλος
Gent2001

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom