Alpha bank bonus

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Και εντελώς τυχαία τώρα που τρέχαν και τα κουπόνια από κωτσόβολο και το Χ100 δε λειτουργούν οι gift card, δέκα μέρες που το κοιτάω όλο λέει λόγω τεχνικού προβλήματος..
Πάντα έβγαζα κάποιες gift cards για μελλοντικές αγορές στο Χ100...
Απεδιδε κανονικα x100 και στις giftcard? Σκεφτομαι να παρω καποια για μελλοντικη αγορα γιατι αυτη τη στιγμη δεν χρειαζομαι αμεσα κατι αλλα παντα υπαρχουν αναγκες μες την χρονια.

pan82

Member
Απεδιδε κανονικα x100 και στις giftcard? Σκεφτομαι να παρω καποια για μελλοντικη αγορα γιατι αυτη τη στιγμη δεν χρειαζομαι αμεσα κατι αλλα παντα υπαρχουν αναγκες μες την χρονια.
εννοείται αγορά είναι κι αυτή. Εγώ πάντα έτσι έκανα ως τώρα έπαιρνα gift cards και τις ξόδευα όταν έκανε εκπτώσεις και έπεφτε η τιμή σε αυτό που ήθελα

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
εννοείται αγορά είναι κι αυτή. Εγώ πάντα έτσι έκανα ως τώρα έπαιρνα gift cards και τις ξόδευα όταν έκανε εκπτώσεις και έπεφτε η τιμή σε αυτό που ήθελα
Θυμασαι τι διαρκεια εχουν? Επισης βαζεις ο,τι ποσο θελεις ή ειναι fixed?

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εχει κανεις εμπειρια απο το προγραμμα bonus exclusive? Εχω χρυση debit καρτα bonus οποτε μου δινει δυνατοτητα για ειδικες εξαργυρωσεις σε επωνυμα ταξιδιωτικα ειδη, σακιδια, βαλιτσες. Σημερα παραγγειλα τηλεφωνικα ενα σακιδιο bartuggi καταλληλο για low cost εταιρειες πληρωνοντας με bonus. Δεν ειμαι συνηθισμενη να κλεινω εξαργυρωση απο το τηλεφωνο ενω ειπε οτι δεν χρεωνουν καν μεταφορικα.
Ειναι συνεπεις? Δεν εχω καν αποδεικτικο της παραγγελιας, ξερω μονο ο,τι συνεννοηθηκαμε με την υπαλληλο της Alpha που τραβηξε τα bonus.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
για ένα χρόνο και μέχρι 300€. Ποσό ότι θέλεις
Αρα για καποια πιο μεγαλη αγορα δεν καλυπτει, σωστα? Μπορεις να βαλεις μαξ μια δωροκαρτα ανα συναλλαγη φανταζομαι αρα αν αγορασεις πχ κατι μετεπειτα με 600 ευρω θα εχεις παρει 30.000 ποντους αντι για 60.000.

giannis228

Member
Προσεχετε τι γραφετε γιατι παρακολουθουν απο Κωτσοβολο !

pan82

Member
Αρα για καποια πιο μεγαλη αγορα δεν καλυπτει, σωστα? Μπορεις να βαλεις μαξ μια δωροκαρτα ανα συναλλαγη φανταζομαι αρα αν αγορασεις πχ κατι μετεπειτα με 600 ευρω θα εχεις παρει 30.000 ποντους αντι για 60.000.
Δε ξέρω να σου πω με σιγουριά. Στο on-line σιγουρα δεν έχει θέση να εξαργύρωσεις δεύτερη gift card αλλά μια φορά που ρώτησα στο κατάστημα μου είπαν εννοείται εξαργυρώνεται και δεύτερη στην ίδια συναλλαγή χρήματα σας πληρώμενα είναι. Τώρα τι να σου πω κι εγώ είχα πει να ρωτήσω και στο τηλεφωνικό αλλά δε μου χρειάστηκε. Κάτσε να ενεργοποιηθούν οι gift cards πολυ αισιόδοξοι είστε

Προσεχετε τι γραφετε γιατι παρακολουθουν απο Κωτσοβολο !
Μα δε γίνεται κάποια παρανομία, λεφτά δίνουμε και αγοράζουμε αέρα κι όλας όχι προϊόντα λες να χάνει ο Κωτσόβολος;;

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ελπίζω να ειναι και στα iphone να παρω στην κορη μου να μου βγει κανενα ταξιδι...
Την τελεταια φορα στο χ100 ηταν και τα iphone και οι δωροκαρτες!

tham

Member
μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος, ποιο ειναι το κερδος με τις gift card του κωτσοβολου; τις αγοραζεις πχ τωρα που δινει 100 ποντους και τις εχεις να καθονται ωστε οταν βρεθει καποια πραγματικη προσφορα που σε ενδιαφερει να την αγορασεις με την gift card;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.223
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom