Alpha bank bonus

pan82

Member
μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος, ποιο ειναι το κερδος με τις gift card του κωτσοβολου; τις αγοραζεις πχ τωρα που δινει 100 ποντους και τις εχεις να καθονται ωστε οταν βρεθει καποια πραγματικη προσφορα που σε ενδιαφερει να την αγορασεις με την gift card;
Καλά πρακτικά η χρηση τους είναι για gift card κυριολεκτικά,τη παίρνεις για να κάνεις κάποιον σαν δώρο για να πάρει ότι αυτός θέλει αλλά από κει και πέρα ο καθείς τη χρησιμοποίει όπως θέλει. Εγώ πχ εξαργύρωνω συνήθως τούς bonus που δε γίνονται μίλια όταν έχει εξαργύρωση με τους μισούς πόντους για να έχω να ψωνίσω όταν υπάρχει ανάγκη

giannis228

Member
Δε ξέρω να σου πω με σιγουριά. Στο on-line σιγουρα δεν έχει θέση να εξαργύρωσεις δεύτερη gift card αλλά μια φορά που ρώτησα στο κατάστημα μου είπαν εννοείται εξαργυρώνεται και δεύτερη στην ίδια συναλλαγή χρήματα σας πληρώμενα είναι. Τώρα τι να σου πω κι εγώ είχα πει να ρωτήσω και στο τηλεφωνικό αλλά δε μου χρειάστηκε. Κάτσε να ενεργοποιηθούν οι gift cards πολυ αισιόδοξοι είστε

Μα δε γίνεται κάποια παρανομία, λεφτά δίνουμε και αγοράζουμε αέρα κι όλας όχι προϊόντα λες να χάνει ο Κωτσόβολος;;
δεν ειπα οτι χανει ακριβως αλλα στο τελος θα κοψει τις gift cards για αυτο το λογο οπως και φαινεται απο το site να μην μπορεις να παραγγειλεις !

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Εχει κανεις εμπειρια απο το προγραμμα bonus exclusive? Εχω χρυση debit καρτα bonus οποτε μου δινει δυνατοτητα για ειδικες εξαργυρωσεις σε επωνυμα ταξιδιωτικα ειδη, σακιδια, βαλιτσες. Σημερα παραγγειλα τηλεφωνικα ενα σακιδιο bartuggi καταλληλο για low cost εταιρειες πληρωνοντας με bonus. Δεν ειμαι συνηθισμενη να κλεινω εξαργυρωση απο το τηλεφωνο ενω ειπε οτι δεν χρεωνουν καν μεταφορικα.
Ειναι συνεπεις? Δεν εχω καν αποδεικτικο της παραγγελιας, ξερω μονο ο,τι συνεννοηθηκαμε με την υπαλληλο της Alpha που τραβηξε τα bonus.
Γιατί να μην είναι συνεπές, από τις παλαιότερες υπηρεσίες του Bonus είναι και θεωρείται premium, έχεις πρόσβαση με συγκεκριμένες κάρτες. Στα περισσότερα προϊόντα δεν αξίζει η εξαργύρωση, αλλά βρίσκεις και ευκαιρίες. Απλά δεν υπάρχει μηχανισμός tracking, ηλεκτρονικά σου έρχεται μόνο ένα e-mail επιβεβαίωσης, αν θυμάμαι καλά δεν μπορείς να βάλεις ούτε διεύθυνση, διαλέγεις ανάμεσα στις καταχωρημένες που έχεις στην Τράπεζα. Η αποστολή είναι δωρεάν και κάνει καμιά δεκαριά ημέρες, αλλά αυτό φαντάζομαι εξαρτάται και από το κατάστημα. Τον Αύγουστο τα τελευταία δύο-τρία χρόνια είχε προωθητική ενέργεια επιστροφής 5.000 πόντων για δύο συναλλαγές το μήνα αυτό, δες π.χ, εδώ.

giannis228

Member
καθίστε να δούμε γιατί πάνω πάνω λέει "Aνακαλύψτε επιλογές τεχνολογίας"..
επιλογές...
Μπορει να εννοει και καλα ολο το site του Κωτσόβολου που ολα ειναι επιλογες τεχνολογιας ! Θα δουμε σε λιγη ωρα

giannis228

Member
Αρα για καποια πιο μεγαλη αγορα δεν καλυπτει, σωστα? Μπορεις να βαλεις μαξ μια δωροκαρτα ανα συναλλαγη φανταζομαι αρα αν αγορασεις πχ κατι μετεπειτα με 600 ευρω θα εχεις παρει 30.000 ποντους αντι για 60.000.
Νομιζω γινεται μεσω τηλεφωνικου να βαλεις οσες θες !

pan82

Member
Πληροφοριακά δούλεψε ρολόι η όλη ιστορία (ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά) και οι πόντοι αποδόθηκαν αμέσως.
;)
Tολμηρος!! Εγώ είπα να περιμένω καμία ώρα πρίν ρίξω παραγγελία.
Φυσικά οι gift cards δε παίζουν...

ΥΓ: επίσης μη ξεχνάμε ότι άλλες φορές είναι μέσα σε Blackfriday η σε εκπτώσεις η προσφορά, τώρα είναι απλά ένα σκ και μόνο για alpha bank users οπότε ελάχιστοι σε σχέση με κανονικές εκπτώσεις

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Tολμηρος!! Εγώ είπα να περιμένω καμία ώρα πρίν ρίξω παραγγελία.
Φυσικά οι gift cards δε παίζουν...
Όχι, αφού δούλεψε δεν έκανα δεύτερη σκέψη, μετά μπορεί και να μην... :haha:
20:01 είχα συνδεθεί και σε λίγα λεπτά ολοκλήρωσα κιόλας.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Θελω να παραλαβω απο καταστημα που ειναι 10 λ απο το σπιτι μου και μου λεει οτι δεν γινεται ενω ειναι διαθεσιμα σ αυτο. Εν τω μεταξυ θελω να παρω απορρυπαντικα :D.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.229
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom