Alpha bank bonus

Billouk

Member
Συγγραφέας
Τι σημαίνει αυτό και για εμάς που δε ξέρουμε ;
Όποιος έχει ΔΕΗ, συνδέεται στον λογαριασμό του στην ενότητα my reward coupons και έχει κωδικό αξίας 30 ευρώ για αγορές άνω των 100 αν θυμάμαι καλά.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Τα bonus μια χαρα μπηκαν
Τέτοια αμεσότητα που ξαφνιάστηκα. Από την ολοκλήρωση της πληρωμής ακόμα, έδειχνε το (νέο) υπόλοιπο των πόντων ένα αναδυόμενο παράθυρο στην ιστοσελίδα του Κωτσόβολου!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Επειδη τα 3 τελευταια χρονια εχω αλλαξει ολες τις μεγαλες συσκευες, μην υποτιματε τα αναλωσιμα, πχ ταμπλετες πλυντηριου πιατων και υγρο απορρυπαντικο πλυντηριου. Μιλαμε για bonus απο το τιποτα, ασε που φτιαχνετε αποθηκη ενω τρεχει ο πληθωρισμος. Ο Κωτσος κυριος, δεν εχει ανεβασει τιμες εδω και 2 χρονια.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Perfect!! Με το ζόρι κρατιέμαι να μη τιναξω τη μπάνκα στον αέρα :haha:

Ξέρετε αν βάλεις δόσεις σου δίνουν αμέσως όλους τους πόντους??

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Νομίζω είναι καλή ιδέα.
Κάποιο παράδειγμα; μιλάμε για προϊόντα σαν το σαν αυτό που έχω επισυνάψει;

Επειδη τα 3 τελευταια χρονια εχω αλλαξει ολες τις μεγαλες συσκευες, μην υποτιματε τα αναλωσιμα, πχ ταμπλετες πλυντηριου πιατων και υγρο απορρυπαντικο πλυντηριου. Μιλαμε για bonus απο το τιποτα, ασε που φτιαχνετε αποθηκη ενω τρεχει ο πληθωρισμος. Ο Κωτσος κυριος, δεν εχει ανεβασει τιμες εδω και 2 χρονια.

Attachments

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εχω δοκιμασει και τις ταμπλετες πλυντηριου πιατων Care and Protect. Για τιποτε ελαφρα πλυντηρια τις χρησιμοποιω και ειναι παμφθηνες.

PAPTAS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία - Βέλγιο.
Ταξίδι-Όνειρο
Ευρώπη με το αυτοκίνητο
ΤΟ 1Χ100 δεν το έχει σε όλα τα προιόντα. Ξέρετε αν το δίνει τελικά;

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Καφέδες δεν έχει άλλο?

maria91

Member
Όποιος έχει ΔΕΗ, συνδέεται στον λογαριασμό του στην ενότητα my reward coupons και έχει κωδικό αξίας 30 ευρώ για αγορές άνω των 100 αν θυμάμαι καλά.
Αυτο μπορει να εξαργυρωθει κ ιντερνετικα?ψαχνω κινητο για τον φαδερ κ ηθελα να το βαλω εκει αλλα τωρα με το ×100 προβληματιζομαι τι ειναι καλυτερο😂😂😂

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.229
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom