Alpha bank bonus

pan82

Member
Είχα πει δε θα δελεαστω αλλά ήταν καρμικο χάλασε το λάπτοπ πρίν μια βδομάδα είχα πει ας το αφήσω να το πάρω με αποφορολογηση απο φιλο αλλά τελικά τα έβαλα κάτω και ότι να γλιτώσω 120€ ΦΠΑ σε σχέση με το να πάρω 55.000 (68000 μιλια με premium +25% αν βάλει στη μετατροπή) ακόμα και στη ΔΕΗ να τους εξαργύρωσω είναι πάνω από 400€ και δόσεις οπότε υπέπεσα στην ακολασία...

Αυτο μπορει να εξαργυρωθει κ ιντερνετικα?ψαχνω κινητο για τον φαδερ κ ηθελα να το βαλω εκει αλλα τωρα με το ×100 προβληματιζομαι τι ειναι καλυτερο😂😂😂
Ναι εννοείται το έβαλα κανονικά

alonso

Member
Αφηγητής
Όποιος έχει ΔΕΗ, συνδέεται στον λογαριασμό του στην ενότητα my reward coupons και έχει κωδικό αξίας 30 ευρώ για αγορές άνω των 100 αν θυμάμαι καλά.
Ωραία.! Βάζω το κουπόνι μου λέει ότι είναι έγκυρο αλλά όταν πάω να πληρώσω έχει όλο το ποσό. Έτσι σας το βγάζει και εσάς;

---

Εξαιρούνται προιόντα της Apple :cool:

alonso

Member
Αφηγητής
Για την Apple σίγουρα?
Αναφερόμουν στην δωροεπιταγή των 30 ευρώ από τη ΔΕΗ, ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήθει για προιόντα της Apple. Ναί οι bonus πόντοι μπήκαν κανονικά μετά.

mourohavlos

Member
Αν δεν επαρκεί το πιστωτικό όριο που έχω και κάνω "πληρωμή" στην κάρτα, μπορώ να αυξήσω έτσι "τεχνητά" το όριο για εφάπαξ πληρωμή? Ίσως έχει απαντηθεί, αλλά δεν το θυμάμαι

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αν δεν επαρκεί το πιστωτικό όριο που έχω και κάνω "πληρωμή" στην κάρτα, μπορώ να αυξήσω έτσι "τεχνητά" το όριο για εφάπαξ πληρωμή? Ίσως έχει απαντηθεί, αλλά δεν το θυμάμαι
Όχι.
Τουλάχιστον σε μένα δε δεχόταν με τίποτα αυτό το «τέχνασμα» την προηγούμενη φορά που έτρεχε Χ100 στην Black Friday.

Kostas ser

Member
Τελικά οι δωροκαρτες ειναι εκτός? Τα προϊόντα είναι όλα μέσα? Ακόμα και αν δεν έχει συγκεκριμένα το σημάδι χ100?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.223
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom