Alpha bank bonus

PAPTAS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία - Βέλγιο.
Ταξίδι-Όνειρο
Ευρώπη με το αυτοκίνητο

paefstra

Member
Συγγραφέας
Είχα πει δε θα δελεαστω αλλά ήταν καρμικο χάλασε το λάπτοπ πρίν μια βδομάδα είχα πει ας το αφήσω να το πάρω με αποφορολογηση απο φιλο αλλά τελικά τα έβαλα κάτω και ότι να γλιτώσω 120€ ΦΠΑ σε σχέση με το να πάρω 55.000 (68000 μιλια με premium +25% αν βάλει στη μετατροπή) ακόμα και στη ΔΕΗ να τους εξαργύρωσω είναι πάνω από 400€ και δόσεις οπότε υπέπεσα στην ακολασία...
Ειχα πει οτι δεν θα δελεαστω κι εγω αλλα με 48 ατοκες πηρα δευτερο κινητο με δοση οσο ενας καφες τον μηνα.

pan82

Member
Ειχα πει οτι δεν θα δελεαστω κι εγω αλλα με 48 ατοκες πηρα δευτερο κινητο με δοση οσο ενας καφες τον μηνα.
Ααα εσύ είσαι δυνατή, το έχω σκεφτεί πολλές φορές εκεί που παταω δόσεις ότι αν επιλέξω 48 μπορεί κάτι να βγαίνει 10-15€ το μήνα που είναι αστείο αλλά δε με πάει η καρδιά να βάλω τόσες το ομολογώ είναι ψυχολογικό μάλλον...

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ααα εσύ είσαι δυνατή, το έχω σκεφτεί πολλές φορές εκεί που παταω δόσεις ότι αν επιλέξω 48 μπορεί κάτι να βγαίνει 10-15€ το μήνα που είναι αστείο αλλά δε με πάει η καρδιά να βάλω τόσες το ομολογώ είναι ψυχολογικό μάλλον...
Οι ατοκες αυτη τη σημασια εχουν, να ισοπεδωσεις το προνομιο της πιστωσης με την αδεια του εμπορου. Αλλιως θα εβαζα χρεωστικη ολο το ποσο.

pan82

Member
Οι ατοκες αυτη τη σημασια εχουν, να ισοπεδωσεις το προνομιο της πιστωσης με την αδεια του εμπορου. Αλλιως θα εβαζα χρεωστικη ολο το ποσο.
Ε καλά ναι κι εγώ όλα σε δόσεις τα βάζω αλλά μέχρι 18 η 24 μήνες το παραπάνω δεν έχω βάλει ποτέ εννοω

mourohavlos

Member
Όχι.
Τουλάχιστον σε μένα δε δεχόταν με τίποτα αυτό το «τέχνασμα» την προηγούμενη φορά που έτρεχε Χ100 στην Black Friday.
Ευχαριστώ.
Προσπάθησα να δω μέσω δωροκάρτας να καλύψω τη διαφορά, καθώς η αγορά υπερβαίνει το πιστωτικό όριο, αλλά υπάρχει "τεχνικό θέμα" με την αγορά δωροκάρτας. Ουφ!

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Οι δωροκάρτες είναι ειπαμε μεσα στο χ100 και αν αγορασω 3-4 300άρες αθροίζονται μετά στο κατάστημα ετσι;

pan82

Member
Οι δωροκάρτες είναι ειπαμε μεσα στο χ100 και αν αγορασω 3-4 300άρες αθροίζονται μετά στο κατάστημα ετσι;
Μα δεν έχει δώροκάρτες είπαμε τοοοσες φορές, οπότε είτε αθροίζονται είτε όχι δε μπορείς να πάρεις. Αν είχε ναι εννοείται είναι μέσα στο Χ100 κάθε φορά έπαιρνα εγώ

Αυτή είναι η θετική πλευρά. Η αρνητική είναι ότι οι άτοκες δεσμεύουν από την πρώτη μέρα ολόκληρο το ποσό της αγοράς στο πιστωτικό όριο της κάρτας, οπότε όσο αυξάνονται οι δόσεις τόσο μειώνεται το διαθέσιμο όριο για μελλοντικές αγορές.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλημέρα σας εμφάνιζε στην πληρωμή τους πόντους πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής ή οχι;; Γιατί εμένα δεν τους εμφανίζει και δεν θέλω να ρισκάρω.

tsourisg

Member
Καλημέρα σας εμφάνιζε στην πληρωμή τους πόντους πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής ή οχι;; Γιατί εμένα δεν τους εμφανίζει και δεν θέλω να ρισκάρω.
Δεν τους εμφανίζει αλλά μπαίνουν κανονικότατα!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Αυτή είναι η θετική πλευρά. Η αρνητική είναι ότι οι άτοκες δεσμεύουν από την πρώτη μέρα ολόκληρο το ποσό της αγοράς στο πιστωτικό όριο της κάρτας, οπότε όσο αυξάνονται οι δόσεις τόσο μειώνεται το διαθέσιμο όριο για μελλοντικές αγορές.
Εχω πολυ ψηλο οριο, μετεφερα πιστωτικο οριο απο αλλη πιστωτικη στην Aegean bonus visa που χρησιμοποιω στελνοντας μειλ στην τραπεζα περσι. Γι αυτο συμφερει να εχει καποιος και δευτερη πιστωτικη στην ιδια τραπεζα, ειδικα αν ειναι διχως συνδρομη. Κερδιζει στα πιστωτικα ορια.
Μπορει επισης να ζητησει αυξηση πιστωτικου οριου και ισως το δεχθουν.
Ταυτοχρονα αν εχεις βαλει ενα 1000ρικο σε ατοκες για 4 χρονια, χρησιμοποιεις τη ρευστοτητα για να αγορασεις ενα παραγωγο της τραπεζας με τοκο 4% ας πουμε και βγαζεις 160 ευρω στα 4 χρονια αντι να χαρισεις τη ρευστοτητα στην τραπεζα και σε θεωρει και καλο πελατη ,).

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.283
Μέλη
40.282
Νεότερο μέλος
Argy Chatz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα