PAPTAS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία - Βέλγιο.
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ευρώπη με το αυτοκίνητο
Είναι όλα με 1χ100.Τελικά οι δωροκαρτες ειναι εκτός? Τα προϊόντα είναι όλα μέσα? Ακόμα και αν δεν έχει συγκεκριμένα το σημάδι χ100?
Είναι όλα με 1χ100.Τελικά οι δωροκαρτες ειναι εκτός? Τα προϊόντα είναι όλα μέσα? Ακόμα και αν δεν έχει συγκεκριμένα το σημάδι χ100?
Ειχα πει οτι δεν θα δελεαστω κι εγω αλλα με 48 ατοκες πηρα δευτερο κινητο με δοση οσο ενας καφες τον μηνα.Είχα πει δε θα δελεαστω αλλά ήταν καρμικο χάλασε το λάπτοπ πρίν μια βδομάδα είχα πει ας το αφήσω να το πάρω με αποφορολογηση απο φιλο αλλά τελικά τα έβαλα κάτω και ότι να γλιτώσω 120€ ΦΠΑ σε σχέση με το να πάρω 55.000 (68000 μιλια με premium +25% αν βάλει στη μετατροπή) ακόμα και στη ΔΕΗ να τους εξαργύρωσω είναι πάνω από 400€ και δόσεις οπότε υπέπεσα στην ακολασία...
Ααα εσύ είσαι δυνατή, το έχω σκεφτεί πολλές φορές εκεί που παταω δόσεις ότι αν επιλέξω 48 μπορεί κάτι να βγαίνει 10-15€ το μήνα που είναι αστείο αλλά δε με πάει η καρδιά να βάλω τόσες το ομολογώ είναι ψυχολογικό μάλλον...Ειχα πει οτι δεν θα δελεαστω κι εγω αλλα με 48 ατοκες πηρα δευτερο κινητο με δοση οσο ενας καφες τον μηνα.
Οι ατοκες αυτη τη σημασια εχουν, να ισοπεδωσεις το προνομιο της πιστωσης με την αδεια του εμπορου. Αλλιως θα εβαζα χρεωστικη ολο το ποσο.Ααα εσύ είσαι δυνατή, το έχω σκεφτεί πολλές φορές εκεί που παταω δόσεις ότι αν επιλέξω 48 μπορεί κάτι να βγαίνει 10-15€ το μήνα που είναι αστείο αλλά δε με πάει η καρδιά να βάλω τόσες το ομολογώ είναι ψυχολογικό μάλλον...
Ε καλά ναι κι εγώ όλα σε δόσεις τα βάζω αλλά μέχρι 18 η 24 μήνες το παραπάνω δεν έχω βάλει ποτέ εννοωΟι ατοκες αυτη τη σημασια εχουν, να ισοπεδωσεις το προνομιο της πιστωσης με την αδεια του εμπορου. Αλλιως θα εβαζα χρεωστικη ολο το ποσο.
Ευχαριστώ.Όχι.
Τουλάχιστον σε μένα δε δεχόταν με τίποτα αυτό το «τέχνασμα» την προηγούμενη φορά που έτρεχε Χ100 στην Black Friday.
Μα δεν έχει δώροκάρτες είπαμε τοοοσες φορές, οπότε είτε αθροίζονται είτε όχι δε μπορείς να πάρεις. Αν είχε ναι εννοείται είναι μέσα στο Χ100 κάθε φορά έπαιρνα εγώΟι δωροκάρτες είναι ειπαμε μεσα στο χ100 και αν αγορασω 3-4 300άρες αθροίζονται μετά στο κατάστημα ετσι;
Αυτή είναι η θετική πλευρά. Η αρνητική είναι ότι οι άτοκες δεσμεύουν από την πρώτη μέρα ολόκληρο το ποσό της αγοράς στο πιστωτικό όριο της κάρτας, οπότε όσο αυξάνονται οι δόσεις τόσο μειώνεται το διαθέσιμο όριο για μελλοντικές αγορές.Ειχα πει οτι δεν θα δελεαστω κι εγω αλλα με 48 ατοκες πηρα δευτερο κινητο με δοση οσο ενας καφες τον μηνα.
Δεν τους εμφανίζει αλλά μπαίνουν κανονικότατα!Καλημέρα σας εμφάνιζε στην πληρωμή τους πόντους πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής ή οχι;; Γιατί εμένα δεν τους εμφανίζει και δεν θέλω να ρισκάρω.
Εχω πολυ ψηλο οριο, μετεφερα πιστωτικο οριο απο αλλη πιστωτικη στην Aegean bonus visa που χρησιμοποιω στελνοντας μειλ στην τραπεζα περσι. Γι αυτο συμφερει να εχει καποιος και δευτερη πιστωτικη στην ιδια τραπεζα, ειδικα αν ειναι διχως συνδρομη. Κερδιζει στα πιστωτικα ορια.Αυτή είναι η θετική πλευρά. Η αρνητική είναι ότι οι άτοκες δεσμεύουν από την πρώτη μέρα ολόκληρο το ποσό της αγοράς στο πιστωτικό όριο της κάρτας, οπότε όσο αυξάνονται οι δόσεις τόσο μειώνεται το διαθέσιμο όριο για μελλοντικές αγορές.