Gioref
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βουδαπέστη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Το μόνο που δεν θέλω είναι να κυνηγάω μετά να μου τους βάλουν!!Δεν τους εμφανίζει αλλά μπαίνουν κανονικότατα!
Το μόνο που δεν θέλω είναι να κυνηγάω μετά να μου τους βάλουν!!Δεν τους εμφανίζει αλλά μπαίνουν κανονικότατα!
Δύο ξεχωριστές παραγγελίες έκανα χθες και μπήκαν αστραπιαία!Το μόνο που δεν θέλω είναι να κυνηγάω μετά να μου τους βάλουν!!![]()
Ολοι μπαινουν σημερα.Σε περίπτωση άτοκων δόσεων οι πόντοι θα μπουν κανονικά με την αποπληρωμή της κάθε δόσης;
Μπήκαν και εμενα ολα οκ!Δύο ξεχωριστές παραγγελίες έκανα χθες και μπήκαν αστραπιαία!
Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία e-POS- Τράπεζας βλέπεις στην πληρωμή πόσους πόντους έχεις στη κάρτα σου και υπάρχει και διακόπτης για εξαργύρωση. Εννοείς να δεις πριν τη συναλλαγή πόσους πόντους θα πάρεις; Αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν μαντεύει το e-POS τι θα δώσει η Τράπεζα στην επιχείρηση, αλλά μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα σου γράψει πόσους πόντους έλαβες,.Καλημέρα σας εμφάνιζε στην πληρωμή τους πόντους πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής ή οχι;; Γιατί εμένα δεν τους εμφανίζει και δεν θέλω να ρισκάρω.
Δεν δουλεύει έτσι το πρόγραμμα bonus, σε όλους τους συνεργάτες οι πόντοι μπαίνουν τη στιγμή της συναλλαγής από καταβολής του προγράμματος. Και πριν μπουν οι δόσεις γίνεται έλεγχος πιστωτικού ορίου σε όλο το ποσό, αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πίστωση απορρίπτεται η συναλλαγή.Σε περίπτωση άτοκων δόσεων (ώστε να μην υπερβεί το πιστωτικό όριο) οι πόντοι θα μπουν κανονικά με την αποπληρωμή της κάθε δόσης;
Εγώ που πήρα μια δεκαευρη δοκιμαστικα μπήκαν κανονικά χ100.Σε Playstation Gift Cards λείτουργει το χ100 αυτή τη στιγμή ?
Εγώ χρησιμοποίησα δύο κανονικά, αρκεί βέβαια να είναι συνολικά το ποσό άνω των 100€.Έχω ένα κουπόνι της ΔΕΗ..Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω επικόλληση. Μόνο εγώ έχω θέμα;