Alpha bank bonus

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Σε περίπτωση άτοκων δόσεων (ώστε να μην υπερβεί το πιστωτικό όριο) οι πόντοι θα μπουν κανονικά με την αποπληρωμή της κάθε δόσης;

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Καλημέρα σας εμφάνιζε στην πληρωμή τους πόντους πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής ή οχι;; Γιατί εμένα δεν τους εμφανίζει και δεν θέλω να ρισκάρω.
Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία e-POS- Τράπεζας βλέπεις στην πληρωμή πόσους πόντους έχεις στη κάρτα σου και υπάρχει και διακόπτης για εξαργύρωση. Εννοείς να δεις πριν τη συναλλαγή πόσους πόντους θα πάρεις; Αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν μαντεύει το e-POS τι θα δώσει η Τράπεζα στην επιχείρηση, αλλά μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα σου γράψει πόσους πόντους έλαβες,.

Σε περίπτωση άτοκων δόσεων (ώστε να μην υπερβεί το πιστωτικό όριο) οι πόντοι θα μπουν κανονικά με την αποπληρωμή της κάθε δόσης;
Δεν δουλεύει έτσι το πρόγραμμα bonus, σε όλους τους συνεργάτες οι πόντοι μπαίνουν τη στιγμή της συναλλαγής από καταβολής του προγράμματος. Και πριν μπουν οι δόσεις γίνεται έλεγχος πιστωτικού ορίου σε όλο το ποσό, αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πίστωση απορρίπτεται η συναλλαγή.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έχω ένα κουπόνι της ΔΕΗ..Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω επικόλληση. Μόνο εγώ έχω θέμα;

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Οι gift cards δε λειτουργούν, αναφέρεται ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί αύριο, οπότε ατυχήσαμε...

Dara

Member
Παιδες εχω θεματακι με το μειλ επιβεβαιωσης του Κωτσου. Δεν ερχεται οποτε δε μπορω να κανω αγορα gift card για PS.
Μαλλον εχει γενικο θεμα ο μειλ σερβερ τους γιατι οταν παω να κανω reset password στο acc της κοπελας μου επισης δεν ερχεται.
Καμια ιδεα ? Μη το χασω, κριμα ειναι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα