Alpha bank bonus

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
αν το ήξερα θα ειχα βάλει παραλαβή από το κατάστημα να τελειώνω όπως κάνω πάντα αλλά είδα το ραντεβού και λέω αντε να μη τρέχω :icon_evil:
Εκτος αν ειναι ογκωδη, παντα δηλωνω παραλαβη απο καταστημα. Με ενα πλυντηριο ταλαιπωρηθηκα 2 εβδομαδες που ζητουσα απογευμα και ερχονταν πρωι και γυριζαν πισω. Τελικα πηρα αδεια για να το παρω.
Επιβεβαιώνω κι εγώ, δεν είναι να βασίζεσαι, εφόσον είναι εφικτό μπαίνει σε παραλαβή απ' το κατάστημα κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Στα μεγαλύτερα είχα πάντα πρόβλημα με τις ημερομηνίες παράδοσης, αλλά άπαξ και ξεκινήσουν από την αποθήκη παραδίδουν πάντα, ειδικά στους μακρινούς εκτός πόλης προορισμούς δε τους παίρνει να κάνουν βόλτες. :haha:

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αυτή την φορά δεν έδινε καν την επιλογή παραλαβή σε καταστημα.
Όχι, υπήρχε κανονικά, χθες παρέλαβα από κατάστημα την παραγγελία του Σαββάτου.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εν αναμονή πλέον της προωθητικής της Ετζίαν για μετατροπή των πόντων.
Με την BF και με το προχτεσινό πιάσαμε 7ψήφιο νούμερο.
Εχω φτασει σε νουμερο πολυ πανω απο τις αναγκες μας και καταλαβα οτι τα bonus δεν φερνουν την ευτυχια :D

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Πως είστε σίγουροι ότι όταν εκδίδετε εισιτήρια με μπόνους πόντους (όχι μίλια) δε τραβάει από αυτούς που μετατρέπονται? Αν έχετε κ άλλες κάρτες εννοώ. Εγώ το έχω αυτόματη μετατροπή αλλά το σκέφτομαι να το αλλάξω και με κρατάει αυτή η αμφιβολία πίσω, συν το ότι συχνά κολλάει το σύστημα και δε μπορεί να μετατρέψει χειροκίνητα

paefstra

Member
Συγγραφέας
Πως είστε σίγουροι ότι όταν εκδίδετε εισιτήρια με μπόνους πόντους (όχι μίλια) δε τραβάει από αυτούς που μετατρέπονται? Αν έχετε κ άλλες κάρτες εννοώ. Εγώ το έχω αυτόματη μετατροπή αλλά το σκέφτομαι να το αλλάξω και με κρατάει αυτή η αμφιβολία πίσω, συν το ότι συχνά κολλάει το σύστημα και δε μπορεί να μετατρέψει χειροκίνητα
Δε κολλαει 20 μερες το συστημα. Μπορει να κολλησει την τελευταια μερα που πεφτουν ολοι πανω, αρα μετατρεπουμε νωριτερα.

Mary Stardust

Member
Nα ρωτήσω, αν τυχον κάποιος έχει κανει αγορά με αποφορολόγηση, πως γίνεται?
Στον αυτόματο έλεγχο που κάνει στο site o Κωτσόβολος στο τελευταιο βήμα της αγοράς αποτυγχάνει η πιστοποιηση (ενώ δικαιούμαι). Επειδή η προσφορά θα ισχύσει σε ώρα που δεν θα δουλευει η τηλεφωνική εξυπηρέτηση υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? (χωρίς να ρισκάρεις τους ποντους)
Την προηγούμενη φορά προσπάθησα πολύ και δεν τα κατάφερα. Τελικά το έβαλα παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα και στο ταμείο ζήτησαν την ταυτότητα του νόμιμου εκπρόσωπου.
Όμως δεν ήταν επί 100
Όταν είναι απλό τιμολόγιο προχωράει κανονικά η online αγορά. Στην αποφορολόγηση ΔΕΝ.

Mary Stardust

Member
Το έχω τσεκάρει τουλάχιστον 3 φορές ότι δεν τραβάει από τους μετατρεψιμους. Είχα άπειρους απο green city και τραβάει αυτούς.
Θα μετατρέψετε χειροκίνητα όσους έχετε την πρώτη μέρα που ξεκινάει η προώθητικη με τους επιπλέον πόντους.
Και μια μέρα πριν τη λήξη τους υπόλοιπους. Κολλάει τις τελευταίες 2 ωρες που πέφτουν όλοι μαζί.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.229
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom