Alpha bank bonus

pan82

Member
Εκτος αν ειναι ογκωδη, παντα δηλωνω παραλαβη απο καταστημα. Με ενα πλυντηριο ταλαιπωρηθηκα 2 εβδομαδες που ζητουσα απογευμα και ερχονταν πρωι και γυριζαν πισω. Τελικα πηρα αδεια για να το παρω.
Mα κι εγώ το ίδιο πάντα από κατάστημα, αλλά παρασύρθηκα γιατί είδα με ραντεβού συγκεκριμένο δίωρο και είχε και μια μικρή εξτρα χρέωση, σου έβγαζε να διαλέξεις και τα διαθέσιμα slots λέω εντάξει κυριλέ εξέλιξη, που να φανταστώ;;;

Το έχω τσεκάρει τουλάχιστον 3 φορές ότι δεν τραβάει από τους μετατρεψιμους. Είχα άπειρους απο green city και τραβάει αυτούς.
Θα μετατρέψετε χειροκίνητα όσους έχετε την πρώτη μέρα που ξεκινάει η προώθητικη με τους επιπλέον πόντους.
Και μια μέρα πριν τη λήξη τους υπόλοιπους. Κολλάει τις τελευταίες 2 ωρες που πέφτουν όλοι μαζί.
επιβεβαιώνω πάντα τραβάει από τους μη μετατρέψιμους όταν κάνεις ενέργειες και με την ίδια τη κάρτα. Παλιά χρησιμοποιούσα άλλη κάρτα για ασφάλεια στις εξαργυρώσεις, τώρα με την aegean πάντα εξαργυρώσεις χιλιάδες πόντους σε bonus εισιτήρια/κωτσόβολο/hondos πάντα τραβάει τους μη μετατρέψιμους

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Την προηγούμενη φορά προσπάθησα πολύ και δεν τα κατάφερα. Τελικά το έβαλα παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα και στο ταμείο ζήτησαν την ταυτότητα του νόμιμου εκπρόσωπου.
Όμως δεν ήταν επί 100
Όταν είναι απλό τιμολόγιο προχωράει κανονικά η online αγορά. Στην αποφορολόγηση ΔΕΝ.
Mε τα πολλά και αφού σε επικοινωνία με τον Κωτσόβολο δεν βρήκα λύση...είδα οτι υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να έχεις κάνει στην ΑΑΔΕ (κατεβάζοντας μια ειδική εφαρμογή) μέσω της οποίας γίνεται η πιστοποιηση ως αγοραστης με αποφορολογηση. Ετσι, κάταφερα και το πέρασα.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Εγώ πάντως τα έβαλα όλα με αποστολή και ήδη μέσα σε 1 μέρα έχω παραλάβει 2 προϊόντα.

pan82

Member
Εγώ πάντως τα έβαλα όλα με αποστολή και ήδη μέσα σε 1 μέρα έχω παραλάβει 2 προϊόντα.
τώρα με πήραν μετά από ένα σωρό μηνύματα στο messenger και κλήσεις να μου πουν ότι κάπου κόλλησε και δεν έφτασε η παραγγελία στη wolt και το στέλνουν τώρα με wolt και σε μισή ωρα θα το έχω (ήρθε όντως σε 25 λεπτά) και θα μου πιστώσουν και τα 5,99€ της αποστολής.
Πιστεύω το σύστημα να μη το συνδέσει και να μου πάρει πίσω 500 ποντάκια :cry:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πραγματικά πρώτη φορά παρακαλούσα να έρθει το x100 για αφορά Stick σούπας. Σπίτι με εσωτερική σκάλα δεν γίνεται αλλιώς....😁
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η σκούπα στικ που πήρα πέρσι τελικά κάνει μόνο για τις εσωτερικές σκάλες και για χώρους χωρίς χαλιά...
Κατά τα άλλα, δεν σκουπίζει καλά τα χαλιά και δεν ρουφάει συγκεκριμένα τριμμένα σκουπίδια...
Έδωσα πέρσι 200 € και τώρα ψάχνω να πάρω μια ελαφριά δυνατή κλασσική σκούπα με σακούλα.
Δυστυχώς, ήμουν σε ταξίδι και δεν πρόλαβα την προσφορά για να παραγγείλω κάτι ηλεκτρονικά...😭😭

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Υπάρχει κωδικός ATTIKA ? η ξέρει κανείς αν υπάρχουν και που εκπτωτικοί κωδικοί ! Ευχαριστώ

paefstra

Member
Συγγραφέας
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η σκούπα στικ που πήρα πέρσι τελικά κάνει μόνο για τις εσωτερικές σκάλες και για χώρους χωρίς χαλιά...
Κατά τα άλλα, δεν σκουπίζει καλά τα χαλιά και δεν ρουφάει συγκεκριμένα τριμμένα σκουπίδια...
Έδωσα πέρσι 200 € και τώρα ψάχνω να πάρω μια ελαφριά δυνατή κλασσική σκούπα με σακούλα.
Δυστυχώς, ήμουν σε ταξίδι και δεν πρόλαβα την προσφορά για να παραγγείλω κάτι ηλεκτρονικά...😭😭
Η απλη Karcher με καδο για στερεα και υγρα ειναι ο,τι ψαχνεις γιατι ριχνεις κι ενα πλυσιματακι στο χαλι. Εχει και λειτουργια φυσητηρα, που δεν παιζει σε αλλες μαρκες.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Με 200€ δεν παίρνεις αξιόλογη Stick σκούπα. Το έψαχνα μήνες το θέμα και για να πάρεις κάτι αξιόλογο πρέπει να πας σε μάρκες όπως η Dyson που κοστίζουν αρκετά.

Αναμονή μέχρι να παραλάβω και να δούμε.

kostas21

Member
Μου έκατσε ακριβώς πριν κάνω αρκετά μεγάλη παραγγελία οπότε φουλαραμε πόντους.
Τώρα έχουμε πόντους αλλά λείπει το κασέρι. 😅
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να γίνει μεταφορά ενός μέρους και να τα βρούμε ας στείλει π.μ.

exploring

Member
Υπάρχει κωδικός ATTIKA ? η ξέρει κανείς αν υπάρχουν και που εκπτωτικοί κωδικοί ! Ευχαριστώ
Ο ΗΡΩΝ δίνει 10ευρα κουπόνια για το κατάστημα ΑΤΤΙΚΑ εξαργυρώνοντας 25 χιλιάδες Vibes που συλλέγονται αποκλειστικά από την εφαρμογή τους.
Απαιτεί συνδρομή στον πάροχο.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Μου έκατσε ακριβώς πριν κάνω αρκετά μεγάλη παραγγελία οπότε φουλαραμε πόντους.
Τώρα έχουμε πόντους αλλά λείπει το κασέρι. 😅
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να γίνει μεταφορά ενός μέρους και να τα βρούμε ας στείλει π.μ.
Το είδαμε κι αυτό σ αυτή τη ζωή.
Εγώ θα συνιστούσα προσοχή γιατί δεν είναι βλάκες στην Άλφα. Αν αρχίσουν οι αγοραπωλησίες θα χάσουμε όλοι.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Γιατί να μην είναι συνεπές, από τις παλαιότερες υπηρεσίες του Bonus είναι και θεωρείται premium, έχεις πρόσβαση με συγκεκριμένες κάρτες. Στα περισσότερα προϊόντα δεν αξίζει η εξαργύρωση, αλλά βρίσκεις και ευκαιρίες. Απλά δεν υπάρχει μηχανισμός tracking, ηλεκτρονικά σου έρχεται μόνο ένα e-mail επιβεβαίωσης, αν θυμάμαι καλά δεν μπορείς να βάλεις ούτε διεύθυνση, διαλέγεις ανάμεσα στις καταχωρημένες που έχεις στην Τράπεζα. Η αποστολή είναι δωρεάν και κάνει καμιά δεκαριά ημέρες, αλλά αυτό φαντάζομαι εξαρτάται και από το κατάστημα. Τον Αύγουστο τα τελευταία δύο-τρία χρόνια είχε προωθητική ενέργεια επιστροφής 5.000 πόντων για δύο συναλλαγές το μήνα αυτό, δες π.χ, εδώ.
Ήρθε σε μόλις 5 μέρες, είναι σακιδιαρα που ποτέ δεν θα έδινα 73 ευρώ γιατί θα τα λυπόμουν
Έχουν μείνει ακόμη 4000 bonus για κανένα Fridays και τελείωσα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom