Alpha bank bonus

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
εμενα πριν χρονια με καλεσαν και με ρωτησαν αν είμαι με μία ξανθιά ψηλή κουκλάρα και προσπαθω να την κεράσω ενα μπουκάλι ακριβό κρασί στη Γαλλία , στη Γαλλία δεν ήμουν αλλά αισθάνθηκα τόσο ωραία που είπα ναι και με χρέωσαν... ο αχάριστος δεν μου έστειλε ουτε ένα ευχαριστώ....

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Όσες φορές μου έχουν μπλοκάρει συναλλαγή ή κάρτα εξαιτίας υποψίας απάτης κτλ δεν με έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο από την τράπεζα. Και σίγουρα το προτιμώ έτσι από θέμα ασφάλειας.
Για να καταλάβω, τι ακριβώς προτιμάς;
Να μην σε πάρουν τηλέφωνο για να σε ενημερώσουν ότι κάποιος προσπαθεί να κάνει ύποπτη συναλλαγή με την κάρτα σου;
Εάν εννοείς ότι κάνουν χαλαρή ταυτοποίηση με προσωπικά στοιχεία της πλάκας θα συμφωνήσω μαζί σου.
Αυτό ήταν που με τρόμαξε στην Πειραιώς και δεν ενεργοποίησα ποτέ προφορικές εντολές.
Στην δε Alpha τους είπα ότι τα προσωπικά στοιχεία με τα οποία κάνουν ταυτοποίηση τα έχει και ο εργοδότης μου!!!
Εμένα μου έτυχε μια φορά να ελέγξουν εάν ήμουν εγώ που προσπαθούσα να κάνω ύποπτη συναλλαγή. Στην αδερφή μου έκοψαν στην Πειραιώς συναλλαγή και αφού μίλησαν μαζί της διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε κλέψει τα στοιχεία της κάρτας της.
Το μόνο που μας σώζει είναι οι ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό για οποιαδήποτε κίνηση και η έγκριση συναλλαγών με pin...

gt13

Member
Αφηγητής
Παιδιά η προσφορά των ΙΚΕΑ που έχει εξαργύρωση με μισούς πόντους πόσο είναι τελικά; Εννοώ πόντοι προς ευρώ;;

paefstra

Member
Συγγραφέας
Τρεχει παραλληλα και εκπτωση 10 ευρω απο cosmote που δινει 25 ευρω credit και αλλη μια προσφορα απο το ΙΚΕΑ. Ειναι γνωστο οτι στην ιδια αποδειξη στο ταμειο περνας οσα κουπονια θες.
Screenshot_20260708_195344_IKEA Greece.jpg

maria91

Member
Τρεχει παραλληλα και εκπτωση 10 ευρω απο cosmote που δινει 25 ευρω credit και αλλη μια προσφορα απο το ΙΚΕΑ. Ειναι γνωστο οτι στην ιδια αποδειξη στο ταμειο περνας οσα κουπονια θες. View attachment 543478
Αν εχεις την υπομονη να περιμενεις την ουρα στο εστιατοριο για καμια ωρα τοτε ναι!πηγα το Σαββατο στα ικεα στο Αιγαλεω κ ετσι οπως ειδα την ουρα,εκανα μεταβολη κ εφυγα!!!

kostas21

Member
Πάω να προχωρήσω μια αγορά με εξαργύρωση και η αναλογία που μου δίνει είναι 300 μίλια προς 1 ευρώ. Δεν θα έπρεπε εφόσον τρέχει η προωθητική με τους μισούς να είναι 150/1;

paefstra

Member
Συγγραφέας
Αν εχεις την υπομονη να περιμενεις την ουρα στο εστιατοριο για καμια ωρα τοτε ναι!πηγα το Σαββατο στα ικεα στο Αιγαλεω κ ετσι οπως ειδα την ουρα,εκανα μεταβολη κ εφυγα!!!
Δεν πάμε Σάββατο Ικεα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.253
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom