Alpha bank bonus

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Είμαστε πίτα στουσ πόντους. Όχι ότι δεν συνεχίζουμε να μαζεύουμε η αλήθεια είναι.
Απλά περιμένουμε την πολυαναμενόμενη μετατροπή της Ετζιαν που δεν έρχεται.
Ευελπιστώ μέχρι 31/10.
Ποτε ήταν η τελευταία φορά που μετατρέψαμε σε καλή αναλογία θυμόμαστε ?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη - Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ποτε ήταν η τελευταία φορά που μετατρέψαμε σε καλή αναλογία θυμόμαστε ?
Μέχρι μέσα Οκτωβρίου 2025 ήταν η τελευταία ημερομηνία μετατροπής σε μίλια με +50%!!!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Μέχρι μέσα Οκτωβρίου 2025 ήταν η τελευταία ημερομηνία μετατροπής σε μίλια με +50%!!!
Το 2026 ειναι πολυ διαφορετικη χρονια, πολεμος, πληθωρισμος κλπ. Δεν θα περιμενα 50%, αλλα ακομη κι αν δεν βαλει καν το +20% δεν θα ηταν το τελος του κοσμου. Θα παμε 20% λιγοτερα ταξιδια, σιγα τα αυγα.
Έτσι κι αλλιώς ο,τι πλήρωνα πέρσι με την κάρτα φέτος ειναι 5-10% ακριβότερο, οπότε η συλλογή μιλίων πάει σφαίρα. Oh wait, αυτο δεν ακούγεται πολυ καλό:).

Last edited:

paefstra

Member
Συγγραφέας
Οποτε τσαμπα η προσφορα
Οχι, καθόλου. Παράγγειλα κάτι πράγματα με εκπτωση 70% και περασα μια δωροεπιταγη οποτε τα πηρα δωρεαν, ορισα pick up την ώρα που με βολευε απο τον Κηφισό χωρίς μεταφορικά και ταλαιπωρία στα ταμεία, ψώνισα απο το σουπερμάρκετ της εξόδου 10+ ευρω, πήρα και το κουπονακι για αγορά την ίδια μερα. Ουσιαστικά δεν περπάτησα πάνω απο 20 μέτρα εντός του καταστηματος. Μηδενική ταλαιπωρία.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το 2026 ειναι πολυ διαφορετικη χρονια, πολεμος, πληθωρισμος κλπ. Δεν θα περιμενα 50%, αλλα ακομη κι αν δεν βαλει καν το +20% δεν θα ηταν το τελος του κοσμου
Ούτε εγώ τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες. Λίγο όσα αναφέρεις, λίγο ότι παραγέμισαν όλοι με τις προσφορές Χ100 με τους κατόχους κάρταν όλο και ν' αυξάνονται, δε τους κόβω για χαζούς ώστε να δώσουν ακόμα ένα τέτοιο προνόμιο. Άσε που θα έπρεπε να το έχουν ήδη κάνει μια φορά μέχρι τώρα, αν λάβουμε υπόψιν μας τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Ούτε εγώ τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες. Λίγο όσα αναφέρεις, λίγο ότι παραγέμισαν όλοι με τις προσφορές Χ100 με τους κατόχους κάρταν όλο και ν' αυξάνονται, δε τους κόβω για χαζούς ώστε να δώσουν ακόμα ένα τέτοιο προνόμιο. Άσε που θα έπρεπε να το έχουν ήδη κάνει μια φορά μέχρι τώρα, αν λάβουμε υπόψιν μας τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.
Ειλικρινά τώρα, θα βάλω άγχος για το 20%? Πάω 20% πιο κοντά ταξίδι, κατι που ηδη κανονισα με μια αλλαγή προορισμού. Φτάνει με την ψυχολογική πίεση για κάτι που έπρεπε να ειναι πηγή χαράς.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ειλικρινά τώρα, θα βάλω άγχος για το 20%? Πάω 20% πιο κοντά ταξίδι, κατι που ηδη κανονισα με μια αλλαγή προορισμού. Φτάνει με την ψυχολογική πίεση για κάτι που έπρεπε να ειναι πηγή χαράς.
Τζόγος είναι, ένα έξτρα δωράκι, αλλά συμφωνώ, δε θα πεθάνουμε κιόλας. Ότι έρθει.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ε μη μου λέτε τώρα βρε παιδιά ότι δε θα βάλει προσφορά μετατροπής, όχι τώρα που έβγαλα την αυτόματη! :haha::eek:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη - Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ε μη μου λέτε τώρα βρε παιδιά ότι δε θα βάλει προσφορά μετατροπής, όχι τώρα που έβγαλα την αυτόματη! :haha::eek:
Φυσικά και θα βγάλει bonus μετατροπής. Μην μου αγχώνεσαι!
Ο μόνος τρόπος να πουλήσει η aegean τα πανάκριβα εισιτήρια της σε κοινούς θνητούς είναι να συνεχίσει να αμοίβει με μίλια τα μέλη του προγράμματος της.
Εγω παντως χθες διαπίστωσα ότι τελικά δίνει μεγάλη σημασία στο πρόγραμμα miles και bonus και κάνει το παν για να μας γεμίζει με μίλια εξαργύρωσης!! Καθόλου τυχαίο!
Δίνω παράδειγμα:
Θυμήθηκα χθες ότι υπάρχει συνεργασία με τη booking και δίνει 2 μίλια για κάθε 1 € που ξοδεύεται σε κράτηση μέσω του σχετικού link.
Είχα μια κράτηση για ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής και έκανα την σχετική έρευνα για ξενοδοχείο.
Όταν μπήκα να τσεκάρω τιμές απο το link της συνεργασίας βρήκα το ξενοδοχείο που ήθελα 10% πιο φθηνά από ότι το έβρισκα στην εφαρμογή της booking! Το link άνοιγε την εφαρμογή και με αναγνώριζε ως μέλος genius με όλα τα προνόμια μου. Το έκλεισα λοιπόν μέσω του link και θα κερδίσω και 1000 μίλια εξαργύρωσης στον λογαριασμό μου miles και bonus!

Εγώ πάλι που δεν έχω κάνει ποτέ πτήση με εξαργυρωση μιλίων μέχρι στιγμής, το μόνο άγχος που δεν έχω είναι αν θα ταξιδέψω με aegean.
Με τις τιμές που έχει πάει τα εισιτήρια της δεν την προτιμώ συχνά και πάντα αναζητώ την πιο value for money πτήση με την καλύτερη ώρα αναχώρησης. Επιλέγω όποια αεροπορική μου τα προσφέρει.

Παραδειγμα χθεσινο για κράτηση πτήσης επιστροφής από Στοκχόλμη τέλος Ιουλίου. Την ίδια πτήση την πουλούσε η Aegean σε διπλάσια τιμή από ότι η SAS η οποία είχε στο light με επιβάρυνση 23 € και μια βαλίτσα 23 kg παραδοτέα εκτός από την 8κιλη καμπίνας. Ας μην σχολιάσω την τιμή της πτήσης αναχώρησης με aegean που ήταν πιο υψηλή από πτήση για Ν. Υόρκη!
Ας βρει η Aegean να πουλήσει σε κορόιδα τις πτήσεις της με τέτοιες τιμές!!!
Καμία ψυχολογική πίεση για κάτι που ειναι και παραμένει πηγή χαράς!!

Τα μίλια τα μαζεύω για προορισμούς που δεν βολεύουν οι low cost ή που είναι εξίσου ακριβές οι τιμές τους για τον ίδιο προορισμό. Τότε θα κάνω την εξαργύρωση με χαρά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.332
Μέλη
40.310
Νεότερο μέλος
Smr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom