- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
εξαψηφιοι?
Ποτε ήταν η τελευταία φορά που μετατρέψαμε σε καλή αναλογία θυμόμαστε ?Είμαστε πίτα στουσ πόντους. Όχι ότι δεν συνεχίζουμε να μαζεύουμε η αλήθεια είναι.
Απλά περιμένουμε την πολυαναμενόμενη μετατροπή της Ετζιαν που δεν έρχεται.
Ευελπιστώ μέχρι 31/10.
Μέχρι μέσα Οκτωβρίου 2025 ήταν η τελευταία ημερομηνία μετατροπής σε μίλια με +50%!!!Ποτε ήταν η τελευταία φορά που μετατρέψαμε σε καλή αναλογία θυμόμαστε ?
Απάντησε η Έλενα. Ευελπιστώντας σε ένα προμο μετατροπής πριν τις 27/11 ( και όχι 31/10 που λάθος ανέφερα).Ποτε ήταν η τελευταία φορά που μετατρέψαμε σε καλή αναλογία θυμόμαστε ?
Ο λογαριασμός μιλιών είναι σαν τος τραπεζικό λογαριασμό.Μες στο μυαλό μου είσαι…
Να μη διαρρεύσει… αλλά ζώ το ίδιο δράμα…
Το 2026 ειναι πολυ διαφορετικη χρονια, πολεμος, πληθωρισμος κλπ. Δεν θα περιμενα 50%, αλλα ακομη κι αν δεν βαλει καν το +20% δεν θα ηταν το τελος του κοσμου. Θα παμε 20% λιγοτερα ταξιδια, σιγα τα αυγα.Μέχρι μέσα Οκτωβρίου 2025 ήταν η τελευταία ημερομηνία μετατροπής σε μίλια με +50%!!!
Οχι, καθόλου. Παράγγειλα κάτι πράγματα με εκπτωση 70% και περασα μια δωροεπιταγη οποτε τα πηρα δωρεαν, ορισα pick up την ώρα που με βολευε απο τον Κηφισό χωρίς μεταφορικά και ταλαιπωρία στα ταμεία, ψώνισα απο το σουπερμάρκετ της εξόδου 10+ ευρω, πήρα και το κουπονακι για αγορά την ίδια μερα. Ουσιαστικά δεν περπάτησα πάνω απο 20 μέτρα εντός του καταστηματος. Μηδενική ταλαιπωρία.Οποτε τσαμπα η προσφορα
Ούτε εγώ τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες. Λίγο όσα αναφέρεις, λίγο ότι παραγέμισαν όλοι με τις προσφορές Χ100 με τους κατόχους κάρταν όλο και ν' αυξάνονται, δε τους κόβω για χαζούς ώστε να δώσουν ακόμα ένα τέτοιο προνόμιο. Άσε που θα έπρεπε να το έχουν ήδη κάνει μια φορά μέχρι τώρα, αν λάβουμε υπόψιν μας τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.Το 2026 ειναι πολυ διαφορετικη χρονια, πολεμος, πληθωρισμος κλπ. Δεν θα περιμενα 50%, αλλα ακομη κι αν δεν βαλει καν το +20% δεν θα ηταν το τελος του κοσμου
Ειλικρινά τώρα, θα βάλω άγχος για το 20%? Πάω 20% πιο κοντά ταξίδι, κατι που ηδη κανονισα με μια αλλαγή προορισμού. Φτάνει με την ψυχολογική πίεση για κάτι που έπρεπε να ειναι πηγή χαράς.Ούτε εγώ τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες. Λίγο όσα αναφέρεις, λίγο ότι παραγέμισαν όλοι με τις προσφορές Χ100 με τους κατόχους κάρταν όλο και ν' αυξάνονται, δε τους κόβω για χαζούς ώστε να δώσουν ακόμα ένα τέτοιο προνόμιο. Άσε που θα έπρεπε να το έχουν ήδη κάνει μια φορά μέχρι τώρα, αν λάβουμε υπόψιν μας τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.
Τζόγος είναι, ένα έξτρα δωράκι, αλλά συμφωνώ, δε θα πεθάνουμε κιόλας. Ότι έρθει.Ειλικρινά τώρα, θα βάλω άγχος για το 20%? Πάω 20% πιο κοντά ταξίδι, κατι που ηδη κανονισα με μια αλλαγή προορισμού. Φτάνει με την ψυχολογική πίεση για κάτι που έπρεπε να ειναι πηγή χαράς.

Φυσικά και θα βγάλει bonus μετατροπής. Μην μου αγχώνεσαι!Ε μη μου λέτε τώρα βρε παιδιά ότι δε θα βάλει προσφορά μετατροπής, όχι τώρα που έβγαλα την αυτόματη!![]()
Εγώ πάλι που δεν έχω κάνει ποτέ πτήση με εξαργυρωση μιλίων μέχρι στιγμής, το μόνο άγχος που δεν έχω είναι αν θα ταξιδέψω με aegean.Ειλικρινά τώρα, θα βάλω άγχος για το 20%? Πάω 20% πιο κοντά ταξίδι, κατι που ηδη κανονισα με μια αλλαγή προορισμού. Φτάνει με την ψυχολογική πίεση για κάτι που έπρεπε να ειναι πηγή χαράς.