Alpha bank bonus

maria91

Member
Οχι, καθόλου. Παράγγειλα κάτι πράγματα με εκπτωση 70% και περασα μια δωροεπιταγη οποτε τα πηρα δωρεαν, ορισα pick up την ώρα που με βολευε απο τον Κηφισό χωρίς μεταφορικά και ταλαιπωρία στα ταμεία, ψώνισα απο το σουπερμάρκετ της εξόδου 10+ ευρω, πήρα και το κουπονακι για αγορά την ίδια μερα. Ουσιαστικά δεν περπάτησα πάνω απο 20 μέτρα εντός του καταστηματος. Μηδενική ταλαιπωρία.
Ε ποσους σολωμους να παρουμε πια απο το καταστημα τροφιμων,το θεμα ειναι να φαμε κ τιποτα επιτοπου :haha:

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κορέα+Japan September
Ταξίδι-Όνειρο
Done.Japan2024.2025.2026?
1€=100 Bonus πόντοι Alpha Bank με τηλεοράσεις Xiaomi στον Κωτσόβολο

Έως 31.07.2026, αποκτήστε τηλεόραση Xiaomi 55 ιντσών και πάνω από τον Κωτσόβολο με κάρτα Bonus της Alpha Bank και κερδίστε 100 Bonus πόντους για κάθε 1€.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/1-euro-ison-100-bonus-pontoi-me-tileoraseis-xiaomi-ston-kotsovolo

(οι πόντοι αντιστοιχούν σε 20% της αξίας στον Κωτσόβολο ή διπλάσιο όταν τρέχει προσφορά για εξαργύρωση με τους μισούς πόντους)
  • Η προσφορά ισχύει για αγορές σε τηλεοράσεις Xiaomi 55 ιντσών και πάνω με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank, από 15.07.2026 έως 31.07.2026 με βάση την τιμή που αναγράφεται στο προϊόν.
  • Οι επιπλέον πόντοι θα σας αποδοθούν στις 28.08.2026, εφόσον έχετε παραλάβει το προϊόν έως 14.08.2026.
  • Η προσφορά δεν ισχύει σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος ή ακύρωσης της συναλλαγής.
  • Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές και το ποσό των Bonus πόντων που κερδίζετε δεν πολλαπλασιάζεται περαιτέρω.

AndreasC

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη
σε πόσο καιρό παραλάβατε την κάρτα σας; Από αρχές Ιουνίου που την παρηγγειλα δεν ήρθε με το ταχυδρομείο ποτέ. Έκανα αίτημα εδώ και δύο εβδομάδες να παραλάβω από κατάστημα αλλά ακόμα τίποτα.

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
σε πόσο καιρό παραλάβατε την κάρτα σας; Από αρχές Ιουνίου που την παρηγγειλα δεν ήρθε με το ταχυδρομείο ποτέ. Έκανα αίτημα εδώ και δύο εβδομάδες να παραλάβω από κατάστημα αλλά ακόμα τίποτα.
Σε 4-6 εργάσιμες με είχαν πει και επειδή είμαι σε διακοπες θα την παραλάβω από τα γραφεία της SPEEDEX.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η εφαρμογή Alpha bonus εξακολουθεί να μην λειτουργεί σε εμένα. Έχει μιλήσει κανένας με την Άλφα; Γιατί πρέπει να καλέσω πρωινές ώρες γι αυτό το πρόβλημα και δεν έχω το χρόνο να το κάνω πάντα.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Η εφαρμογή Alpha bonus εξακολουθεί να μην λειτουργεί σε εμένα. Έχει μιλήσει κανένας με την Άλφα; Γιατί πρέπει να καλέσω πρωινές ώρες γι αυτό το πρόβλημα και δεν έχω το χρόνο να το κάνω πάντα.
Ουτε σε μένα. Φύγανε διακοπες. Δεν το βλέπω να εξαργυρώνω ένα κουπόνι που είχα βγάλει με bonus .και λήγει τέλος Ιούλη:(.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom