Alpha bank bonus

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω γιατί δε διάβασα τους καινούριους όρους. Γιατί μέχρι 31/09 ?

Το ανώτατο όριο για τις κάρτες Aegean Bonus Visa ισχύει από 1.10.2026 έως 31.12.2026. Από 01.01.2027 το ανώτατο όριο ισχύει για όλο τον χρόνο.
Μπορείς μέχρι τέλος Σεπτ να μετατρεψεις ο,τι εχεις ακόμα και πολλές χιλιάδες. Μετά τη 1 Οκτωβρίου μέχρι και τέλος του έτους έχεις όριο ανάλογα την κάρτα σου και το ίδιο όριο ξανα για όλο το 2027.

maria91

Member
Δηλαδη το μηνιαιο πλαφον ποντων ειναι στις 20.000..κ αν βαλει ο κωτσος ×100 κ παρουμε κατι που κανει 500€ αρα 50.000 bonus τα υπολοιπα μας τα τρωνε??καταλαβα καλα??

Viaggi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε ταξίδι
Σκέφτομαι εγώ τώρα...
Έχω πιστωτική και παίρνω 50.000 μίλια το χρόνο.
Έχω και χρεωστική και παίρνω άλλα 25.000 μίλια, σύνολο 75.000 μίλια.
Όσα δεν μετατρέπονται σε μίλια τα αγοράζω κουπόνια με σκοπό να μειώσω την αξία ενός εισιτηρίου (30.000 bonus 60€ κουπόνι Aegean).
Τι δεν σκέφτομαι καλά...;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ισχύει ακόμα ότι οι συλλεχθέντες πόντοι από αγορές με κάρτα Aegean μπορούν να μετατραπούν σε μίλια μέχρι ένα χρόνο μετά;

Όσο για το μηνιαίο πλαφόν συλλογής πόντων, νομίζω ότι έχει να κάνει με τους κανονικούς πολλαπλασιαστές πόντων και όχι με τα x50 ή x100. Αλλιώς δε θα είχε καν νόημα η αγορά αν το σύστημα έκοβε τους πόντους.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δηλαδη το μηνιαιο πλαφον ποντων ειναι στις 20.000..κ αν βαλει ο κωτσος ×100 κ παρουμε κατι που κανει 500€ αρα 50.000 bonus τα υπολοιπα μας τα τρωνε??καταλαβα καλα??
Όχι, το μηνιαίο πλαφόν της συλλογής είναι 20.000 πόντοι όπως πριν, και για κάθε ειδική προσφορά (πχ χ100 στο Κωτσόβολο) αποκτάς τα μπόνους κανονικά, αλλά απο αυτά που είναι εξαργυρώσιμα σε μίλια μπορείς να μετατρέψεις ετησίως μόνο τα 100000 μπόνους στην απλή Aegean και 200000 στη premium. Συγκεκριμένα λέει: "Το ως άνω όριο, που ενδέχεται να είναι διαφορετικό σε έκαστο προϊόν Κάρτας εκδόσεως του Συνεργάτη, εφαρμόζεται ετησίως ενιαία σε καθένα εξ αυτών ανεξαρτήτως του αριθμού των Καρτών (κύριων και προσθέτων) που τυχόν κατέχει το Μέλος" δλδ το πλαφόν είναι ανα μέλος και όχι ανα κάρτα.

Ισχύει ακόμα ότι οι συλλεχθέντες πόντοι από αγορές με κάρτα Aegean μπορούν να μετατραπούν σε μίλια μέχρι ένα χρόνο μετά;
Ναι

Επίσης λέει: "Οι Πόντοι που έχουν συλλεχθεί με την Aegean co-branded Κάρτα και δεν έχουν εξαργυρωθεί μέσα στο 12μηνο στις Ειδικές Προσφορές Εξαργύρωσης του Συνεργάτη της έκδοσής της κατά τα ανωτέρω, μετά το πέρας του 12μηνου, και μέχρι τη λήξη τους, θα μπορούν να εξαργυρώνονται κανονικά σε οποιαδήποτε άλλη προσφορά του Προγράμματος. Το ίδιο ισχύει και για τους Πόντους που έχουν συλλεχθεί με Aegean co-branded Κάρτα, των οποίων η εξαργύρωση σε Ειδικές Προσφορές Εξαργύρωσης του Συνεργάτη της έκδοσής της δεν είναι δυνατή λόγω συμπλήρωσης του τιθέμενου ανώτατου ορίου εξαργύρωσης Πόντων σε αυτόν."

Σκέφτομαι εγώ τώρα...
Έχω πιστωτική και παίρνω 50.000 μίλια το χρόνο.
Έχω και χρεωστική και παίρνω άλλα 25.000 μίλια, σύνολο 75.000 μίλια.
Όσα δεν μετατρέπονται σε μίλια τα αγοράζω κουπόνια με σκοπό να μειώσω την αξία ενός εισιτηρίου (30.000 bonus 60€ κουπόνι Aegean).
Τι δεν σκέφτομαι καλά...;
Για την Alpha και την Aegean εσύ μαζεύεις νορμάλ μπόνους και μίλια και δεν έχει αλλάξει τίποτα για σένα. Ο κόφτης μπήκε για αυτούς που συνέλλεγαν πολλούς μπόνους ετησίως και τους μετέτρεπαν σε μίλια... Πάνε αυτά πλέον.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε ταξίδι
Για την Alpha και την Aegean εσύ μαζεύεις νορμάλ μπόνους και μίλια και δεν έχει αλλάξει τίποτα για σένα. Ο κόφτης μπήκε για αυτούς που συνέλλεγαν πολλούς μπόνους ετησίως και τους μετέτρεπαν σε μίλια... Πάνε αυτά πλέον.
Εγω πάντως κερδίζω απο τους νέους όρους,! Πάντως παραμένει ενα σημαντικό πλεονέκτημα η συλλογή bonus πόντων και για τους πολλούς και για τους λίγους!

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Αρα πχ τα x100 του Κωτσοβολου ισχυουν κανονικα (αν και οποτε) και επηρρεαζονται μονο οσοι εξυπνοι "αγοραζαν" ποντους για μαζικη μετατροπη σε μιλια?

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αρα πχ τα x100 του Κωτσοβολου ισχυουν κανονικα
Ναι αλλά λέει επίσης: Οι Πόντοι που χορηγούνται από Ειδικές Προσφορές Συλλογής Πόντων (κεφ. IV. παρ. 4 και 5) δύνανται να έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξης, η οποία ανακοινώνεται με την εκάστοτε Ειδική Προσφορά Συλλογής Πόντων. Έτσι για να μπερδεύουμε τα μπούτια μας πότε λήγουν και ποιοι πόντοι... :rolleyes-80:

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Τώρα που μπήκε όριο πιθανό να ανακοινωθεί από Οκτώβριο κάνα μπόνους μετατροπής
Στην περίπτωση που παραδείγματος χάρη κάποιος έχει 500.000 μπορεί να μετατρέψει τις 300 μέχρι 1/10 και να κρατήσει τα υπόλοιπα 200 για να τα μετατρέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς; Και μετά με τη χρονιά που έρχεται συνεχίζει να μαζεύει κανονικά μέχρι 200.000 μετατρέψιμους;
Ρωτάω γιατί περίπτωση που κάποιος θέλει να κρατήσει για να επωφεληθεί τυχόν έξτρα προσφορά μετατροπής

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αυτοί τα μοίραζαν, αν δεν τους συμφέρει ας μη βγάζουν το Χ100, γιατί να μην τα μαζεύουν; δε βλέπω που ειναι το κακό. Δεν τα έκλεψαν, αγόρασαν προϊοντα τα οποία ανήκαν σε μια προσφορά.
Οι οποίες προσφορές ήταν αντικρουόμενες μεταξύ των μεγάλων συνεργατών της Άλφα. Βγάζει ο Κωτσόβολος δύο φορές τον χρόνο χ100, ξεπουλάει οτι θέλει να ξεπουλήσει και μερικοί μαζεύουν υπέρογκα ποσά πόντων που μετρατρέπονται σε μίλια. Απο την άλλη η Aegean αποκτάει περισσότερους πελάτες με μεγάλα ποσά μιλίων που τα χρησιμοποιούν με διάφορους τρόπους για να παίρνουν εκπτώσεις. Δλδ ξεπουλάει ο ένας και κερδίζει, χάνει ο άλλος.... Ε πάτησε πόδι η Aegean και είπε μπάστα, θα έχεις ένα υπερατλαντικό εισιτήριο το χρόνο για τους κατέχοντες την απλή Aegean και δύο υπερατλαντικά για τους premium. Εγώ κάπως έτσι το μεταφράζω...

Last edited:

Kostas ser

Member
Στην περίπτωση που παραδείγματος χάρη κάποιος έχει 500.000 μπορεί να μετατρέψει τις 300 μέχρι 1/10 και να κρατήσει τα υπόλοιπα 200 για να τα μετατρέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς; Και μετά με τη χρονιά που έρχεται συνεχίζει να μαζεύει κανονικά μέχρι 200.000 μετατρέψιμους;
Ρωτάω γιατί περίπτωση που κάποιος θέλει να κρατήσει για να επωφεληθεί τυχόν έξτρα προσφορά μετατροπής
ναι βεβαια και νομιζω αυτο ειναι η καλυτερη επιλογη, για καποιον που εχει τοσους ποντους. απλα σε περιπτωση που σκοπευει καποιος πχ black friday να τιμησει δυνατα καποιο χ100, πρεπει να το λαβει και αυτο υποψιν στον προγραμματισμο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom