Οποτε τον Οκτωβρη να περιμενουμε προσφορα +50% μετατροπη ετσι για να μας τρολλαρουν στον απολυτο βαθμο!Μέχρι 30 Σεπτέμβρη σε πρώτη φάση...
Οποτε τον Οκτωβρη να περιμενουμε προσφορα +50% μετατροπη ετσι για να μας τρολλαρουν στον απολυτο βαθμο!Μέχρι 30 Σεπτέμβρη σε πρώτη φάση...
Λογικά μπορούμε να αφήσουμε ένα 150.000 για μετατροπή εκείνη την περίοδο μέχρι το τέλος του χρόνουΟποτε τον Οκτωβρη να περιμενουμε προσφορα +50% μετατροπη ετσι για να μας τρολλαρουν στον απολυτο βαθμο!![]()
Πάντως έχω αρχίσει και το βλεπω δυσκολο πλέον να βγάλει bonus μετατροπής μετά τους σημερινούς περιορισμούς... Αν έβαλε χέρι ή aegean για το περιορισμό αυτό δε θα θέλει έξτρα μίλια κι όλας να δώσειΟποτε τον Οκτωβρη να περιμενουμε προσφορα +50% μετατροπη ετσι για να μας τρολλαρουν στον απολυτο βαθμο!![]()
Αν λάβουμε υπ όψιν μας τις προηγούμενες χρονιές δεν θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχει δώσει μια τέτοια προσφορά μετατροπής;...Πάντως έχω αρχίσει και το βλεπω δυσκολο πλέον να βγάλει bonus μετατροπής μετά τους σημερινούς περιορισμούς... Αν έβαλε χέρι ή aegean για το περιορισμό αυτό δε θα θέλει έξτρα μίλια κι όλας να δώσει
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο. Το οτι δεν υπηρχε αυτος ο περιορισμος ηταν μαλλον σοβαρη παραλειψη του προγραμματος που διορθωθηκε. Με το πλαφον μειωνει το κοστος του προγραμματος απο λιγους που συγκεντρωναν υπερογκα μιλια κυριως μεσω του x100 του κωτσοβολου. Το +25% μια-δυο φορες το χρονο ειναι εργαλειο μαρκετινγκ που μαλλον θα τους ειναι και καπως οικονομικοτερο πλεον μετα το πλαφον.Πάντως έχω αρχίσει και το βλεπω δυσκολο πλέον να βγάλει bonus μετατροπής μετά τους σημερινούς περιορισμούς... Αν έβαλε χέρι ή aegean για το περιορισμό αυτό δε θα θέλει έξτρα μίλια κι όλας να δώσει
Το 2024 ειχε κανει τετοια προσφορα Φεβρουαριο και Οκτωβριο.Αν λάβουμε υπ όψιν μας τις προηγούμενες χρονιές δεν θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχει δώσει μια τέτοια προσφορά μετατροπής;...![]()
Να ξεκαθαρίσουμε πως ότι είναι νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.Μα δεν πουλάει μιλια, το προϊον που αγόρασε και κατέχει νόμιμα πουλάει, αφου εχει πάρει τους πόντους (όχι τα μίλια). Μιλάμε για το πρόγραμμα της Alpha Bank που ουδεμία σχέση έχει με τους όρους του Miles and Bonus. Κάποιος αγοράζει ένα προϊον Χ, παίρνει τους πόντους και πουλάει το προϊον Χ όσο θέλει και του μένουν οι πόντοι. Μετά, κάνει τους πόντους του μίλια, τι απαγορεύεται από όλο αυτό;
Όχι!Δηλαδη το μηνιαιο πλαφον ποντων ειναι στις 20.000..κ αν βαλει ο κωτσος ×100 κ παρουμε κατι που κανει 500€ αρα 50.000 bonus τα υπολοιπα μας τα τρωνε??καταλαβα καλα??
Η οποια ειναι 100.000 για τις απλες κ 200.000 για τις premium?Όχι!
Που το είδες το μηνιαίο πλαφόν συλλογής πόντων;
Αυτό δεν ισχύει για προωθητικές ενέργειες π.χ. 1χ100.
Πλαφόν τέθηκε μόνο στην ετήσια μετατροπή σε μίλια.
Ναι αυτά είναι τα πλαφόν για τις 2 κάρτες.Η οποια ειναι 100.000 για τις απλες κ 200.000 για τις premium?
Κατι πηρε το ματι μου μεσα στους ορους αλλα τα διαβασα πολυ γρηγορα κ μαλλον δε καταλαβα καλα...οχι τιποτα αλλο περιμενω την black friday να βαλει κανα ×100 ο κωτσος για να αγορασω κινητο τωρα που μπορω καπως οικονομικως και μου κοπηκαν τα φτερα μ οσα διαβαζα...
Αθωο μου μισθωτο παιδι..... Εκτός βέβαια εάν ανήκει στην κατηγορία των πλουσίων που ξοδεύουν ετησίως πάνω 60.000 € και τα πληρώνουν ΟΛΑ με κάρτα!!! Απίθανο αυτό το σενάριο γιατί αυτοί πληρώνουν κατά 90% με μετρητά...
Αν πάρει τιμολόγιο δεν παίρνει πάντα χ100 πόντους. Το αναφέρει στους όρους.Αθωο μου μισθωτο παιδι....
Αν κάποιος αγοράσει εξοπλισμό για επιχείρηση βγάζει εκατομμύρια μιλια.
ακριβως..Αθωο μου μισθωτο παιδι....
Αν κάποιος αγοράσει εξοπλισμό για επιχείρηση βγάζει εκατομμύρια μιλια.
δεν εννοει αυτο..Αν πάρει τιμολόγιο δεν παίρνει πάντα χ100 πόντους. Το αναφέρει στους όρους.
Και δεν νομίζω κάποιος να πάρει εξοπλισμό χωρίς τιμολόγιο γιατί δεν μπορεί να τον κάνει απόσβεση από τα πάγια.
Επίσης, μιλάμε για την σπάνια περίπτωση που κάποιος θα περιμένει το 1χ100 για να πάρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μάλιστα πληρώνοντας ΦΠΑ ενώ μπορεί να τον γλυτώσει;
Χμμμ...
Έχουν γραφτεί ακραία πράγματα στο φόρουμ για αγορές υπολογιστών πχ με τιμολόγια ακόμη κι απο άτομα που δεν έχουν επιχείρηση. Δεν τα θυμάμαι ολα, αλλα καποια μελη σχυρίζονταν οτι λειτουργεί η φάμπρικα.Αν πάρει τιμολόγιο δεν παίρνει πάντα χ100 πόντους. Το αναφέρει στους όρους.
Και δεν νομίζω κάποιος να πάρει εξοπλισμό χωρίς τιμολόγιο γιατί δεν μπορεί να τον κάνει απόσβεση από τα πάγια.
Επίσης, μιλάμε για την σπάνια περίπτωση που κάποιος θα περιμένει το 1χ100 για να πάρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μάλιστα πληρώνοντας ΦΠΑ ενώ μπορεί να τον γλυτώσει;
Χμμμ...