Alpha bank bonus

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Οποτε τον Οκτωβρη να περιμενουμε προσφορα +50% μετατροπη ετσι για να μας τρολλαρουν στον απολυτο βαθμο! 😂
Λογικά μπορούμε να αφήσουμε ένα 150.000 για μετατροπή εκείνη την περίοδο μέχρι το τέλος του χρόνου
Είχαμε το βάσανο της προσφοράς για extra εξαργύρωση μετατροπή μας ήρθαν και τα σημερινά νέα 😡

pan82

Member
Οποτε τον Οκτωβρη να περιμενουμε προσφορα +50% μετατροπη ετσι για να μας τρολλαρουν στον απολυτο βαθμο! 😂
Πάντως έχω αρχίσει και το βλεπω δυσκολο πλέον να βγάλει bonus μετατροπής μετά τους σημερινούς περιορισμούς... Αν έβαλε χέρι ή aegean για το περιορισμό αυτό δε θα θέλει έξτρα μίλια κι όλας να δώσει

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πάντως έχω αρχίσει και το βλεπω δυσκολο πλέον να βγάλει bonus μετατροπής μετά τους σημερινούς περιορισμούς... Αν έβαλε χέρι ή aegean για το περιορισμό αυτό δε θα θέλει έξτρα μίλια κι όλας να δώσει
Αν λάβουμε υπ όψιν μας τις προηγούμενες χρονιές δεν θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχει δώσει μια τέτοια προσφορά μετατροπής;... :rolleyes-80:

nick07

Member
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο. Το οτι δεν υπηρχε αυτος ο περιορισμος ηταν μαλλον σοβαρη παραλειψη του προγραμματος που διορθωθηκε. Με το πλαφον μειωνει το κοστος του προγραμματος απο λιγους που συγκεντρωναν υπερογκα μιλια κυριως μεσω του x100 του κωτσοβολου. Το +25% μια-δυο φορες το χρονο ειναι εργαλειο μαρκετινγκ που μαλλον θα τους ειναι και καπως οικονομικοτερο πλεον μετα το πλαφον.

Αν λάβουμε υπ όψιν μας τις προηγούμενες χρονιές δεν θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχει δώσει μια τέτοια προσφορά μετατροπής;... :rolleyes-80:
Το 2024 ειχε κανει τετοια προσφορα Φεβρουαριο και Οκτωβριο.
Το 2025 Ιουλιο και Σεπτεμβριο.
Θα δειξει μεχρι τελος του χρονου αν κ ποτε θα βγαλει.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μα δεν πουλάει μιλια, το προϊον που αγόρασε και κατέχει νόμιμα πουλάει, αφου εχει πάρει τους πόντους (όχι τα μίλια). Μιλάμε για το πρόγραμμα της Alpha Bank που ουδεμία σχέση έχει με τους όρους του Miles and Bonus. Κάποιος αγοράζει ένα προϊον Χ, παίρνει τους πόντους και πουλάει το προϊον Χ όσο θέλει και του μένουν οι πόντοι. Μετά, κάνει τους πόντους του μίλια, τι απαγορεύεται από όλο αυτό;
Να ξεκαθαρίσουμε πως ότι είναι νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.
Αυτήν την πλευρά ήρθε να διορθώσει το πλαφόν στη μετατροπή μιλίων.
Η ανεξέλεγκτη συλλογή bonus πόντων με 1x100 στρέβλωνε καταρχήν τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών ηλεκτρικών ειδών.
Επίσης, η ανεξέλεγκτη μετατροπή πόντων σε μίλια αφενός δημιουργούσε θέματα στην Aegean και αφετέρου σε άλλες αεροπορικές του ομίλου που προφανώς δεν δίνουν ανάλογες προωθητικές ενέργειες για συλλογή μιλίων.
Μια απλή ανάλυση ανάλυση δεδομένων σε δείγμα μεταξύ αυτών που συγκέντρωναν εκατοντάδες χιλιάδες πόντους μόνο με το 1χ100 του Κωτσόβολου, ενώ οι υπόλοιποι πόντοι που συγκέντρωναν από άλλους συνεργάτες ήταν λίγες χιλιάδες, αρκούσε για να βγει το ασφαλές συμπέρασμα της κατάχρησης και της μεταπώλησης ηλεκτρικών ειδών.
Γιατί λέτε έβαλαν το ετήσιο όριο των 200.000 πόντων;
Ένα μέσο νοικοκυριό με αγορές με την premium visa μπορεί να μαζέψει 50.000 -70.000 bonus πόντους εάν δεν ψωνίζει αποκλειστικά από μεγάλους συνεργάτες για να παίρνει 1χ4 πόντους σε κάθε συναλλαγή.
Εάν αγοράσει και ένα κινητό ή μια τηλεόραση ή 2 συσκευές π.χ. συνολικής αξίας 1500 € με προσφορά 1χ100 τότε το μέγιστο που μπορεί να συγκεντρώσει ετησίως είναι 200.000 έως 220.000 πόντους. Εκτός βέβαια εάν ανήκει στην κατηγορία των πλουσίων που ξοδεύουν ετησίως πάνω 60.000 € και τα πληρώνουν ΟΛΑ με κάρτα!!! Απίθανο αυτό το σενάριο γιατί αυτοί πληρώνουν κατά 90% με μετρητά...
Επομένως, μην σας εκπλήσσει το πλαφόν των 200.000 πόντων.
Εάν το διατηρήσουν και για το 2028 να λέμε ευχαριστώ...

Δηλαδη το μηνιαιο πλαφον ποντων ειναι στις 20.000..κ αν βαλει ο κωτσος ×100 κ παρουμε κατι που κανει 500€ αρα 50.000 bonus τα υπολοιπα μας τα τρωνε??καταλαβα καλα??
Όχι!
Που το είδες το μηνιαίο πλαφόν συλλογής πόντων;
Αυτό δεν ισχύει για προωθητικές ενέργειες π.χ. 1χ100.
Πλαφόν τέθηκε μόνο στην ετήσια μετατροπή σε μίλια.

maria91

Member
Όχι!
Που το είδες το μηνιαίο πλαφόν συλλογής πόντων;
Αυτό δεν ισχύει για προωθητικές ενέργειες π.χ. 1χ100.
Πλαφόν τέθηκε μόνο στην ετήσια μετατροπή σε μίλια.
Η οποια ειναι 100.000 για τις απλες κ 200.000 για τις premium?
Κατι πηρε το ματι μου μεσα στους ορους αλλα τα διαβασα πολυ γρηγορα κ μαλλον δε καταλαβα καλα...οχι τιποτα αλλο περιμενω την black friday να βαλει κανα ×100 ο κωτσος για να αγορασω κινητο τωρα που μπορω καπως οικονομικως και μου κοπηκαν τα φτερα μ οσα διαβαζα...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Η οποια ειναι 100.000 για τις απλες κ 200.000 για τις premium?
Κατι πηρε το ματι μου μεσα στους ορους αλλα τα διαβασα πολυ γρηγορα κ μαλλον δε καταλαβα καλα...οχι τιποτα αλλο περιμενω την black friday να βαλει κανα ×100 ο κωτσος για να αγορασω κινητο τωρα που μπορω καπως οικονομικως και μου κοπηκαν τα φτερα μ οσα διαβαζα...
Ναι αυτά είναι τα πλαφόν για τις 2 κάρτες.
Κακώς σου κόπηκαν τα φτερά.
Μια χαρά μπορείς να πάρεις το κινητό σου τον Νοέμβριο και να περιμένεις το 2027 μια δυνατή προσφορά μετατροπής σε μίλια.
Έχεις 1 χρόνο στη διάθεσή σου για να μετατρέψεις του πόντους σε μίλια

paefstra

Member
Συγγραφέας
. Εκτός βέβαια εάν ανήκει στην κατηγορία των πλουσίων που ξοδεύουν ετησίως πάνω 60.000 € και τα πληρώνουν ΟΛΑ με κάρτα!!! Απίθανο αυτό το σενάριο γιατί αυτοί πληρώνουν κατά 90% με μετρητά...
Αθωο μου μισθωτο παιδι....
Αν κάποιος αγοράσει εξοπλισμό για επιχείρηση βγάζει εκατομμύρια μιλια.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αν πάρει τιμολόγιο δεν παίρνει πάντα χ100 πόντους. Το αναφέρει στους όρους.
Και δεν νομίζω κάποιος να πάρει εξοπλισμό χωρίς τιμολόγιο γιατί δεν μπορεί να τον κάνει απόσβεση από τα πάγια.
Επίσης, μιλάμε για την σπάνια περίπτωση που κάποιος θα περιμένει το 1χ100 για να πάρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μάλιστα πληρώνοντας ΦΠΑ ενώ μπορεί να τον γλυτώσει;
Χμμμ...

europexplorer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
ακριβως..
εγω την χρησιμοποιουσα για εταιρικους σκοπους και εκμεταλλευομουν και τις προσφορες 1x100 του Κωτσοβολου που κ που (με μεταπωληση προιοντος μετα με κουρεμα) και εχω συγκεντρωσει περιξ 2εκ μιλια σε 5 χρονια ..

Και δεν νομίζω κάποιος να πάρει εξοπλισμό χωρίς τιμολόγιο γιατί δεν μπορεί να τον κάνει απόσβεση από τα πάγια.
Επίσης, μιλάμε για την σπάνια περίπτωση που κάποιος θα περιμένει το 1χ100 για να πάρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μάλιστα πληρώνοντας ΦΠΑ ενώ μπορεί να τον γλυτώσει;
Χμμμ...
δεν εννοει αυτο..

paefstra

Member
Συγγραφέας
Χμμμ...
Έχουν γραφτεί ακραία πράγματα στο φόρουμ για αγορές υπολογιστών πχ με τιμολόγια ακόμη κι απο άτομα που δεν έχουν επιχείρηση. Δεν τα θυμάμαι ολα, αλλα καποια μελη σχυρίζονταν οτι λειτουργεί η φάμπρικα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom