Alpha bank bonus

nick07

Member
Η οποια ειναι 100.000 για τις απλες κ 200.000 για τις premium?
Κατι πηρε το ματι μου μεσα στους ορους αλλα τα διαβασα πολυ γρηγορα κ μαλλον δε καταλαβα καλα...οχι τιποτα αλλο περιμενω την black friday να βαλει κανα ×100 ο κωτσος για να αγορασω κινητο τωρα που μπορω καπως οικονομικως και μου κοπηκαν τα φτερα μ οσα διαβαζα...
Υπαρχει οντως ενα μηνιαιο πλαφον συλλογης ποντων 20000 ανα μηνα, χωρις να εχει ρητως καποια εξαιρεση (για προσφορες κλπ). Ομως αυτο υπαρχει στους ορους εδω κ πολλα χρονια κ για καποιο λογο δεν φαινεται να εφαρμοζεται (τουλαχιστον μεχρι τωρα).

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
ακριβως..
εγω την χρησιμοποιουσα για εταιρικους σκοπους και εκμεταλλευομουν και τις προσφορες 1x100 του Κωτσοβολου που κ που (με μεταπωληση προιοντος μετα με κουρεμα) και εχω συγκεντρωσει περιξ 2εκ μιλια σε 5 χρονια ..
Έπαιρνες τιμολόγιο όταν αγόραζες εξοπλισμό με 1χ100 για επιχείρηση που θα το χρησιμοποιούσε ως πάγιο;
ΟΚ.
Αυτά τα εκατομμύρια μίλια/ δικαιούχο πάνε να συμμαζέψουν τώρα...
Ευτυχώς έχεις καβάτζα για τα επόμενα χρόνια! 😇

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πάντως έχω αρχίσει και το βλεπω δυσκολο πλέον να βγάλει bonus μετατροπής μετά τους σημερινούς περιορισμούς...
Εγώ αυτό το πιστεύω εδώ και καιρό, αφού δεν έδωσε μέσα στο χειμώνα το θεωρώ απίθανο πλέον, μακάρι να διαψευστώ.

Αν πάρει τιμολόγιο δεν παίρνει πάντα χ100 πόντους. Το αναφέρει στους όρους.
Κανονικά μπαίνουν οι Χ100 αν ζητήσεις έκδοση τιμολογίου, το έχω κάνει μια-δυο φορές.

jimp

Member
Αφηγητής
ακριβως..
εγω την χρησιμοποιουσα για εταιρικους σκοπους και εκμεταλλευομουν και τις προσφορες 1x100 του Κωτσοβολου που κ που (με μεταπωληση προιοντος μετα με κουρεμα) και εχω συγκεντρωσει περιξ 2εκ μιλια σε 5 χρονια ..
Κάνε μια καλή πράξης και στείλε 100Κ

Mary Stardust

Member
Οποτε τον Οκτωβρη να περιμενουμε προσφορα +50% μετατροπη ετσι για να μας τρολλαρουν στον απολυτο βαθμο! 😂
Η τελευταία φορά που έδωσε παραπάνω πόντους στη μετατροπή ήταν ως 10 Οκτωβρίου του 2025. Όσοι μετατρέψαμε τότε και μετά τους αφήσαμε να μαζεύονται bonus, το Νοέμβριο του 26 δε θα μπορούμε πια να μετατρέψουμε τους πόντους που συλλέχθηκαν από 10 ως 31 Οκτωβρίου πχ. Και πάει λέγοντας. Οι Bonus γίνονται μιλια ένα ως και ένα χρόνο μετά την απόκτηση τους.

Billouk

Member
Συγγραφέας
Η τελευταία φορά που έδωσε παραπάνω πόντους στη μετατροπή ήταν ως 10 Οκτωβρίου του 2025. Όσοι μετατρέψαμε τότε και μετά τους αφήσαμε να μαζεύονται bonus, το Νοέμβριο του 26 δε θα μπορούμε πια να μετατρέψουμε τους πόντους που συλλέχθηκαν από 10 ως 31 Οκτωβρίου πχ. Και πάει λέγοντας. Οι Bonus γίνονται μιλια ένα ως και ένα χρόνο μετά την απόκτηση τους.
Άρα ο Νοέμβριος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για μετατροπή με μπόνους.

Mary Stardust

Member
Σκέφτομαι εγώ τώρα...
Έχω πιστωτική και παίρνω 50.000 μίλια το χρόνο.
Έχω και χρεωστική και παίρνω άλλα 25.000 μίλια, σύνολο 75.000 μίλια.
Όσα δεν μετατρέπονται σε μίλια τα αγοράζω κουπόνια με σκοπό να μειώσω την αξία ενός εισιτηρίου (30.000 bonus 60€ κουπόνι Aegean).
Τι δεν σκέφτομαι καλά...;
Αυτά που δε γίνονται μιλια καλύτερα να τα κάνετε ολόκληρο εισιτήριο. Τα κουπόνια δε συμφέρουν.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Επειδή χάθηκα με το τόσο διάβασμα:

1. Εμείς που έχουμε κρατήσει τα BONUS για μετατροπή με το έξτρα %, μέχρι πότε μπορούμε τελικά να περιμένουμε; Να βάλω ειδοποίηση, μην φάμε κάνα πακέτο.
2. Εφόσον το πλαφον στην Premium είναι τα 200.000 Bonus για μετατροπή, αν αγοράσουμε κάτι από Κωτσοβολο και πάρουμε 210.000 Bonus θα μπορούμε να μετατρέψουμε μόνο τα 200.000 από αυτά;

barkour

Member

1. Εμείς που έχουμε κρατήσει τα BONUS για μετατροπή με το έξτρα %, μέχρι πότε μπορούμε τελικά να περιμένουμε; Να βάλω ειδοποίηση, μην φάμε κάνα πακέτο.
2. Εφόσον το πλαφον στην Premium είναι τα 200.000 Bonus για μετατροπή, αν αγοράσουμε κάτι από Κωτσοβολο και πάρουμε 210.000 Bonus θα μπορούμε να μετατρέψουμε μόνο τα 200.000 από αυτά;
Απο 1/10 ισχυει το νεο οριο

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη

1. Υπάρχουν δύο ορόσημα εάν έχεις Premium και διαθέτεις αυτή τη στιγμή πολύ πάνω από 200.000 bonus πόντους.
- το ένα είναι έως 30/9/26 που μετατρέπεις σε μίλια όσες εκατοντάδες χιλιάδες πόντους έχεις ήδη.
- το άλλο είναι για το χρονικό διάστημα από 1/10-31/12/2026 που σου επιτρέπουν να μετατρέψεις έως 200.000 πόντους.
- από 1/1/2027 τίθεται επίσημα το νέο ΕΤΗΣΙΟ πλαφόν μετατροπής των πόντων.

2. Μπορείς να μετατρέψεις σε μίλια ετησίως έως 200.000 πόντους. Τους υπόλοιπους θα τους μετατρέψεις την επόμενη χρονιά εφόσον δεν έχουν παρέλθει 12 μήνες από την απόκτηση τους.

Nick_St

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
Μέχρι 30.09.2026 μετατρέπεις όσα θες. Θες πέντε εκατομμύρια πόντους; Μπορείς.

01.10.2026 - 31.12.2026 αυτό το τρίμηνο αρχίζει η εφαρμογή του νέου ορίου. Δηλαδή μέσα σε αυτό το τρίμηνο, μπορείς έως 200Κ πόντους με την Premium.

Επομένως υπομονή μέχρι τέλη Σεπτέμβρη. Αν δεν βγάλει προσφορά για έξτρα %, τότε ιδανικά μετατρέπουμε όλους τους διαθέσιμους πόντους που έχουμε.

Ακριβώς. Τα υπόλοιπα 10.000 θα είναι μετατρέψιμα σε μίλια από την επόμενη χρονική περίοδο.

Θέμα χρόνου ήταν να μπει όριο, προφανώς τα τελευταία ένα-δύο χρόνια είχε ξεχειλώσει η κατάσταση. Τώρα σου λέει με απλά λόγια: Θες παραπάνω μίλια; βγάλε και δεύτερη κάρτα στο όνομα σου ή φέρε νέους πελάτες στο πρόγραμμα. Εάν κάποιος έχει και την απλή πιστωτική και την Premium, έχει όριο 350.000 μίλια ετησίως. Εάν κάποιος έχει Together λογαριασμό στην Aegean με πέντε Premium πιστωτικές, τότε μπορεί να φτάσει 1.250.000 μίλια κάθε χρόνο.

Ο καθένας βάσει του προφίλ του και των αναγκών του, προχωρά αναλόγως. Και τα 250.000 μίλια το χρόνο πάντως είναι ένα πολύ τίμιο όριο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.272
Μέλη
40.281
Νεότερο μέλος
irakleitos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom