Alpha bank bonus

Anastasia Kat

Member
Μόνο εφόσον δεν έχουν λήξει οι πόντοι σας και δεν έχει περάσει 1 χρόνος από την απόκτηση τους. Μετά τους 12 μήνες δεν μετατρέπονται σε μίλια και παραμένουν ως απλοί πόντοι προς χρήση για άλλον έναν χρόνο.
Εάν πλησιάζει η λήξη τους θα πρέπει να μεταφέρετε όσους λήγουν σε άλλη κάρτα και να τους ξαναπάρετε πίσω για να ανανεωθεί η ισχύς τους για αλλά 2 χρόνια.
Εννοείται ότι μετά την μεταφορά τους δεν μετατρέπονται σε μίλια αλλά μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος bonus.
Ωχ. Και τους μετέφερα όλους για να μην τους χάσω γιατί θα έληγαν αμεσα. Πολλές πληροφορίες πάντως με τα μίλια κ τους πόντους.. ευχαριστώ πολύ πάντως. Μακάρι να είχε ευνοϊκότερους όρους για εμάς που δεν έχουμε την πιστωτική. Μια ακόμα ερώτηση, που ενημερωνόμαστε πότε λήγουν χρόνια οι πόντοι που μετατρέπονται σε μίλια;

Last edited:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
α) Έλαβα κάποιους Alpha Bonus πόντους με την έκδοση της Premium Aegean, εκτός των Aegean μιλίων. Είναι μετατρέψιμοι σε μίλια;
β) Οι πόντοι που έχουν συλλεγεί στο λογαριασμό Bonus με τη χρήση πιστωτικής (άρα και μετατρέψιμοι σε Aegean μίλια), επηρεάζονται από τις κινήσεις των Bonus πόντων στον ίδιο λογαριασμό που δεν είναι μετατρέψιμοι σε μίλια ή παραμένουν αμετάβλητοι;

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
α) Έλαβα κάποιους Alpha Bonus πόντους με την έκδοση της Premium Aegean, εκτός των Aegean μιλίων. Είναι μετατρέψιμοι σε μίλια;
Αν κρατάς λογαριασμό των μπόνους πόντων σου μπορείς να το διαπιστώσεις αν πας να κάνεις μετατροπή σε μίλια χωρίς να την ολοκληρώσεις. Πάντως αυτοί οι πόντοι που κερδίζονται με την απόκτηση καρτών πρέπει να μετατραπούν σε μίλια εντός 12 μηνών απο την απόκτηση τους.
β) Οι πόντοι που έχουν συλλεγεί στο λογαριασμό Bonus με τη χρήση πιστωτικής (άρα και μετατρέψιμοι σε Aegean μίλια), επηρεάζονται από τις κινήσεις των Bonus πόντων στον ίδιο λογαριασμό που δεν είναι μετατρέψιμοι σε μίλια ή παραμένουν αμετάβλητοι;
Δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς εννοείς με το "επηρεάζονται", αλλά όταν πας να εξαργυρωσεις μπόνους πόντους σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο μίλια, το σύστημα παιρνει πρώτα απο αυτούς που δεν μετατρεπονται σε μιλια και αν δεν φτάνουν για την εξαργύρωση τότε θα πάρει και απο αυτούς που γίνονται μίλια. Γι αυτό είναι σημαντικό να κρατάς λογαριασμό των μη μετατρεψημων πόντων. Αυτό ρωτάς;

Last edited:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν έχω στο λογαριασμό μου μετατρέψιμους πόντους σε μίλια και μη μετατρέψιμους, σε περίπτωση που οι μη μετατρέψιμοι μεταφερθούν σε άλλη κάρτα και μετά επιστρέψουν στη δική μου, αυτό θα επηρεάσει τον αριθμό των μετατρέψιμων πόντων λόγω της μεταφοράς των μη μετατρέψιμων από άλλη κάρτα;

Δηλαδή εάν δεχτώ πόντους από άλλη κάρτα αυτό επηρεάζει τους πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε μίλια στη δική μου κάρτα;

paefstra

Member
Συγγραφέας
Αν έχω στο λογαριασμό μου μετατρέψιμους πόντους σε μίλια και μη μετατρέψιμους, σε περίπτωση που οι μη μετατρέψιμοι μεταφερθούν σε άλλη κάρτα και μετά επιστρέψουν στη δική μου, αυτό θα επηρεάσει τον αριθμό των μετατρέψιμων πόντων λόγω της μεταφοράς των μη μετατρέψιμων από άλλη κάρτα;

Δηλαδή εάν δεχτώ πόντους από άλλη κάρτα αυτό επηρεάζει τους πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε μίλια στη δική μου κάρτα;
Οχι. Ειναι δύο κουβάδες στην πραγματικότητα και η εφαρμογή της Aegean όταν πας να μετατρέψεις πόντους σε μιλια "βλέπει" αυστηρά όσους μαζέψες με την κάρτα της Aegean και με τον δικο σου miles and bonus λογαριασμο που συνδέθηκε κατά την έκδοση της. Δεν βλέπει τιποτε αλλο, ουτε ποντους απο αλλη κάρτα ουτε όσους ήρθαν απο αλλο άτομο.

Anastasia Kat

Member

Παλιότερα γινόταν πλέον όχι 🥹

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη - Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
α. Δεν ξέρω με τι προσφορά απέκτησες την premium για να σου απαντήσω με βεβαιότητα, αλλά γενικά οι πόντοι που αποκτούνται με οποιοδήποτε προϊόν της Τράπεζας δεν μετατρέπονται σε μίλια.
Οπότε κατά 90% είναι μη μετατρέψιμοι πόντοι και μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις μόλις προστεθούν στον λογαριασμό σου.
β. ΟΧΙ Δεν επηρεάζονται.
Θα πρέπει όμως να μας διευκρινήσεις εάν αναφέρεσαι σε παλαιότερους bonus πόντους που συλλέχθηκαν με την απλή πιστωτική aegean και άρα είναι μετατρέψιμοι ή σε πόντους που είχες μαζέψει με άλλη πιστωτική της Τράπεζας. σε χρόνο προγενέστερο της απόκτησης της premium. Οι δεύτεροι δεν είναι μετατρέψιμοι και εξαργυρώνονται κατά προτεραιότητα ανεξάρτητα από τους πόντους που θα αποκτήσεις με αγορές με την νέα πιστωτική σου premium.

Last edited:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Παιδιά είμαστε σίγουροι ότι μπόνους πόντους τραβάει απ τους μη μετατρεψιμους?? Ανακάλυψα ότι το Νοέμβριο μου λήγουν πόντοι κ πρέπει να τους ξοδέψω πριν λήξουν. Οχι, δε μπορώ να κάνω το κόλπο με τη τράμπα. Στη μετατροπή θα βάλω την απλή κάρτα βέβαια, όχι της aegean, αλλά θαναι κρίμα να γίνει καμιά στραβή κ να πάνε στράφι οι πόντοι. Είναι αρκετοί

gt13

Member
Αφηγητής
Έντιτ.
Παιδιά πότε βγηκε η τελευταία προσφορά για 50% έξτρα για την μετατροπή πόντων σε μίλια;;; Θυμάστε ημερομηνία;;; Πέρσι ήταν, νομίζω τέτοια εποχή κ φοβάμαι μήν περάσει η ημερομηνία κ ο ενας χρόνος κ χάσουμε τα μιλια

spyros91

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κροατια
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Έντιτ.
Παιδιά πότε βγηκε η τελευταία προσφορά για 50% έξτρα για την μετατροπή πόντων σε μίλια;;; Θυμάστε ημερομηνία;;; Πέρσι ήταν, νομίζω τέτοια εποχή κ φοβάμαι μήν περάσει η ημερομηνία κ ο ενας χρόνος κ χάσουμε τα μιλια
26/9 με 10/10/2025!!

Billouk

Member
Συγγραφέας
Έντιτ.
26/9/2025 με 10/10/2025

gt13

Member
Αφηγητής
Ευχαριστώ. Κ μια ερώτηση ακόμα. Οι πόντοι που μάζεψα μετά τη μετατροπή(ξεφορτωσα τελείως κ έμεινα με μηδέν) τον περασμένο Οκτώβρη μέχρι Νοέμβρη είναι λίγοι. Μόνο σούπερ μάρκετ, βενζίνες κτλ , δεν αγόρασα κάτι. Πειτε ότι είναι χοντρικά 2000-3000 για εκείνο το μήνα. Έχει νόημα πιστεύετε να μετατρέψω μόνο αυτους κ να αφήσω τους άλλους για πιο μετά μπας κ βγάλει καμιά προσφορά για+25% κτλ;;; Πρακτικά η ερώτηση μου είναι αν η μετατροπή πόντων σε μίλια γίνεται από την κάρτα με βάση την χρονική σειρά τής απόκτησης τους η με κάποιο άλλο κριτήριο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom