• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούλιο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Astra Airlines Astra Airlines

Παιδιά επειδή σκέφτομαι κι εγώ το Αθήνα-Θεσ/νίκη το καλοκαίρι με 48 ευρώ ήθελα να μάθω αν έχει πετάξει κάποιος μ'αυτή την εταιρεία.
 

paefstra

Member
Βρήκα στο Θεσσαλονίκη -Αθήνα το εισιτήριο του ενήλικα με 15 ευρώ και το παιδικό με 35 ανεξάρτητα με την κατηγορία εισιτηρίου. Αν κλείσω εισιτήριο ενήλικα αντί για παιδικό, θα έχω πρόβλημα; Μου στοιχίζει έτσι συνολικά 30 ευρώ και για τα δύο.
 

North66

Member
Αν μεγαλοδείχνεις και δε ζητήσουν ταυτότητα, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.
 

paefstra

Member
Αν μεγαλοδείχνεις και δε ζητήσουν ταυτότητα, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.
:haha::haha::haha: Καλέ, για το γιο μου είναι το παιδικό! Και δε μεγαλοδείχνει...Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται και το παιδικό έχει στάνταρ τιμή και ακριβότερη από κάποιες κατηγορίες ενηλίκων, Τι στο διάολο, παρέχουν και κλόουν να τα διασκεδάζει στην πτήση;
 
Είναι αξιόπιστη αυτή η εταιρεία? Βλέπω ότι έχει πτήσεις για Σητεία και θα πρέπει να πάω σύντομα.
 

mel

Member
Τι γίνεται όταν η αεροπορική εταιρεία (η αστρα εν προκειμένω) στην αναζήτηση δρομολογίων έχει κάποια δρομολόγια μη ενεργοποιημένα; Αφού δεν μπορείς να κάνεις κράτηση, γιατί τα έχει; Προσωπικά εκτιμώ ότι θα είναι διαθέσιμα αργότερα. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για ταξίδι Κω-Θεσσαλονίκη στις 21/12. Πάω λοιπόν και μου δίνει ώρα, διάρκεια πτήσεις, αεροπλάνο κλπ για τις 22/12 και καμιά δυνατότητα να κάνω κράτηση. Έχει κι άλλες πτήσεις πιο μετά και η πρώτη που μπορείς να πάρεις είναι από 2/1 και μετά. Γιατί λοιπόν έχει τις πτήσεις, αφού δεν μπορείς να κάνεις κράτηση; Δεν το ρώτησα σε τουριστικό γραφείο αλλά, όταν, πριν καν δω αυτό, τους ρώτησα αν θα μπουν πτήσεις, είπαν όχι.

Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο επειδή έμπλεξα εδώ στο νησί κι οι τιμές είναι πανάκριβες (μην πει κανείς γιατί δεν έκανα κράτηση, νωρίτερα, για δουλειά ήρθα 26/10, δεν μπορούσα να ξέρω νωρίτερα πού θα ήμουν). Και σκέφτομαι μια άλλη εναλλακτική, να χρησιμοποιήσω τα miles and bonus της aegean (με την οποία αυτή τη στιγμή η τιμή είναι γύρω στα 400€). Μου λείπουν 2.050 μίλια. Μπορώ, λέει, να εξαγοράσω μίλια για να φτάσω τα 5250 και να δικαιούμαι (λέμε τώρα) δωρεάν πτήση. Δε βρίσκω όμως πόσο κοστίζουν αυτά τα 2050 μίλια. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω το κόστος;
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.162
Μηνύματα
702.077
Μέλη
34.701
Νεότερο μέλος
GioD21

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom