Basketball

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Nα σας ρωτήσω κάτι μπασκετόφιλες και μπασκετόφιλοι:
Σκέφτομαι να αγοράσω συνδρομή Ευρωλίγκας τιβι για να δω τους αγώνες του τελευταίου αυτού μήνα, πλέι-οφ κ φάιναλ φορ.
Έχει δύο συνδρομές:
1. Monthly pass κ ισχύει για 1 μήνα με κόστος 15€
2. Crunch time pass με κόστος 25€.
Φυσικά συμφέρει το 1ο πακέτο. Αν το πάρω, θα μπορώ να δω ότι υπόσχεται και το 2ο; Αν ναι τότε γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά των 10€;🤔

View attachment 534492
Εγώ νομίζω πλέον με τις τιμές που "παίζουν" βαζεις ένα Nova-Cοsmote στα 26 ευρώ και βλέπεις τα πάντα.Το μοιράζεσαι κιόλας ,νόμιμα,με άλλον στην ουσία αφού έχεις δυνατότητα για θέαση σε δύο συσκευές.Τουτεστιν 13 ευρώ το άτομο.Απλα δεσμεύεσαι με συμβόλαιο.

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Εγώ νομίζω πλέον με τις τιμές που "παίζουν" βαζεις ένα Nova-Cοsmote στα 26 ευρώ και βλέπεις τα πάντα.Το μοιράζεσαι κιόλας ,νόμιμα,με άλλον στην ουσία αφού έχεις δυνατότητα για θέαση σε δύο συσκευές.Τουτεστιν 13 ευρώ το άτομο.Απλα δεσμεύεσαι με συμβόλαιο.
εχει και με 33ε χωρίς συμβόλαιο και το καλοκαίρι που δεν εχει τιποτα το κοβεις 2-3 μηνες.

Alexandrosx

Member
Ένας από εμάς??? Ο τύπος πήγε Ινδία Δευτέρα και γύρισε Τρίτη!!!
Εγω το είπα απο την άποψη οτι του αρέσουν τα ταξίδια. Τωρα το πόσο ελεύθερο χρόνο και τι μπατζετ έχει ο καθένας για ταξίδια είναι άλλη κουβέντα!
Πάντως αν γνώριζε ο χειζ ντεηβις τον ταβερ θα κάνανε καλή παρέα πιστεύω. :airplane:

Last edited:

thanosth

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ίσως Κομπλεντς Γερμανίας
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Κάτι μπασκετικό και ταξιδιωτικό ταυτόχρονα. Πρεπει ο μπασκετμπολιστας του παναθηναϊκού Ναιτζελ Χεηζ Ντεηβης να γραφτεί στο travelstories.gr. Ειναι ένας από εμάς.

View attachment 534753 View attachment 534754
Το ξαναέκανε...
Ιορδανία γράφουν
Παναθηναϊκός AKTOR: Νέα εξόρμηση του Χέιζ-Ντέιβις, πού πήγε αυτήν τη φορά ο σούπερ σταρ των πρασίνων

dammys

Member
1778243360068.png

Να πούμε συγχαρητήρια στον μεγάλο αυτόν προπονητή που έφτιαξε μια ομαδάρα για να πάρει αύριο την κούπα.

Καλή επιτυχία σε Παναθα σήμερα και φυσικά συγχαρητήρια στον Γάβρο που θα πάει για 5η συνεχόμενη φορά στο Φ4....

Alexandrosx

Member
μεγάλη ευθύνη του dpg με τις γραφικές δηλώσεις του τύπου οτι περιμένει τις κούπες στο σουνιο και την τοξικότητα που βγάζει για την διαιτησία εντός και εκτός Ελλάδας. Ευτυχως ειχα καταλαβει την δουλεια και ειχα κλεισει ταξιδακι εξωτερικο τις μερες του final 4
f18520ef-d805-485f-b154-4d75f8d4870e.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C