Basketball

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μαλώνετε σαν τους προέδρους σας και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ και τα λεφτά τους....
Ο ΝΤζπ είχε κάποτε κάποιο δίκιο αλλά δυστυχώς η συμπεριφορά του είναι ΕΜΕΤΙΚΗ...
Οι ΑΦοι που τους είχα για καλούς -δυστυχώς- παρασύρθηκαν και έχουν γίνει κι αυτοί σκ@τ@...

Συμπέρασμα: Γάβροι και Βάζελοι έχετε μ@μήσει το μοναδικό άθλημα που υπήρχε ένα επίπεδο και μια υγεία και το κάνατε σαν τα μούτρα των προέδρων σας ...Αν κάποια στιγμή φύγουν θα παραδώσετε ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ σαν το ΤΣερνομπιλ...
Τι κερδίζει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ από τη συμπεριφορά σας; ΤΙΠΟΤΑ...μόνο χάνει....

Για τον τελικό θα πω ότι : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ... η ΡΕΑΛ χωρίς ΣΕΝΤΕΡ για 3 δεκάλεπτα ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ την κούπα. Έπαιξε φανταστικό μπάσκετ ενώ οι διαιτητές ανεχόταν το ξύλο και από τις 2 ομάδες.
ΞΑΦΝΙΚΑ μετά το υπερτρίποντο του Χεζόνια 3-4 λεπτά ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ο τελικός ΑΛΛΑΞΑΝ τα κριτήρια...ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΑΝ ΦΑΟΥΛ κάποια που δεν θα σφυρίζονταν ΠΡΙΝ και δεν σφυρίχτηκαν άλλα όπως το 3ποντο του Χεζόνια...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ τι θα γινόταν στα τελευταία 2 λεπτά και ποιος θα σήκωνε την κούπα.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και να καθορίσεις εσύ ο Διαιτητής τον ΝΙΚΗΤΗ , που μπορεί πάλι να ήταν ο Γάβρος. Γι αυτό διαμαρτύρονται ΟΛΟΙ όσοι ξέρουν μπάσκετ.
Άρα αποτυχία στη Διοργάνωση με το σύστημα των εισιτηρίων και τις ανοιχτές πόρτες ΑΠΟΤΥΧΙΑ και στη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ στο τελευταίο δίλεπτο.

Κόψτε το , δεν πείθει κανείς κανέναν και πάντε για καμιά βουτιά...

Συγνωμη που θα στο πω αλλά το επίπεδο του μηνυματος σου ειναι για το sdna

Και μιας και μας λες να πάμε για βουτιά και ειμαστε σε μπασκετικό τοπικ, πες μας πως η ομαδα σου εχασε τον τελικό του BCL ;
Τα υπολοιπα που γραφεις αναξια σχολιασμού

Φώτης/Ταξιδιωτης

Member
Αφηγητής
Η μοναδική ομάδα που προκάλεσε πανελληνια ομοψυχία{?} ήτανε μάλλον ο Αρης με Γκάλη Γιαανάκη ,Φιλίππου κ.α.
Θυμάμαι κάπου το 1990 στο σχολείο/γυμνάσιο Αττική σχεδόν όλοι οι μαθητές γαυροι/βάζελοι άντε και ΑΕΚ να τραγουδάνε συνθήματα για τον Αρη στα διαλείμματα. Τρελή φάση.

Εντάξει ΕΓΩ {ΓΡΆΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤ'Ο ΜΟΥ} τώρα δεν θέλω να μας υποστηριζουν οι πρασινοκιτρινοι. Ούτε έχω απαιτήσεις για κάτι τέτοιο. Ημαρτον. Άλλωστε και η αντπαλότητα και ο ανταγωνισμός μέχρι ενος σημείου βοηθάνε πολύ να ανέβει το επίπεδο των κλαμπ. Καλά τώρα η τοξικότητα που κάποιοι φίλοι περνάνε εδώ σε ταξιδιωτική φόρουμ μου είναι λίγο αστεία αλλά τέσπα ας πάμε παρακάτω.

Κάποια στιγμή περιμένω να κλειδωθεί το νήμα.:);)

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Για να αλλάξουμε κλιμα λιγο.
Nba βλεπει κανεις;.
Ποιον περιμενετε αντιπαλο των Νικς στους τελικους και ποιος θα φορεσει το δαχτυλίδι;

Viaggi

Member
Αφηγητής
"Τσακωνόμαστε" για δύο ανώνυμες εταιρείες που συμμετέχουν σε μια κλειστή λίγκα και έχουμε κάνει τους προέδρους ινδάλματα! Κάποτε παρακολουθούσαμε μπάσκετ γιατί είχαμε ινδάλματα παίκτες σύμβολα, δεν γουστάραμε τον Άρη ως ιδέα, αλλά για τους παίκτες του! Ποιος ξέρει το όνομα του προέδρου του Άρη στις μεγάλες επιτυχίες και τίτλους της ομάδας; Πόσοι από εμάς ξέρουμε (χωρίς να γκουγκλάρουμε) το όνομα του γηπέδου μπάσκετ του ΠΑΟ πριν μετονομαστεί σε Telekom Center?

Viaggi

Member
Αφηγητής
Για να αλλάξουμε κλιμα λιγο.
Nba βλεπει κανεις;.
Ποιον περιμενετε αντιπαλο των Νικς στους τελικους και ποιος θα φορεσει το δαχτυλίδι;
Οι Θάντερ πιστεύω ότι θα περάσουν στους τελικούς και δείχνουν να έχουν ένα μικρό προβάδισμα για το δαχτυλίδι.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Οκλαχόμα κατά τα φαινόμενα, αν και μου κάνουν τρομερή εντύπωση οι σπερς που έφτιαξαν ομάδα με περίσσιο ταλέντο από την αρχή. Σίγουρα θα το πάρουν τα επόμενα χρόνια.
Όσοι παρακολουθούν πάντως (όχι εγώ) λένε ότι οι θάντερ σμπρώνχονται εξώφθαλμα.

Ποιος ξέρει το όνομα του προέδρου του Άρη στις μεγάλες επιτυχίες και τίτλους της ομάδας;
Εγώ :cool:

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβενία, Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Όταν παίζει ο Jaylen Williams η Οκλαχόμα δε γίνεται να χάσει καμία σειρά. Τωρα που ειναι τραυματιας , κάπως παίζεται το πράγμα.

Γουστάρω που εχει Νικς στον τελικό, μου αρέσει να βλέπω το κοινό τους να τρώει στραπάτσο. Παιχτούρα ο Μπράνσον αλλα εχει μόνιμα αυτο το δυσκοιλιο ύφος, χαμόγελα ρε, μην εισαι σαν κακό χρόνο να χεις, λες κι εχεις 5 μερες να χεσεις.

Last edited:

Nikos86

Member
Όταν παίζει ο Jaylen Williams η Οκλαχόμα δε γίνεται να χάσει καμία σειρά. Τωρα που ειναι τραυματιας , κάπως παίζεται το πράγμα.

Γουστάρω που εχει Νικς στον τελικό, μου αρέσει να βλέπω το κοινό τους να τρώει στραπάτσο. Παιχτούρα ο Μπράνσον αλλα εχει μόνιμα αυτο το δυσκοιλιο ύφος, χαμόγελα ρε, μην εισαι σαν κακό χρόνο να χεις, λες κι εχεις 5 μερες να χεσεις.
Με λίγη φαντασία ο Μπράνσον δεν σου θυμίζει λίγο Έφη Θώδη; Ή τέλος πάντων σαν να έχει κάτι από Έφη Θώδη;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Ωραια εξέλιξη, θα εχουμε νέο πρωταθλητη. Φοβάμαι οτι θα παιχτεί στο ξύλο κι εκεί πλεονέκτημα εχουν οι Νικς, ειδικα αν παίζει κι ο Ανουνομπι, που θα ειναι κλειδί.

Παρόλο που δε μου αρέσει όταν οι σειρές κρίνονται απο τραυματισμους (με Jaylen Williams θα ειχε περάσει η Οκλαχόμα, μάλλον κι ευκολα) δε θα μου λείψει να δω το Σαι να εκτελεί βολές μετα απο θεατρική πτώση και τους οπαδούς της Οκλαχόμα σε 7ο ματς να χτυπάνε ρυθμικα μαξιλαράκια, έλεος. Τουλάχιστον στο MSG η ατμόσφαιρα θα ειναι πολεμική και στο Τέξας ανθρώπινη για τελικούς.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Προκλητικό το 2.75 που πληρώνουν οι Νικς....

Αμ το 5.00 του να μη χάσουν ματς στο γκάρντεν;

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.225
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121