Basketball

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Θα συμφωνήσω με Γιώργο. Ο Bill είναι τρελά φιλόδοξος, φέρνοντας ξανά τον 'Αρη στην κορυφή μέσα-έξω θα εισπράξει ασύλληπτη δημοσιότητα-θαυμασμό-αγάπη από τους διψασμένους οπαδούς. Θα είναι game changer σε πολλά επίπεδα.
Μέσα σ όλα βάλτε το οικογενειακό μπάγκραουντ-Σερραία η Ολυμπία, Λαρισαίος ο Μπιλ, κουμπάροι που είναι και κολλητοί τους στην πόλη και ουραγός σε όλα ο Γιάννης, κάπως δένει το γλυκό.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Πως μιλατε για f4 κορυφή μεσα εξω και αλλα ωραία;
Τοσο ευκολο το παρουσιαζετε..
Οι Αγγελοπουλοι και ο Γιαννακοπουλος δηλαδη πιστευετε δε θα ενισχύσουν τις ομαδες τους αν χρειαστει

mourohavlos

Member
Θα πέσουν (κι άλλα) λεφτά στο ελληνικό μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Κι ας μην ξεχνάμε το Μυστακίδη, ο οποίος είναι αυτός με τη μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια και δε μπήκε για να είναι τριτοτέταρτος.
Το θέμα με όλες τις ομάδες είναι ότι μπαίνουν και θα μπαίνουν μέσα οικονομικά - προσμένουν βασικά Euroleague και NBA Europe για να καλύψουν κομμάτι από τη χασούρα. Χωρίς όμως επενδύσεις σε υποδομές (και σε μικρές ηλικίες), θα είναι εφήμερο όλο αυτό.
Και είναι πολύ σημαντικό να μη δημιουργηθεί μπάσκετ 2 ταχυτήτων, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Nα ξαναρωτήσω με Σλούκα όλα καλά:

Επαιξε 23 λεπτπά με ΠΑΟΚ για να μην παιξει στα 3 επόμενα;

Και αλλαξαν ιατρικό team νομιζω

AERAS

Member
Αφηγητής
να εκφράσω και εγώ την απορία μου σχετικά με τον Σιαο του Άρη. Τι κέρδος έχει και γιατί μπήκε στον Άρη? Για τους έλληνες Γιαννακόπουλο, Αγγελόπουλους, Κόκκαλη παλαιότερα, Μαρινάκη και Σαββίδη στο ποδόσφαιρο μπορώ να βρω 5 λόγους που τους κάνουν να βάζουν? λεφτά στις ομάδες τους. Αλλά ο Σιάο γιατί να το κάνει?

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
να εκφράσω και εγώ την απορία μου σχετικά με τον Σιαο του Άρη. Τι κέρδος έχει και γιατί μπήκε στον Άρη? Για τους έλληνες Γιαννακόπουλο, Αγγελόπουλους, Κόκκαλη παλαιότερα, Μαρινάκη και Σαββίδη στο ποδόσφαιρο μπορώ να βρω 5 λόγους που τους κάνουν να βάζουν? λεφτά στις ομάδες τους. Αλλά ο Σιάο γιατί να το κάνει?
Χαβαλέ κανει, ο μπαμπάς του ήταν απο τους πλουσιότερους Κινέζους, μέχρι που τον συνελαβε ο Σι (ελπίζω να μη διαβάζει φόρουμ γιατί είμαι στη χώρα του!), όπως έκανε με τους πλουσιότερους ολιγαρχες. Έχει ασχοληθεί και με άλλες ομάδες σε άλλα αθλήματα (και γυναικείο αθλητισμό) αφού εκτός απο τις startup παίζει και στο αθλητικό μάνατζμεντ, που ειναι ευχάριστη ενασχόληση για αεργους δισεκατομμυριουχους. Κι εγω αν είχα δις αυτο θα εκανα, σα να παίζεις football manager αλλα με πραγματικούς ανθρώπους.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Χωρίς να ξέρουμε αν τρέχει κάτι στο παρασκήνιο σε πρώτη φάση, ήταν όντως περίεργο που ενεπλάκη ένας μη διαπλεκόμενος ολιγάρχης με αθλητική ομάδα στην Ελλάδα, παίζει να ναι και πρώτη φορά στα χρονικά.
Η επίσημη εκδοχή είναι το Europe NBA με φόντο την αγορά ομάδας στο κανονικό ΝΒΑ, με τις ευλογίες πάντα της οικογενείας. Τι απ' όλα ισχύει θα δούμε.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τραγικο ματς
Μπραβο στον Παναθηναϊκο.
Αν δεν παιξει ο Ντοραει πρόβλημα

Λάθος επιλογες κοουτς, απαραδεκτοι παίκτες.

Βερεσε οι διαμαρτυρίες Λεπενιωτη.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Screenshot_20260606_004647_Chrome.jpg

Δεν εχω παραπονο
Ειχε προειδοποιησει ο άνθρωπος οτι θα σταμαματησει την ευγενεια .
Αν και νομίζω ότι τους ευχήθηκε να περάσουν καλα με τις γυναίκες τους σήμερα
Αν η Δεαβ εφαρμοσει άμεσα το νομο παντως βλεπω νεες συναντησεις με Βρουτση..
Και περσι έταξε f4 στο οακα στον μεν και Σεφ στους δε.
Φέτος εχει κάτι να δωσει;

Για την ομαδα για να μη λετε τα είπα.
Τραγικη

Sevro

Member
Για να δουμε, αν η ΔΕΑΒ θα εχει τα @@@@ να εφαρμοσει τον νομο μετα το ντου του DPG και να κλεισει το ΟΑΚΑ για τον 4ο τελικο, ή θα δουμε τα γνωστα ελληνικα "του χρονου η ποινη για να κρατησουμε ισορροπιες"...

thanosth

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ίσως Κομπλεντς Γερμανίας
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Μια ακόμη φορά και σειρά , σκέτη δυσφήμηση του αθλήματος, δυστυχώς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ