- Επόμενο Ταξίδι
- Κίνα
Αυτό με το δημόσιο πρόσωπο δεν ξέρω τι σημαίνει. Την εικόνα του χαλάει και μόνο. Από πότε απαγορεύεται να βρίζει κάποιος; Αν βρίζει κάποιον επι προσωπικού ας του κάνει μήνυση ή δεν ξέρω εγώ τι δικαιούται να κάνει νομικά. Ούτε εμένα μου αρέσει να το βλέπω σαν εικόνα αλλά αυτό είναι άλλο από τα αν είναι επιτρεπτό ή όχι.Τελικά βρίζει; Είναι επιτρεπτό αυτό; Δεν είναι πρόβλημα; Είναι δημόσιο πρόσωπο. Βέβαια από την τηλεόραση δεν ακούγονται τα βρισιδια αυτά.
Κρίμα πάντως γιατί αδικεί τον εαυτό του πρωτίστως.
Πάντως θα εχει αρκετή πλάκα το σενάριο να πάρει ο Παναθηναϊκός και το πρωτάθλημα μετά το κύπελλο, κόντρα στον Ολυμπιακό κ τις δύο φορές, αλλά η χρονια να είναι πετυχημένη για τον Ολυμπιακό γιατί πήρε την Ευρωλίγκα μέσα στο ΟΑΚΑ ενώ για τον Παναθηναϊκό δεν ξέρω πόσο πετυχημένη η αποτυχημένη θα είναι![]()
Επίσης, γιατί πρέπει να βάζουμε σε σύγκριση τις δύο ομάδες, το τι είναι πετυχημένο για τον Ολυμπιακό θα το ορίσει ο Ολυμπιακός και το τι είναι πετυχημένο για τον Παναθηναικό θα το ορίσει ο Παναθηναικός. Πάντως εγώ όσους Ολυμπιακούς ξέρω αν τους έλεγες Πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα, όλοι Ευρωλίγκα θα έλεγαν. Το τι κάνει ο Παναθηναικός είναι δικό του θέμα. Αν θεωρεί πετυχημένη τη χρονιά με το Πρωτάθλημα τι να πούμε εμείς, οτι δεν είναι;
Last edited: