Basketball

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Τελικά βρίζει; Είναι επιτρεπτό αυτό; Δεν είναι πρόβλημα; Είναι δημόσιο πρόσωπο. Βέβαια από την τηλεόραση δεν ακούγονται τα βρισιδια αυτά.
Κρίμα πάντως γιατί αδικεί τον εαυτό του πρωτίστως.

Πάντως θα εχει αρκετή πλάκα το σενάριο να πάρει ο Παναθηναϊκός και το πρωτάθλημα μετά το κύπελλο, κόντρα στον Ολυμπιακό κ τις δύο φορές, αλλά η χρονια να είναι πετυχημένη για τον Ολυμπιακό γιατί πήρε την Ευρωλίγκα μέσα στο ΟΑΚΑ ενώ για τον Παναθηναϊκό δεν ξέρω πόσο πετυχημένη η αποτυχημένη θα είναι 🤔
Αυτό με το δημόσιο πρόσωπο δεν ξέρω τι σημαίνει. Την εικόνα του χαλάει και μόνο. Από πότε απαγορεύεται να βρίζει κάποιος; Αν βρίζει κάποιον επι προσωπικού ας του κάνει μήνυση ή δεν ξέρω εγώ τι δικαιούται να κάνει νομικά. Ούτε εμένα μου αρέσει να το βλέπω σαν εικόνα αλλά αυτό είναι άλλο από τα αν είναι επιτρεπτό ή όχι.

Επίσης, γιατί πρέπει να βάζουμε σε σύγκριση τις δύο ομάδες, το τι είναι πετυχημένο για τον Ολυμπιακό θα το ορίσει ο Ολυμπιακός και το τι είναι πετυχημένο για τον Παναθηναικό θα το ορίσει ο Παναθηναικός. Πάντως εγώ όσους Ολυμπιακούς ξέρω αν τους έλεγες Πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα, όλοι Ευρωλίγκα θα έλεγαν. Το τι κάνει ο Παναθηναικός είναι δικό του θέμα. Αν θεωρεί πετυχημένη τη χρονιά με το Πρωτάθλημα τι να πούμε εμείς, οτι δεν είναι;

Last edited:

thanosth

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ίσως Κομπλεντς Γερμανίας
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Αναφέρομαι στις δύο ομάδες γιατί τυχαίνει αυτές να παίζουν στους τελικούς, να είναι δύο από τις καλύτερες της Ευρώπη, η μια να έχει κερδίσει και την Ευρωλίγκα.

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Αναφέρομαι στις δύο ομάδες γιατί τυχαίνει αυτές να παίζουν στους τελικούς, να είναι δύο από τις καλύτερες της Ευρώπη, η μια να έχει κερδίσει και την Ευρωλίγκα.
γιατι πρεπει να είναι πετυχημένος ενας απο τους δυο αν και οι δυο θεωρουν οτι πετυχαν τους στοχους τους;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Δε γθβεται να παιρνεις δυο τιτλους και να λες οτι ειναι αποτυχημένη η χρονιά. Αν η μόνη επιτυχία ειναι η Ευρωλιγκα τότε κάθε χρόνο αποτυγχάνουν όλες οι ομάδες της ηπείρου πλην μιας δεν παει ετσι

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δε γθβεται να παιρνεις δυο τιτλους και να λες οτι ειναι αποτυχημένη η χρονιά. Αν η μόνη επιτυχία ειναι η Ευρωλιγκα τότε κάθε χρόνο αποτυγχάνουν όλες οι ομάδες της ηπείρου πλην μιας δεν παει ετσι

Σωστό μεν αλλά οταν ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η Ευρωλίγκα και τελικά μέσα στο γήπεδο σου τη σηκώνει ο αιωνιος αντίπαλος ειναι τουλάχιστον κάπως.
Ας πούμε για εμένα η περσινή χρονιά του Ολυμπικαού που απέτυχε σε 4 ο f4 δεν ήταν πετυχημένη και το ειχα πει
Απλά υπήρχε σχετική χαρά με το πρωτάθλημα γιατί το πήρε απέναντι σε όσα εκανε ο Τράκης.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Αν εχεις μια απο τις 4 ακριβότερες ομάδες ο στόχος ειναι να πας στο Φ4, αν υοκαταφερεις ειναι επιτυχία, αν οζιειναι αποτυχία. Το αν θα το πάρεις ειναι καιβθεμα ημέρας, ν πας πολλές φορές κάποιες θα το σηκώσεις.

Επομένως το να πας και να μην το πάρεις επιτυχία είναι. Το να μην πας ειναι αποτυχία. Υπό αυτή την έννοια ναι, η χρονιά του Παναθηναικου ειναι αποτυχημένη στην Ευρώπη.

Στην Ελλαδα αν πάρει το νταμπλ θα ειναι σουπερ επιτυχημένη. Δεν το βλέπω.

thanosth

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ίσως Κομπλεντς Γερμανίας
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
....
Και να μην ξυπνήσει ο οπαδικός εαυτός στον Μπαρτζωκα την ώρα του αγωνα.
Τι ακριβώς εννοείς; Πώς εκδηλώνεται αυτός ο οπαδικός εαυτός την ώρα του αγώνα; 🤔

pepakos

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Σπουδαία νίκη του ΠΑΟ χθες και μπράβο του.
Φαβορί πλέον για το πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου.

Δεν θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει βαθύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη ίσως.
Ο Αταμάν κατάφερε και πήρε πράγματα από Καλαιντζάκη, Τολιόπουλο όταν ο Μπαρτζώκας έχει μόνιμα δυό Έλληνες παίχτες στον πάγκο (Λαρυ, Όμηρο) διακοσμητικούς.
Αν δεν τους ήθελες γιατί τους υπέγραφες? Όταν ο ΠΑΟ έκλεισε το καλοκαίρι Τολιό και Ρόγκα εσύ τι έκανες?
Πολύ καλύτερη διαχείριση του ρόστερ από τον Αταμάν - μιλάω για Ελλάδα πάντα.
Και ναι το πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι ο βασικός και νο1 στόχος.
Ειδικά για τον Ολυμπιακό που υπολείπεται σε εγχώριους τίτλους έναντι του Παναθηναϊκού.

Συμφωνώ απόλυτα με Γιώργο.
O τίτλος της euroleague με την μορφή που είναι τώρα, είναι κατά μεγάλο ποσοστό θέμα τύχης, συγκυριών και σε τι βραδιά θα βρεθείς εσύ ή ο αντίπαλος.
Αν κρινόταν ο τίτλος σε σειρά αγώνων θα μιλούσαμε διαφορετικά.

Αν ο ΠΑΟ πάρει double η χρονιά για αυτόν θα είναι σούπερ επιτυχημένη, παρά τον αποκλεισμό από το F4.
Για τον Ολυμπιακό θα κλείσει με ανάμεικτα συναισθήματα.
Τουλάχιστον αυτό νιώθω εγώ σαν Ολυμπιακός.

ΥΓ
Τι να πούμε για τον παίχτη Σόρτς που έχει φάει την κριτική του αιώνα φέτος και όποτε μπαίνει γήπεδο είναι ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ και δεν έχει γκρινιάξει ποτέ? Λες και όταν τον υπέγραφαν δεν ήξεραν ότι είναι 1,75, ή ότι έχει αδυναμίες στην άμυνα.
Παράδειγμα αθλητή.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
@thanosth
Eίναι γνωστό ότι ο κοουτς είναι άρρωστος Ολυμπιακός και εννοείται ότι θέλει να κερδίζει τον ΠΑΟ και στο ταβλι
Όταν ομως βρίζει συνέχεια, κλωτσάει πάγκους κλπ αντιδρά σαν οπάδος που είναι στην εξέδρα ή βλέπει το ματς στην Τηλεόραση και όχι σαν κοουτς που πρεπει να κατευθυνει την ομάδα και να την ηρεμήσει,
Τόσο εντονες αντιδράσεις σε ματς φετος δεν ειχε.

@pepakos
Mιλάω για πιο βαθύ ρόστερ δεδομένου των απουσιων Σλουκα, Ρογκα και Οσμαν, σνώ σε εσενα γυρισαν Ντορσει και Παπανικολάου

Στα άλλα σε πολλά συμφωνω.
Η χρονια σε κάθε περίπτωση ειναι επιτυχημένη.
Συμφωνώ το πρωτάθλημα ειναι η τελευταία εντύπωση αλλά η 24-05-2026 δε σβήνει.
Δεν ειναι λογικό να χαρακτηριζεις τον υποτιθεμενο νταμπλούχο Ελλάδος σουπερ πετυχημενο και τον πρωταθλητη Ευρωπης όχι
Στους τελικούς πρωταθληματος είσαι καθε χρόνο, σε τελικο f4 όχι,
Και ας μη βιαζόμαστε για το Σάββατο γιατί στο game 3 εκανε ματσάρα η ομάδα

Alexandrosx

Member
Εγώ πάντως θα κράταγα Αταμάν (το λεω τώρα ασχέτως τι θα γίνει το Σάββατο). Δεν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι προπονητές στην αγορά.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Εγώ πάντως θα κράταγα Αταμάν (το λεω τώρα ασχέτως τι θα γίνει το Σάββατο). Δεν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι προπονητές στην αγορά.
Δε θέλουμε πολλούς όμως, έναν θέλουμε και κυκλοφορούν αρκετοί καλύτεροι του Αταμάν, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου.

chris7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Δε θέλουμε πολλούς όμως, έναν θέλουμε και κυκλοφορούν αρκετοί καλύτεροι του Αταμάν, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου.
Για πες και σε εμάς τους άσχετους ποιος είναι ο κορυφαίος;
:) :) :) :) :) :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki