Ισπανία Camino Portugués, 6 ημέρες περπάτημα.

ioanna karagianni

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
στη γη που δεν υπάρχει
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Σας έχει τύχει να κάνετε σχέδια για το μέλλον, απλά σχέδια, τι θα φάτε αύριο, σε ποιο σινεμά θα πάτε το βράδυ, πότε θα τηλεφωνήσετε στην αδελφή σας, και να πετάγεται η ίδια σκέψη ξανά και ξανά; Κάτι περισσότερο σαν εκκρεμότητα που πρέπει να τακτοποιηθεί και λιγότερο σαν ανεκπλήρωτη επιθυμία.

Αυτό είχα πάθει, με το Camino de Santiago, εκεί που τακτοποιούσα την μπουγάδα μου, έπινα ένα κρασί με τους φίλους μου,γλάρωνα έτοιμη να κοιμηθώ, μια φράση ερχόταν συνεχώς στο μυαλό μου “Ναι αλλά δεν έχεις κανονίσει ακόμα το camino…”
Έτσι, όταν το Καλοκαίρι του 2025 η Μαριάννα που είχε ήδη κάνει το Camino Francés μου είπε ότι το 2026 θα κάνει το Camino Portugués της δήλωσα ότι θα πάω κι εγώ μαζί της. Πολύ αργότερα σκέφτηκα ότι η ευγένεια απαιτούσε να την είχα ρωτήσει πρώτα αν με θέλει μαζί της, αλλά ήταν πια πολύ αργά για εκείνην, με είχε φορτωθεί.

Κι επειδή είμαι μεγάλη ψυχή, θα πάρω κι εσάς μαζί μου. Πάρτε καφέ, βάλτε το κινητό στο αθόρυβο, ζητήστε να μην σας ενοχλήσουν. Στα επόμενα κεφάλαια θα περπατήσουμε μαζί για έξι ημέρες. Για 120 χλμ θέλω την αμέριστη προσοχή σας.

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Επιστροφή με ιστορία μετά από πολύ καιρό! :clap:
Και μάλιστα Camino που παίζει σε διπλό ταμπλό!

ioanna karagianni

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
στη γη που δεν υπάρχει
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Επιστροφή με ιστορία μετά από πολύ καιρό! :clap:
Και μάλιστα Camino που παίζει σε διπλό ταμπλό!
Μαρία!!!! τι κάνεις; δεν περίμενα να βρω μια παλιοσειρά εδώ τόσο γρήγορα

Dina Z

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Ερώτηση 1: Ήταν το πρώτο σου Camino;
Ερώτηση 2: Σχεδιάζεις ήδη το επόμενο; Πες μου, σε παρακαλώ, ναι σε αυτό για να μην νοιώθω μοναξιά ως τρελή! :haha:

paefstra

Member
Συγγραφέας
Επειδη εχω βομβαρδιστει, τον Αυγουστο εκλεισα ταξιδι στη Γαλικια χωρις καμινο. Εξαλλου δεν θα βοηθουσε κι ο καιρος, ενω η παρεα μου δεν θα ψηνοταν.
Ομως θα ακουγα αποψεις για ανοιξη Πασχα και αν το να εχεις ηδη παει Σαντιαγο ντε Κομποστελα ως τουριστας μειωνει την εμπειρια.

ioanna karagianni

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
στη γη που δεν υπάρχει
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ερώτηση 1: Ήταν το πρώτο σου Camino;
Ερώτηση 2: Σχεδιάζεις ήδη το επόμενο; Πες μου, σε παρακαλώ, ναι σε αυτό για να μην νοιώθω μοναξιά ως τρελή! :haha:
Ναι Dina ήταν το πρώτο μου. Όχι Dina δεν είσαι η μόνη τρελή. Όχι μόνο σκέφτομαι πότε θα κάνω το επόμενο αλλά φλερτάρω με την ιδέα να κάνω ξανά το ιδιο. Δεν είσαι καθόλου μόνη. Όταν θες πες μου τι έχεις κάνει εσύ παρακαλώ.

ioanna karagianni

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
στη γη που δεν υπάρχει
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Επειδη εχω βομβαρδιστει, τον Αυγουστο εκλεισα ταξιδι στη Γαλικια χωρις καμινο. Εξαλλου δεν θα βοηθουσε κι ο καιρος, ενω η παρεα μου δεν θα ψηνοταν.
Ομως θα ακουγα αποψεις για ανοιξη Πασχα και αν το να εχεις ηδη παει Σαντιαγο ντε Κομποστελα ως τουριστας μειωνει την εμπειρια.
Όλα θα στα πω. Και όχι δεν μειώνει καθόλου την εμπειρία. Μάλλον την κάνει καλύτερη.

Dina Z

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Όλα θα στα πω. Και όχι δεν μειώνει καθόλου την εμπειρία. Μάλλον την κάνει καλύτερη.
Συμφωνώ γιατί αν έχεις 'καθαρίσει' με το τουριστικό σκέλος, μένει μόνο η απόλαυση της εμπειρίας του Camino

Όταν θες πες μου τι έχεις κάνει εσύ παρακαλώ.
Είναι σε εξέλιξη η ιστορία μου στο φόρουμ. Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις;
Τι ωραία πάντως, εκεί που δεν υπήρχαν ιστορίες για το camino, να γράφονται ταυτόχρονα δύο!

Last edited:

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μαρία!!!! τι κάνεις; δεν περίμενα να βρω μια παλιοσειρά εδώ τόσο γρήγορα
Για κάτι εκπλήξεις σαν την ιστορία σου σήμερα, αυτή της @Dina Z και φυσικά και όλων των άλλων που γράφουν, τριγυρνάω ακόμα εδώ μέσα.

fenia42

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλώς τηνε κι ας άργησε δέκα χρόνια !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ