- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Την επόμενη φορά που θα κάνω Camino θα ξεκινάω στις πέντε το πρωί, όπως η Dina Z. Θα στήνομαι πάνω από το τηγάνι και θα περιμένω να μου σερβίρουν την πρώτη τορτίγια που θα βγει

Την επόμενη φορά που θα κάνω Camino θα ξεκινάω στις πέντε το πρωί, όπως η Dina Z. Θα στήνομαι πάνω από το τηγάνι και θα περιμένω να μου σερβίρουν την πρώτη τορτίγια που θα βγει

Τίποτα, αναμένεις να επιληφθούν οι διαχειριστές, να φτιάξουν τα κεφάλαια και να τη μεταφέρουν στις ολοκληρωμένες ιστορίες.τώρα που τελείωσα την ιστορία μου, τι κάνω;
Τι ώρα άρχισε η λειτουργία;Όταν φτάσαμε, η λειτουργία είχε ήδη αρχίσει και ο τεράστιος ναός ήταν γεμάτος. Πολύ γεμάτος. Οι περισσότεροι ήταν πεζοπόροι σαν κι εμάς, υπήρχαν όμως και αρκετοί ντόπιοι.
Ευχαριστώ που με ακολουθήσατε. Αν θέλεις νατο κάνεις κι εσύ, πρόσεχε είναι εθιστικό.Ευχαριστούμε για την ιστορία και τη λεπτομερέστατη περιγραφή, καθώς πέρα από το αγαπημένο μέρος που κατέληξε είδαμε την ουσία, δηλαδή τη διαδρομή και ότι μπορεί να συμβεί σ' αυτήν.
Είναι κάτι που θα ήθελα κι εγώ κάποια στιγμή να κάνω στη ζωή μου.
Και στα επόμενα με υγεία εύχομαι.
Τίποτα, αναμένεις να επιληφθούν οι διαχειριστές, να φτιάξουν τα κεφάλαια και να τη μεταφέρουν στις ολοκληρωμένες ιστορίες.![]()

Είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι, να το κάνεις. Ότι χρειαστείς πες μας.Σε ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη ιστορία!
Με συγκίνησε πολύ το τέλος!
Πάντα τέτοια όμορφα ταξίδια να έχεις, με ωραίες εικόνες, εμπειρίες, γεύσεις και νόημα.
Περιττό να πω ότι μετά την ιστορία σου και εκείνη της @Dina Z το έχω πάρει τόσο ζεστά το θέμα κι έχω ήδη αρχίσει τις επικοινωνίες για να εκπληρώσω κι εγώ αυτό μου το όνειρο το 2027, καλά να είμαστε.![]()

Η λειτουργία άρχισε στις 7:00, κάθε μέρα έχει. Όσο για το θυμιατήρι, έμεινα με την εντύπωση ότι ειναι κι αυτό καθημερινό. Αλλά για αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ίσως σταθήκαμε απλά τυχερές,Τι ώρα άρχισε η λειτουργία;
Γιατί οι δικές μου πληροφορίες έλεγαν πως το σόου με το θυμιατήρι πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κάθε χρόνο.