Conde Nast Traveller: Τα 15 ελληνικά νησιά που θα πρωταγωνιστήσουν το 2026

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Έχοντας τα γυρίσει όλα όσα αναφέρει(πλην δυστυχώς του Καστελόριζου) θεωρώ πως αξίζουν πάνω από μία επίσκεψη. Το μόνο "κακό"είναι πως με τέτοια άρθρα(συν φωτο σε σάιτ,σόσιαλ κλπ) γίνονται ακόμα πιο γνωστά,άρα πιο δύσκολο να βρεις κατάλυμα την υψηλή περίοδο.

Conde Nast: Τα 15 ελληνικά νησιά που πρωταγωνιστήσουν το 2026

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Πραγματικά εξαιρετικές επιλογές. Κάποια όπως η Ψέριμος,έχουν πια μια μικρή ανάπτυξη με μαγαζάκια κλπ,που όταν ήμασταν παιδιά δεν υπήρχαν καν...

Δυστυχώς στα Διαπόντια δεν είναι εύκολο να πας πάντα. Από Κέρκυρα καλοκαίρι δεν βρίσκαμε δρομολόγιο να εξυπηρετεί. Ήταν βέβαια κι επί πανδημίας που ήταν ακόμα πιο δύσκολα...

annoula

Member
Πραγματικά εξαιρετικές επιλογές. Κάποια όπως η Ψέριμος,έχουν πια μια μικρή ανάπτυξη με μαγαζάκια κλπ,που όταν ήμασταν παιδιά δεν υπήρχαν καν...

Δυστυχώς στα Διαπόντια δεν είναι εύκολο να πας πάντα. Από Κέρκυρα καλοκαίρι δεν βρίσκαμε δρομολόγιο να εξυπηρετεί. Ήταν βέβαια κι επί πανδημίας που ήταν ακόμα πιο δύσκολα...
Νομίζω είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμα ερημιές με καταγάλανα νερά, που για μένα είναι το ζητούμενο σε μεγάλο βαθμό τα καλοκαίρια. Δεν ξέρω όμως καθόλου και εγώ αν υπάρχουν στοιχειώδεις υποδομές για να μείνεις και πως είναι η πρόσβαση π.χ. στα Διαπόντια. Η Ψέριμος πάντως φάινεται όνειρο.

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Νομίζω είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμα ερημιές με καταγάλανα νερά, που για μένα είναι το ζητούμενο σε μεγάλο βαθμό τα καλοκαίρια. Δεν ξέρω όμως καθόλου και εγώ αν υπάρχουν στοιχειώδεις υποδομές για να μείνεις και πως είναι η πρόσβαση π.χ. στα Διαπόντια. Η Ψέριμος πάντως φάινεται όνειρο.
Είναι όνειρο η Ψέριμος κι έχει πια ακόμα και μονάδα με γκαζόν, κήπο,πισίνα κι ωραίες πέτρινες κατοικίες.Όχι απλώς επικάλυψη πέτρας,πραγματικά πέτρινη, όπως παλιά αν και σύγχρονη κατασκευή.
Όταν ήμουν μικρή είχε κάτι basic δωμάτια μόνο.

Δες εδώ
Ψέριμος - Ψεριμος

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ωραίο άρθρο, μία και μία η επιλογή των νησιών.
Βέβαια το κακό είναι πως εξαιτίας του μικρού αριθμού καταλυμάτων πολλές φορές χρυσοπληρώνεις τη διαμονή.
Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αυτό, υπάρχουν δύο πλοία που εκτελούν το δρομολόγιο προς τα Διαπόντια σχεδόν κάθε μέρα και σίγουρα μπορείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα. Το δύσκολο είναι να βρεις κάπου να μείνεις.
Ομοίος και στον Καστό που όσο είχα ψάξει υπήρχε μόνο ένα κατάλυμα.
Νομίζω είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμα ερημιές με καταγάλανα νερά, που για μένα είναι το ζητούμενο σε μεγάλο βαθμό τα καλοκαίρια
Υπάρχουν κι ευτυχώς είναι ακόμα περισσότερες απ' όσες λέει η μικρή αυτή λίστα. ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom