Ethiopian Airlines Ethiopian Airlines

exploring

Member
Και εγώ μόνο καλά λόγια έχω για Ethiopian. Ειδικά τη τελευταία φορά, είχε τελείως last minute διαθεσιμότητα με μίλια σε υπερατλαντικό ταξίδι σε business σκέλος που έχει τους ίδιους φόρους με την economy.

Οκ, 5,5 ώρες το Αθήνα-Αντίς σε 737 χωρίς οθόνες ειδικά στη μεσημεριανή πτήση δεν είναι και το καλύτερο, αλλά είναι πολύ εξυπηρετικοί, αρκετά χαμογελαστός λαός και πάντα στην ώρα της.
Σε άλλα (όχι κάλα) νέα τώρα.
Από Αθήνα έχει κόψει σχεδόν εντελώς τη διαθεσιμότητα με μίλια για ADD. δεν βρίσκω σχεδόν καθόλου πτήσεις μέχρι και αργά την επόμενη Άνοιξη.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
@Samion Θυμάμαι οτι σίγουρα στο πήγαινε προς Αντις ήταν τότε με σκάφος 737-8 οπότε άνω των 10-12 ετών είναι το συγκεκριμένο. Το θυμάμαι διότι κοίταξα τη safety card. Το ίδιο ίσως ήταν και στην επιστροφή.
Αποκλειεται. Ειδικα και οι 2 πτησεις. Γινονται με max τα τελευταία χρονια. Το εχω κανει 8 φορες, παντα max, μηπως ειδες στην καρτα 737 max 8?

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μπορεί στις απογευματινές να βλέπουν καλύτερα οι πιλότοι και να κόβουν δρόμο.
Πολυ σωστα. Πινουν κ κανα καφεδακι στο Χαρτουμ για να περασει η ωρα μπα κ συμπληρωθει το 5ωρο αλλα τπτ, δε βγαινει η υπερωρια.

74A77276-788A-4E0B-B108-E5A8320AF964.jpeg

Φώτης/Ταξιδιωτης

Member
Αφηγητής
Και λίγο .....αρχαίο.:cool:
Με αποσυντονίσανε οι ......άλλοι και το σάιτ.
Καλά λέω να εμπιστεύομαι ακόμα{όσο αντέχω} την μνήμη μου.

Υπάρχει πιθανότητα να βάζει σε κάποιες περιπτώσεις η εταιρία το 737-8 και άλλες το 737 μαξ 8.
Πιθανό να κάνουν και διαφορετικούς χρόνους.

Το σημαντικό για μένα είναι να τηρούνται τα πρότυπα συντήρησης των αεροπλανων που συνηγορουν στο γεγονός οτι τις επιτρέπουν να πετάει Ευρώπη{ΕΕ} ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΌΝΕς είναι αυστηροί και συνάμα είναι και μέλος στης STAR ALLIANCE.
Και βεβαίως σημαντικό και το εξαιρετικό της σέρβις σε αέρα και εδάφους απο το προσωπικό της με καλές προσφορές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom