Latam

annoula

Member
Δεν αναγνωρίζουν εισιτηρια που εχουν εκδώσει οι ίδιοι "κάποιο λάθος θα εχει το σύστημα μας με τα pnr, να πετάξετε... σε 3 μερες". Δεν υπάρχουν τα παλικάρια. Και με άλλους που μικαω εδω μου λενε καθημερινά έχουν θέματα.
Τί έκανες τελικά? Το έλυσαν το ζήτημα ή σας είπαν κόψτε το κεφάλι σας? Πράγματι, είναι εταιρία που θέλει τύχη για να πάνε όλα καλά.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Τί έκανες τελικά? Το έλυσαν το ζήτημα ή σας είπαν κόψτε το κεφάλι σας? Πράγματι, είναι εταιρία που θέλει τύχη για να πάνε όλα καλά.
Μας είπαν κόψτε το κεφάλι σας

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάξος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Εχθές όλων των άλλων έκαναν και overbooking, και μάλιστα ύπουλα. Ενώ δηλαδή έκανες ονλαιν τσεκιν κανονικά, μετα περνούσες απο το γκισέ να αφησεις βαλίτσες, πήγαινες στην πύλη επιβίβασης και αν σε ειχαν προεπιλεξει να εισια ενας απο τους... 25 που άφησαν απέξω σου έλεγαν "εσείς καθίστε απο εδώ, θα σας βάλουμε απο άλλη φυσουνα" για να τους πουν τελικά οτι δε θα πετάξουν κι οτι θα τους βάλουν σε πτήση που φεύγει 3 ωρες αργότερα.
Πω πω! Απίστευτο μου φαίνεται!!!

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Πω πω! Απίστευτο μου φαίνεται!!!
Τιποτε δεν ειναι απίστευτο με τη latam. Πλέον μου εχουν καταστρέψει ταξίδι σε άνω των 50% των φορων που εχω πετάξει μαζί τους. Φοβερό ποσοστό.

annoula

Member
Τιποτε δεν ειναι απίστευτο με τη latam. Πλέον μου εχουν καταστρέψει ταξίδι σε άνω των 50% των φορων που εχω πετάξει μαζί τους. Φοβερό ποσοστό.
Κι εγώ σε ρώτησα γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι και πόση ανατροπή μπορεί να φέρει στο ταξίδι. Εμένα πρόσφατα σε ταξίδι στην Ινδία ακυρώθηκε η επιστροφή από Βαρανάσι Δελχί και έπρεπε να γυρίσουμε με λεωφορείο. Ευτυχώς είχα απευθυνθεί σε τοπικό γραφείο για τις ξεναγήσεις και το αεροπορικό και το έλυσαν αυτοί άψογα. Δεν έφταιγε βέβαια η αεροπορική αλλά η ομίχλη, όπως και να χει όμως μπορεί κάτι τέτοιο να σου αλλάξει πολύ το πλάνο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα