Live from... (click and post one photo)

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Εντάξει μόλις βγηκαν στη σκηνή μία συγκινηση την ένιωσα. Η φωνη του Robert Smith αναλοιώτη, το στυλάκι ιδιο (ενταξει πιο γερασμένο, αλλα ίδιο) . Η ιδιαιτερη χαρακτηριστικη μουσική τους με ταξίδεψε πισω στα τελη της δεκαετιας του 80 που περιμενα να δω στο Mtv το βίντεοκλιπ απο το lullaby (το αγαπημένο μου μαζί με το lovesong) - ηλικιες διάφορες, και νέα παιδιά - και νεοι γονεις με τα μωρά τους - αλλα οι περισσοτεροι 50+ και μαλλον ήμασταν εμείς αυτοί που χορευαμε περισσότερο.. 2 ώρες γεμάτες καθισαν στη σκηνή - η δισκογραφια τους πλουσια - τα τραγουδια τους τα περισσότερα γνωστά αλλα καποια στιγμή "τελειωσε"η συναυλία και δεν ειχαν πει βασικα τους τραγούδια, (μη μου πειτε οτι δεν θα ακουσω το lulaby ..) - ευτυχώς στο ανκόρ το επαιξαν και συνεχισαν με close to me, the walk - ακουσαμε και το Friday I m in love κι εκλεισαν με το boys don't cry ...

Συμπέρασμα: Γύρισα στο σπίτι ερείπιο :p - ευχαριστημένο ερείπιο όμως
Ευχαριστώ.

Klair

Member
Travelstories Legend
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Αφήνουμε όμως πίσω την @Klair να ανακαλύψει κάθε κρυμμένο μυστικό της, καθώς έχει τόσο τις μέρες αλλά και το κατάλληλο μέσο για να το κάνει αυτό. :)
Καλή συνέχεια @vasiliss! Φτάσαμε στα Πηγάδια σήμερα στις 10 το πρωί και ήδη ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά την εξερεύνηση του νησιού. Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και φυσικά ιστορία. Έχω σκοπό να ανακαλύψω όσα περισσότερα μπορώ!:)

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Καλή συνέχεια @vasiliss! Φτάσαμε στα Πηγάδια σήμερα στις 10 το πρωί και ήδη ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά την εξερεύνηση του νησιού. Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και φυσικά ιστορία. Έχω σκοπό να ανακαλύψω όσα περισσότερα μπορώ!:)
Είδα το καράβι που μπήκε στο λιμάνι από το μπαλκόνι του δωματίου μας και σε σκέφτηκα. Εκείνη την ώρα ετοιμαζόμασταν να το εγκαταλείψουμε, να κάνουμε τις τελευταίες βουτιές και να φύγουμε με την μεσημεριανή πτήση.
Νομίζω θα σας αρέσει πολύ η Κάρπαθος.
Για εμάς ήταν μία αναζήτηση αναμνήσεων προ 30ετιας.
Καλή συνέχεια και καλά να περάσετε.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Πλησιάζεις Χερόμυλο. Για να δούμε πως έγινε...
Εκεί πήγαμε αρχικά, δεν άντεξα να βλέπω αυτό το εξάμβλωμα που σήκωσαν και ήρθα δίπλα. Κι εδώ βέβαια τα ίδια κάνουν τώρα. Δεν υπάρχει σωτηρία, σοβαρή αλλοίωση τοπίου.

AlexFocus

Member
Αμπου Σιμπελ … καλυτερο απο οτι το ανεμενα. Εντυπωσιακο και δενει μαγικα με το ολο σκηνικο του φραγματος. Πολυ χαρουμενος που ειδα ενα τετοιο μνημειο!

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα