- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Mougins
Ευχαριστώ.Εντάξει μόλις βγηκαν στη σκηνή μία συγκινηση την ένιωσα. Η φωνη του Robert Smith αναλοιώτη, το στυλάκι ιδιο (ενταξει πιο γερασμένο, αλλα ίδιο) . Η ιδιαιτερη χαρακτηριστικη μουσική τους με ταξίδεψε πισω στα τελη της δεκαετιας του 80 που περιμενα να δω στο Mtv το βίντεοκλιπ απο το lullaby (το αγαπημένο μου μαζί με το lovesong) - ηλικιες διάφορες, και νέα παιδιά - και νεοι γονεις με τα μωρά τους - αλλα οι περισσοτεροι 50+ και μαλλον ήμασταν εμείς αυτοί που χορευαμε περισσότερο.. 2 ώρες γεμάτες καθισαν στη σκηνή - η δισκογραφια τους πλουσια - τα τραγουδια τους τα περισσότερα γνωστά αλλα καποια στιγμή "τελειωσε"η συναυλία και δεν ειχαν πει βασικα τους τραγούδια, (μη μου πειτε οτι δεν θα ακουσω το lulaby ..) - ευτυχώς στο ανκόρ το επαιξαν και συνεχισαν με close to me, the walk - ακουσαμε και το Friday I m in love κι εκλεισαν με το boys don't cry ...
Συμπέρασμα: Γύρισα στο σπίτι ερείπιο- ευχαριστημένο ερείπιο όμως
Καλή συνέχεια @vasiliss! Φτάσαμε στα Πηγάδια σήμερα στις 10 το πρωί και ήδη ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά την εξερεύνηση του νησιού. Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και φυσικά ιστορία. Έχω σκοπό να ανακαλύψω όσα περισσότερα μπορώ!Αφήνουμε όμως πίσω την @Klair να ανακαλύψει κάθε κρυμμένο μυστικό της, καθώς έχει τόσο τις μέρες αλλά και το κατάλληλο μέσο για να το κάνει αυτό.![]()
Είδα το καράβι που μπήκε στο λιμάνι από το μπαλκόνι του δωματίου μας και σε σκέφτηκα. Εκείνη την ώρα ετοιμαζόμασταν να το εγκαταλείψουμε, να κάνουμε τις τελευταίες βουτιές και να φύγουμε με την μεσημεριανή πτήση.Καλή συνέχεια @vasiliss! Φτάσαμε στα Πηγάδια σήμερα στις 10 το πρωί και ήδη ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά την εξερεύνηση του νησιού. Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και φυσικά ιστορία. Έχω σκοπό να ανακαλύψω όσα περισσότερα μπορώ!![]()
Πλησιάζεις Χερόμυλο. Για να δούμε πως έγινε...Παραλία Στόμιο, Εύβοια
View attachment 544730
Εκεί πήγαμε αρχικά, δεν άντεξα να βλέπω αυτό το εξάμβλωμα που σήκωσαν και ήρθα δίπλα. Κι εδώ βέβαια τα ίδια κάνουν τώρα. Δεν υπάρχει σωτηρία, σοβαρή αλλοίωση τοπίου.Πλησιάζεις Χερόμυλο. Για να δούμε πως έγινε...