fotast
Member
Στην εφαρμογή τώρα βλέπω δωρεάν στο point για +15 παραγγελία και δωρεάν στον χώρο σου για +25 παραγγελία.Περιορισμένη διάρκεια λεει.Πέστε μου ότι δεν ήταν για όλους![]()
Στην εφαρμογή τώρα βλέπω δωρεάν στο point για +15 παραγγελία και δωρεάν στον χώρο σου για +25 παραγγελία.Περιορισμένη διάρκεια λεει.Πέστε μου ότι δεν ήταν για όλους![]()
Με 25€ το χρόνο βλέπω εγώ.Στην εφαρμογή τώρα βλέπω δωρεάν στο point για +15 παραγγελία και δωρεάν στον χώρο σου για +25 παραγγελία.Περιορισμένη διάρκεια λεει.
Ήταν μόνο για χτες η δωρεάν συνδρομή. Μου έδωσε ένα μήνα δωρεάν και στην συνέχεια ανανέωση (πάλι δωρεάν) για έναν χρόνο.Πέστε μου ότι δεν ήταν για όλους![]()
Συγγνώμη που επιμένω. Είσαι νέος χρήστης του plus; Σου έστειλε email για την προσφορά;Ήταν μόνο για χτες η δωρεάν συνδρομή. Μου έδωσε ένα μήνα δωρεάν και στην συνέχεια ανανέωση (πάλι δωρεάν) για έναν χρόνο.
Έχω αξιοποιήσει πολλά 10€ρα και 5€ρα τον τελευταίο χρόνο και ειδικά σε θυρίδα για προϊόντα αξίας 15-20€ σε συνδυασμό με τα κουπόνια βγαίνει πολύ οικονομικά. Βέβαια, θα περιορίσω λίγο τα bonus της Alpha αλλά ο καθένας μας πρέπει να το "ζυγίσει".
Όχι, δεν είχα συνδρομή, στο τηλέφωνο αργά το βράδυ μου το είπε ένας φίλος και όντως υπήρχε banner στην εφαρμογή του Skroutz και έκανα βήμα - βήμα τη διαδικασία, έκανα και την αίτηση για την πιστωτική γιατί είδα ότι έχει "καλή" επιστροφή, ειδικά για αγορές μέσω καλαθιού.Συγγνώμη που επιμένω. Είσαι νέος χρήστης του plus; Σου έστειλε email για την προσφορά;
Ευχαριστώ. Κατάλαβα. Το θυμάμαι τώρα ότι φρι skroutz plus μου είχε έρθει όταν δεν ήμουν συνδρομήτρια.Όχι, δεν είχα συνδρομή, στο τηλέφωνο αργά το βράδυ μου το είπε ένας φίλος και όντως υπήρχε banner στην εφαρμογή του Skroutz και έκανα βήμα - βήμα τη διαδικασία, έκανα και την αίτηση για την πιστωτική γιατί είδα ότι έχει "καλή" επιστροφή, ειδικά για αγορές μέσω καλαθιού.
Ναι έτσι είναι.Προηγουμένως δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο και μπερδεύτηκα..Τώρα το άλλαξαν και ισχύουν τα 25 Ευρώ.Με 25€ το χρόνο βλέπω εγώ.
Δηλαδη μετα απο ποσες προσπαθειες??εγω εχω 6 κουπονια των 20ε (απο 3 διαφορετικους λογαριασμους εθνικης) και δε μου περναει κανεναν ακομα!!και το κορυφαιο ειναι στον εναν κωδικο εβαλα ημερομηνια πτησης σε 2 βδομαδες και μου εβγαζε error..λεω οκ θα ειναι επειδη ειναι πολυ κοντα η πτηση..γυρναω ημερομηνια για 5 Απριλη και τον παιρνει!!κανω πισω για να αλλαξω προορισμο τοτε κ να βαλω σωστη ημερομηνια του Απριλη γιατι αλλου ηθελα να παω Απριλη και αλλου Μαρτη,και ξαφνικα βγαζει error και αυτος ο κωδικος!!του τρελου!!Ειχα την προθεση να ζητησω ανταλλαγη 10ευρου Σκρουτζ με 20ευρο Aegean με ληξη ως τελος Απριλη αλλα τωρα που λετε οτι βγαζουν θεματα θα γινω ρεζιλι.
Ενημερωτικα χαρισα 20ευρο σε φιλη κσι μου ειπε οτι περασε μετα απο πολλες προσπαθειες.
Και που τα δινουν πλεον τι παιρνετε???κουπονια efood και σκρουτζ πλεον δε δινει ή δινει με το σταγονομετρο κ της ετζιαν τσ 20ε εχουμε να τα δουμε μηηηηνες....Θα το πείτε γυφτιά!
Το σκέφτηκα, το δοκίμασα, πέτυχε...
Πλήρωσα με κάρτα (αρκετές συναλλαγές) 1€ (το ποσό είναι ενδεικτικό, ο καθένας ορίζει το ποσό που θέλει να πληρώσει) για εξόφληση μέρους του ΕΝΦΙΑ και έδωσε κανονικά bits!
Βαράτε πριν το κατεβάσουν!!
Αν δεν τα θέλεις άστα σε εμάς, δεν υπάρχει πρόβλημαΚαι που τα δινουν πλεον τι παιρνετε???κουπονια efood και σκρουτζ πλεον δε δινει ή δινει με το σταγονομετρο κ της ετζιαν τσ 20ε εχουμε να τα δουμε μηηηηνες....

Μονο για Σκρουτζ ενδιαφερομαι. Με τις τιμες που θα βαλει λογω πολεμου η Aegean, το 20ρικο ειναι σταγονα στον ωκεανο.Και που τα δινουν πλεον τι παιρνετε???κουπονια efood και σκρουτζ πλεον δε δινει ή δινει με το σταγονομετρο κ της ετζιαν τσ 20ε εχουμε να τα δουμε μηηηηνες....