Next Εθνικής τράπεζας

Billouk

Member
Συγγραφέας
Και που τα δινουν πλεον τι παιρνετε???κουπονια efood και σκρουτζ πλεον δε δινει ή δινει με το σταγονομετρο κ της ετζιαν τσ 20ε εχουμε να τα δουμε μηηηηνες....
Είσαι λίγο άδικη!
Screenshot_2026-03-20-17-05-15-663_gr.nbg.socialpay-edit.jpg
IMG_20260320_170443.jpg

Τις περισσότερες φορές υπάρχει bug και τα παίρνω διπλά! Τελευταία φορά που πήρα 2 10€ρα Σκρουτζ λόγω bug ήταν την ημέρα της γυναίκας (8/3) αλλά μέσα σε ένα χρόνο έχω πάρει σε κουπόνια ένα καλό τριψήφιο! Για δωρεάν είναι καλό! Το αρνητικό είναι ότι έχω σπαταλήσει χρόνο έχοντας ανοιχτη την εφαρμογή να το "παλεύω"!

pan82

Member
Μονο για Σκρουτζ ενδιαφερομαι. Με τις τιμες που θα βαλει λογω πολεμου η Aegean, το 20ρικο ειναι σταγονα στον ωκεανο.
μπα νομίζω μονο το skroutz αξίζει πια. τα aegean μια δουλεύουν μια όχι και με τις τιμές που θα έρθουν θα είναι ο εξτρα επιναυλος το 20ρικο που θα δίνει

paefstra

Member
Συγγραφέας
μπα νομίζω μονο το skroutz αξίζει πια. τα aegean μια δουλεύουν μια όχι και με τις τιμές που θα έρθουν θα είναι ο εξτρα επιναυλος το 20ρικο που θα δίνει
Κυριως απογοητευτηκα μετα απο no show που νομιζα οτι θα παρω πισω τους φορους αλλα δεν δινουν τιποτε λογω κουπονιου που το συμψηφιζουν στους φορους. Για μενα τελος.

Billouk

Member
Συγγραφέας
Πιστεύω αξίζει σε συνδυασμό με ένδειξη "promo" ναύλου. Δύο κράτησεις για μετ' επιστροφής εννοείται.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Πιστεύω αξίζει σε συνδυασμό με ένδειξη "promo" ναύλου. Δύο κράτησεις για μετ' επιστροφής εννοείται.
Αξιζει sky express προμο Κων/πολη Αθηνα που αγορασα 31, ακυρωσα , πηρα πισω 23 και εχασα μολις 8. Αν ειχα κλεισει promo με κουπονι Next στην Aegean θα επαιρνα πισω 0

Billouk

Member
Συγγραφέας
Αξιζει sky express προμο Κων/πολη Αθηνα που αγορασα 31, ακυρωσα , πηρα πισω 23 και εχασα μολις 8. Αν ειχα κλεισει promo με κουπονι Next στην Aegean θα επαιρνα πισω 0
Δεν κλείνω ποτέ light για αυτό το λόγο! Όταν υπάρχει ανταγωνισμός σε συμφέρει ή sky αρκετές φορές αλλά π.χ. σε κρατησεις για Στοκχόλμη, κάναμε χρήση 4 κουπονιών next, βγήκε 100€ το άτομο πάνω - κάτω σε promo ναύλο, flex και 6.000 μίλια στον together.

Εν ολίγοις, όλα τα ζυγίζουμε και αποφασίζουμε!

Στο Skroutz πάλι με βολεύει πολύ η θυρίδα. Επίσης, εκμεταλλεύτηκα τα εξής:

1. Δωρεάν συνδρομή στο Skroutz plus για έναν χρόνο.
  2. Δωρεάν η ομώνυμη πιστωτική για επίσης ένα έτος.
  3. Χρήση κουπονιών next

Μετά τον 1ο χρόνο, πάλι θα τα ελέγξω να δω αν με συμφέρει ή όχι.

paefstra

Member
Συγγραφέας
@Billouk εχω γινει πολυ επιφυλακτικη με τις συνδρομες. Με κατευθυνουν να ψωνιζω περισσοτερο. Αυτο βεβαια αφορα μονο εμενα, αλλοι μπορει να ειναι πιο συνετοι.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τις περισσότερες φορές υπάρχει bug και τα παίρνω διπλά!
Αυτό μου έχει συμβεί και εμένα αρκετές φορές. Τα χρεώνει κανονικά, αλλά έτσι παίρνω 2 κουπόνια το μήνα αντί ένα.

maria91

Member
Είσαι λίγο άδικη!
View attachment 530091 View attachment 530092

Τις περισσότερες φορές υπάρχει bug και τα παίρνω διπλά! Τελευταία φορά που πήρα 2 10€ρα Σκρουτζ λόγω bug ήταν την ημέρα της γυναίκας (8/3) αλλά μέσα σε ένα χρόνο έχω πάρει σε κουπόνια ένα καλό τριψήφιο! Για δωρεάν είναι καλό! Το αρνητικό είναι ότι έχω σπαταλήσει χρόνο έχοντας ανοιχτη την εφαρμογή να το "παλεύω"!
Καθολου αδικη!χρησιμοποιω κατα βαση την Εθνικη για συναλλαγες και εχω να παρω κωδικους πανω απο 1 μηνα...τωρα αν εσυ καθεσαι απο πανω και τους παιρνεις και εισαι στους "τυχερους" που προλαβαινουν αλλο αυτο γιατι δεν ειμαι η μονη που εχει διαμαρτυρηθει οτι δε εχει παρει κωδικο τον τελευταιο καιρο..ευτυχως ειχα παρει μπολικους περυσι οποτε οτι αγορα ηθελα την εκανα...πλεον εχω κουραστει να μπαινω ειτε 00.00 ακριβως ειτε 01.00 ειτε 08.00 το πρωι και να μη υπαρχει τιποτα!!

maria91

Member
Μονο για Σκρουτζ ενδιαφερομαι. Με τις τιμες που θα βαλει λογω πολεμου η Aegean, το 20ρικο ειναι σταγονα στον ωκεανο.
Πλεον ναι..και εμενα 4 κουπονια που μου χαν μεινει απο ετζιαν,προσπαθω να τα εξαργυρωσω αμεσα πριν παρουν την ανιουσα οι τιμες....
Αν δεν τα θέλεις άστα σε εμάς, δεν υπάρχει πρόβλημα :haha:
Μωρε τα θελω το θεμα ειναι οτι δε βρισκω ποτε να παρω,μονο κατι kfc boxmaster ποσο junk food πχια? :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.088
Μέλη
40.097
Νεότερο μέλος
maraki1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom