Next Εθνικής τράπεζας

fdara

Member
Ανταλλάσσω κωδικό 30 ευρω myDEH για Κωτσοβολο (ισχυει για αγορες ανω των 60 ευρω) με το νέο κουπόνι Aegean που εχει μπει εδω και κατι μερες στο next της εθνικης.

ΥΓ. το κουπονι ληγει 30/6

Billouk

Member
Συγγραφέας
Καλημέρα, χαρίζω 2 κωδικούς Aegean με λήξη 30/6 στο πρώτο σχόλιο από κάτω!

Υ.Γ.: Ε τώρα αν θέλετε να μου στείλετε efood από ΔΕΗ, δεν θα πω όχι!!

Αλλά τους χαρίζω και χωρίς αυτό!!!

Last edited:

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Έχω κωδικούς Aegean -20€ για πτήσεις μέχρι 30/6, αν κάποιος/α σκοπεύει να κλείσει τελευταία στιγμή ας μου στείλει. Επίσης κάποιος/α που σκοπεύει να κλείσει εισιτήρια flex, αν δει ότι συμφέρει να κλείσει πτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου για να κάνει χρήση της έκπτωσης και να τις μετακινήσει αργότερα, ας στείλει μήνυμα. Θα τα δω αργά το βράδυ.

Last edited:

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Επίσης κάποιος/α που σκοπεύει να κλείσει εισιτήρια flex, αν δει ότι συμφέρει να κλείσει πτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου για να κάνει χρήση της έκπτωσης και να τις μετακινήσει αργότερα,
Το έχεις κάνει; Θα ακολουθήσω τη συμβουλή, αν ναι.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Το έχεις κάνει; Θα ακολουθήσω τη συμβουλή, αν ναι.
Ναι, σε περιπτώσεις που έχω βρει πτήσεις φθηνότερες ή στην ίδια τιμή, γιατί συνήθως όταν είναι κοντά οι πτήσεις, οι τιμές ανεβαίνουν. Π.χ. σε έναν προορισμό με πολλά δρομολόγια την ημέρα, ειδικά εσωτερικού, μπορείς να βρεις και σε κοντινή ημερομηνία τις πρωινές ή τις βραδινές πτήσεις σε πολύ καλή τιμή. Αν λοιπόν σκοπεύεις να κλείσεις έτσι κι αλλιώς flex, είτε για λόγους αποσκευής είτε για λόγους μιλίων, κλείνεις κάθε σκέλος ξεχωριστά και μετά το μεταφέρεις στην ημερομηνία και ώρα που θα έκλεινες εξαρχής. Μερικές φορές κάθεται καλά, άλλες φορές κάθεται μόνο το ένα σκέλος (οπότε για το άλλο σκέλος δεν πας για αλλαγή και χρησιμοποιείς εξαρχής κουπόνι που δεν λήγει άμεσα, εφόσον έχεις, αλλιώς κανονική τιμή). Το έχω κάνει για Χανιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο αλλά και στο εξωτερικό. Από την άλλη, αν είστε π.χ. τρία άτομα στην κράτηση, ίσως είναι κουραστικό γιατί απαιτούνται έξι κρατήσεις για την πλήρη έκπτωση των 120€ σύνολο, αλλά ο καθένας αποφασίζει πως θα το χειριστεί.
Γενικά μιλώντας, τα κουπόνια της Aegean που ανεβαίνουν για καμιά εβδομάδα είναι σχετικά εύκολο να τα αποκτήσεις μετά την 5η μέρα που όσοι τα κυνηγούν τα έχουν ήδη πάρει, τώρα με τα 50 bits που απαιτούνται δεν τα χαλάει ο άλλος εύκολα χωρίς λόγο και λίγο πριν λήξει η προσφορά από το ΝΕΧΤ συνήθως βρίσκεις. Βασικά, εγώ κυρίως στο skroutz ζορίζομαι, που είναι πάντα δημοφιλή.
Α, αν θέλεις κωδικούς, στείλε μου.

Last edited:

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευχαριστώ! Και ευχαριστώ!

maria91

Member
Ναι, σε περιπτώσεις που έχω βρει πτήσεις φθηνότερες ή στην ίδια τιμή, γιατί συνήθως όταν είναι κοντά οι πτήσεις, οι τιμές ανεβαίνουν. Π.χ. σε έναν προορισμό με πολλά δρομολόγια την ημέρα, ειδικά εσωτερικού, μπορείς να βρεις και σε κοντινή ημερομηνία τις πρωινές ή τις βραδινές πτήσεις σε πολύ καλή τιμή. Αν λοιπόν σκοπεύεις να κλείσεις έτσι κι αλλιώς flex, είτε για λόγους αποσκευής είτε για λόγους μιλίων, κλείνεις κάθε σκέλος ξεχωριστά και μετά το μεταφέρεις στην ημερομηνία και ώρα που θα έκλεινες εξαρχής. Μερικές φορές κάθεται καλά, άλλες φορές κάθεται μόνο το ένα σκέλος (οπότε για το άλλο σκέλος δεν πας για αλλαγή και χρησιμοποιείς εξαρχής κουπόνι που δεν λήγει άμεσα, εφόσον έχεις, αλλιώς κανονική τιμή). Το έχω κάνει για Χανιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο αλλά και στο εξωτερικό. Από την άλλη, αν είστε π.χ. τρία άτομα στην κράτηση, ίσως είναι κουραστικό γιατί απαιτούνται έξι κρατήσεις για την πλήρη έκπτωση των 120€ σύνολο, αλλά ο καθένας αποφασίζει πως θα το χειριστεί.
Γενικά μιλώντας, τα κουπόνια της Aegean που ανεβαίνουν για καμιά εβδομάδα είναι σχετικά εύκολο να τα αποκτήσεις μετά την 5η μέρα που όσοι τα κυνηγούν τα έχουν ήδη πάρει, τώρα με τα 50 bits που απαιτούνται δεν τα χαλάει ο άλλος εύκολα χωρίς λόγο και λίγο πριν λήξει η προσφορά από το ΝΕΧΤ συνήθως βρίσκεις. Βασικά, εγώ κυρίως στο skroutz ζορίζομαι, που είναι πάντα δημοφιλή.
Α, αν θέλεις κωδικούς, στείλε μου.
Που βρισκετε τα 20ε στην 5η μερα ακριβως που μπαινουμε 3 φορες την ημερα καθε μερα μεχρι την ημερα ληξης διαθεσης του κουπονιου κ ΠΟΤΕ δε το πετυχαινουμε....μαλλον εχω παρει πολλα 20ε που το νεξτ δε θελει να μου δινει αλλα δε μπορω αλλιως να το δικαιολογησω....

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Που βρισκετε τα 20ε στην 5η μερα ακριβως που μπαινουμε 3 φορες την ημερα καθε μερα μεχρι την ημερα ληξης διαθεσης του κουπονιου κ ΠΟΤΕ δε το πετυχαινουμε....μαλλον εχω παρει πολλα 20ε που το νεξτ δε θελει να μου δινει αλλα δε μπορω αλλιως να το δικαιολογησω....
Στην αρχή πράγματι φεύγουν αμέσως, όμως προς το τέλος της προσφοράς μένουν αρκετή ώρα. Κοιμάμαι αργά το βράδυ και μπαίνω πριν κοιμηθώ, παίρνω άνετα ένα ή δύο κουπόνια (χειρίζομαι και δεύτερο λογαριασμό). Κάποιες φορές που δεν χρειάζομαι δεύτερο κουπόνι, βλέπω να υπάρχουν διαθέσιμα για αρκετή ώρα, ακόμα και μέρα. Τις πρώτες μέρες πάντως φεύγουν σε δευτερόλεπτα, όπως του skroutz, συχνά δεν προλαβαίνω να πάρω δεύτερο και πίστεψε με δεν αργώ, λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω θέλω για το 2ο κουπόνι. Δεν έχει σημασία τι έχεις πάρει στο παρελθόν, τα κουπόνια ανοίγουν τουλάχιστον δύο φορές το 24ωρο (επιβεβαιωμένο πολλές φορές), ίσως και τρεις. Δεν ξέρω πόσα δίνει, τουλάχιστον 5 κάθε φορά, αλλά μάλλον περισσότερα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.253
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom