Νορβηγία Norway in a nutshell, έκδοση DIY

perixvra

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
.....
Αυτή τη περίοδο παίζεται στο Netflix η σειρά "Detective Hole" του Jo Nesbo, βασισμένο στη νουβέλα του "Το αστέρι του διαβόλου"! Δεν την έχω ολοκληρώσει ακόμα αλλά θυμήθηκα ότι το ταξίδι μου στην Νορβηγία ξεκίνησε από τα εκπληκτικά πλάνα της ταινίας "Χιονάνθρωπος ⛄ ". Έχει ωραία πλάνα από Όσλο, κυρίως νυχτερινά.
Αααα ευχαριστω για την πρόταση…τον χιοναθρωπο τον έχω παρακολουθήσει, μένει τώρα να ξεκινήσω το επόμενο 😉

Dr Snoopy

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Παίζει να φάω πρόστιμο η να μου ζητήσουν να βγαλω καινούργια εισιτήρια και να χάσω τα χρήματα από τα παλιά;.
Οχι.Η επίσημη πολιτική της Norled είναι ότι τα εισιτήρια που αγοράζονται online μπορούν να ακυρωθούν με επιστροφή χρημάτων έως και 24 ώρες πριν από την αναχώρηση.Αρα θα ακυρώσετε το δωρεάν εισιτήριο που εκδώσατε κατά λάθος μέσω της σελίδας ακύρωσης ( Cancellation booking ) και θα αγοράστε ένα νέο παιδικό εισιτήριο για την ίδια ημερομηνία.
Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε όλα τα εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων και να βγάλετε καινούργια με την οικογενειακή έκπτωση για να κερδίσετε τις 444 κορώνες.Θα πρέπει να ελέγξτε όμως αν αυτή η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα κατά την επαναγορά στο επίσημο σύστημα κρατήσεων της Norled.
Καλόν θα είναι να τα επιβεβαιώσετε όλα αυτά την Δευτέρα που θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

perixvra

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
.....
Οχι.Η επίσημη πολιτική της Norled είναι ότι τα εισιτήρια που αγοράζονται online μπορούν να ακυρωθούν με επιστροφή χρημάτων έως και 24 ώρες πριν από την αναχώρηση.Αρα θα ακυρώσετε το δωρεάν εισιτήριο που εκδώσατε κατά λάθος μέσω της σελίδας ακύρωσης ( Cancellation booking ) και θα αγοράστε ένα νέο παιδικό εισιτήριο για την ίδια ημερομηνία.
Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε όλα τα εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων και να βγάλετε καινούργια με την οικογενειακή έκπτωση για να κερδίσετε τις 444 κορώνες.Θα πρέπει να ελέγξτε όμως αν αυτή η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα κατά την επαναγορά στο επίσημο σύστημα κρατήσεων της Norled.
Καλόν θα είναι να τα επιβεβαιώσετε όλα αυτά την Δευτέρα που θα επικοινωνήσουν μαζί σας.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα