Road Trip Βόρεια Ισπανία

pettakos

Member
Διοργανώνω ένα ταξίδι με αυτοκίνητο αρχής γενομένης από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης (πρωινή πτήση και επιστροφή αργά το βράδυ) όπου και θα επιστρέψω μετά απο 7 διανυκτερεύσεις, 8 μέρες σχεδόν καθαρές. Το πλάνο περιλαμβάνει την πρώτη τουλάχιστον ημέρα διανυκτέρευση στη Salamanca. Οι πόλεις που με ενδιαφέρουν εκτός απο την προαναφερθείσα, είναι ανεβαίνοντας απο Δυτικά Valladolid, Leon, Oviedo, Ribadesella, Comillas, Santillana Del Mar, Santander, Bilbao, Burgos, Alcala de Henares τελευταία μέρα προ αναχώρησης. Για να σας προλάβω, Μαδρίτη έχω πάει τρείς φορές δεν με ενδιαφέρει, όπως επίσης και το must see στη χώρα των Βάσκων San Sebastian, το έχω επισκεφθεί παλαιότερα. Κοντά στην πρωτεύουσα έχω πάει Segovia, Avila, El Escorial. Τι θα μπορούσα να προσθέσω η να παραλείψω και πως θα μοιράζατε τις διανυκτερεύσεις για να κλείσω ξενοδοχεία.

paskalis

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Έχεις αφήσει εκτός την κορυφαία πόλη Santiago de Compostela, μετά την Σαλαμάνκα. Οπωσδήποτε διανυκτέρευση εδώ. Η Burgos δεν απαιτεί διανυκτέρευση, αξίζει μόνο ο φοβερός καθεδρικός. Δεν ξέρω αν βγαίνουν όλες αυτές οι πολεις σε 7 μέρες, υπολόγισε και τις διαδρομές που είναι πολύωρες. Κατά τη γνώμη μου διανυκτέρευση σε Σαλαμάνκα (1), Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα (2), Μπιλμπάο (2), Βαγιαδολίδ (1) και Άλλα ντε Χεναρες (1). Οβιέδο δεν έχει ενδιαφέρον.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Διοργανώνω ένα ταξίδι με αυτοκίνητο αρχής γενομένης από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης (πρωινή πτήση και επιστροφή αργά το βράδυ) όπου και θα επιστρέψω μετά απο 7 διανυκτερεύσεις, 8 μέρες σχεδόν καθαρές. Το πλάνο περιλαμβάνει την πρώτη τουλάχιστον ημέρα διανυκτέρευση στη Salamanca. Οι πόλεις που με ενδιαφέρουν εκτός απο την προαναφερθείσα, είναι ανεβαίνοντας απο Δυτικά Valladolid, Leon, Oviedo, Ribadesella, Comillas, Santillana Del Mar, Santander, Bilbao, Burgos, Alcala de Henares τελευταία μέρα προ αναχώρησης. Για να σας προλάβω, Μαδρίτη έχω πάει τρείς φορές δεν με ενδιαφέρει, όπως επίσης και το must see στη χώρα των Βάσκων San Sebastian, το έχω επισκεφθεί παλαιότερα. Κοντά στην πρωτεύουσα έχω πάει Segovia, Avila, El Escorial. Τι θα μπορούσα να προσθέσω η να παραλείψω και πως θα μοιράζατε τις διανυκτερεύσεις για να κλείσω ξενοδοχεία.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, αλλά δεν έχω βάλει και χάρτη να δω τις ώρες οδήγησης: Burgos ειναι για μια καλή στάση, Οβιέδο χαριτωμένο αλλά δε θα άφηνα απέξω την Κομποστέλα γι' αυτό, με τη Λεόν δεν τρελάθηκα κιόλας, Alcala de Henares OK. Κάθερες αν χωράει είναι φοβερό χαϊλάιτ, Σαλαμανκα παρότι όμορφη ειναι από αυτές τις κλασικές πόλεις με ατέλειωτες σχολές ισπανικών και περισσότερους ερασμιακούς φοιτητές από κατοίκους συν Αμερικάνους, θα έκανα μια βόλτα και θα πήγαινα αλλού. Picos de Europa έστω ημερησίως είναι άχαστο.

pettakos

Member
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Caceres είχα πάει παλαιότερα απο Evora Badajoz. Το Bilbao έχει τόσα αξιοθέατα που να απαιτεί δυο διανυκτερεύσεις η με τη λογική φτάνοντας απόγευμα να έχεις όλη την επόμενη μέρα ολόκκληρη. Με το Alcala de Henares δεν καίγομαι ιδιαίτερα για ύπνο, το έβαλα περισσότερο σαν τελευταίο stopover προ αφίξεως στο αεροδρόμιο. Bilbao-Santiago είναι 581 km χωρίς τις στάσεις σε Santander και λοιπά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom