23 Μαρτίου 2023 #13 G gionbill Member Μηνύματα 13 Likes 4 Κυριακος-Ελενη said: Εχω προγραματισει να παω Βελιγραδι-Λιουμπλιανα-Βενετια,τελος Ιουνιου,οποτε κατι θα γραψω για το τι θα βρω στα συνορα τοτε. κλικ για όλη την παράθεση... Θα αναμενω νέα σου!!
Κυριακος-Ελενη said: Εχω προγραματισει να παω Βελιγραδι-Λιουμπλιανα-Βενετια,τελος Ιουνιου,οποτε κατι θα γραψω για το τι θα βρω στα συνορα τοτε. κλικ για όλη την παράθεση... Θα αναμενω νέα σου!!
26 Απριλίου 2023 #14 G gionbill Member Μηνύματα 13 Likes 4 Καλησπέρα σε όλους!!!! Παρακαλώ όποιος έχει συμβουλες για το θέμα ας μου στείλει.....διαβάζω για πολύωρες καθυστερήσεις σε σύνορα Σερβίας-κροατιας και σερβιας-ουγγαρια ... Ειδικά το καλοκαίρι....
Καλησπέρα σε όλους!!!! Παρακαλώ όποιος έχει συμβουλες για το θέμα ας μου στείλει.....διαβάζω για πολύωρες καθυστερήσεις σε σύνορα Σερβίας-κροατιας και σερβιας-ουγγαρια ... Ειδικά το καλοκαίρι....
26 Απριλίου 2023 #15 patsman Member Μηνύματα 140 Likes 375 Υπάρχουν κάποιες κάμερες στα σύνορα που μπορείς να συμβουλεύεσαι για το σε ποια περάσματα έχει λιγότερη κίνηση. Δες εδώ
Υπάρχουν κάποιες κάμερες στα σύνορα που μπορείς να συμβουλεύεσαι για το σε ποια περάσματα έχει λιγότερη κίνηση. Δες εδώ