Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

nick07

Member
Εχει κανεις θεμα σημερα με το checkin της sky? Παταω τυχαια επιλογη θεσης, μετα με βγαζει στις προσθετες παροχες που ειναι κενο και πατωντας επομενο με ξαναγυρναει στην αρχικη σελιδα.
Δοκιμασα απο 3 διαφορετικους browsers, το ιδιο απο παντου.

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Εχει κανεις θεμα σημερα με το checkin της sky? Παταω τυχαια επιλογη θεσης, μετα με βγαζει στις προσθετες παροχες που ειναι κενο και πατωντας επομενο με ξαναγυρναει στην αρχικη σελιδα.
Ναι κι εγώ αναγκαστικά έκλεισα χωρίς θέση, δεν έχει βγει κ καλά σωστά η τιμολόγηση των θέσεων κ λυπούμαστε δοκιμάστε αργότερα ήταν η φανταστική απάντηση τ τηλεφωνικού σαπορτ. Ε πόσο αργότερα ήδη οι καλοί ναύλοι κάνανε φτερά, οπότε θ δω αν μπορεί να αλλάξει αργότερα.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ναι κι εγώ αναγκαστικά έκλεισα χωρίς θέση, να δεν έχει βγει κ καλά σωστά η τιμολόγηση των θέσεων κ λυπούμαστε δοκιμάστε αργότερα ήταν η φανταστική απάντηση τ τηλεφωνικού σαπορτ. Ε πόσο αργότερα ήδη οι καλοί ναύλοι κάνανε φτερά, οπότε θ δω αν μπορεί να αλλάξει αργότερα.
Χθες και σήμερα το πρωί που έψαξα δεν βρήκα πουθενά φθηνούς.

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Χθες και σήμερα το πρωί που έψαξα δεν βρήκα πουθενά φθηνούς.
Το φθηνό είναι σχετικό, δεδομένου ότι με τον πόλεμο έχουν φύγει τα εισιτήρια στη στρατόσφαιρα, τουλάχιστον γ όπου κοιτάω εγώ. 128 γ Βερολίνο αρχές Δεκέμβρη είναι πολύ καλά, από το 2021 π είχα πάει με easyjet 78 ευρώ έχω να πετάξω φθηνότερα κ ταξιδεύω κάθε χρόνο περίπου ίδια περίοδο.

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Χθες έκανα check-in για σημερινή πτήση μου και πήγαν όλα καλά, με τη μόνη διαφορά ότι το σύστημα παρέλειψε το βήμα που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις θέση και απέδωσε μόνο του τυχαία θέση. Αυτό δεν με πείραξε. Εξάλλου δεν είχα σκοπό να πληρώσω επιλογή θέσης.
Αυτό που με ενόχλησε ήταν όταν πάλι χτες έκανα νέα κράτηση για τον Ιούλιο και το σύστημα με υποχρέωσε να κάνω επιλογή θέσης, χρεώνοντάς με το ανάλογο τίμημα, διαφορετικά δεν προχωρούσε στην καρτέλα πληρωμής.

babouridis

Member
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για ταξίδι εσωτερικού (για Ρόδο) για την περίοδο του Πάσχα 2027 πότε περίπου να κλείσω για βέλτιστες τιμές από Θεσσαλονίκη απευθείας?
Επίσης πως είναι στο θέμα αλλαγών και ακυρώσεων? Υπάρχει και η επιλογή της Aegean που έχει κάθε ημέρα δρομολογιο, δεν ξέρω ποια εταιρεία θα βολεψει καλύτερα.
Αν κλείσουμε θα είναι μέσω του κοινωνικού τουρισμού που λάβαμε επιταγές οπότε δεν μας παίρνει ακύρωση ή αλλαγή προγράμματος στα αεροπορικά καθώς θα έχουμε δώσει τις επιταγές στο ξενοδοχείο. Ευχαριστώ!

maria91

Member
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για ταξίδι εσωτερικού (για Ρόδο) για την περίοδο του Πάσχα 2027 πότε περίπου να κλείσω για βέλτιστες τιμές από Θεσσαλονίκη απευθείας?
Επίσης πως είναι στο θέμα αλλαγών και ακυρώσεων? Υπάρχει και η επιλογή της Aegean που έχει κάθε ημέρα δρομολογιο, δεν ξέρω ποια εταιρεία θα βολεψει καλύτερα.
Αν κλείσουμε θα είναι μέσω του κοινωνικού τουρισμού που λάβαμε επιταγές οπότε δεν μας παίρνει ακύρωση ή αλλαγή προγράμματος στα αεροπορικά καθώς θα έχουμε δώσει τις επιταγές στο ξενοδοχείο. Ευχαριστώ!
Εσωτερικου δρομολογια λιγο δυσκολο να ακυρωθουν...παντως πρωτα θα εκλεινα καταλυμα με τον κοιν.τουρισμο και μετα θα με απασχολουσαν τα αεροπορικα γιατι ΕΙΔΙΚΑ στην Ροδο ΔΕΝ σε εξυπηρετουν καθολου!!!για φετος τον Ιουνη που εχω παρει να ρωτησω σχεδον ολα τα δωματια δινουν εξωφρενικες τιμες για το 2ο ατομο που δεν εχει επιταγη που στο τελος δε σε συμφερει να πας...

babouridis

Member
Καλησπέρα. Επειδή κοιτάμε εκτός Ρόδου και Λέσβο και Χίο με κοινωνικό τουρισμό για Πάσχα, για αυτά τα 2 νησιά τα αεροσκάφη είναι ελικοφόρα ATR. Η δωρεάν χειραποσκευη 8 κιλών (οχι.το προσωπικό αντικείμενο) στα ελικοφόρα ATR της Sky express τι επιτρεπόμενες μέγιστες διαστάσεις έχει? Δεν μπόρεσα να το βρω στην σελίδα τους. Ευχαριστώ

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Καλησπέρα. Επειδή κοιτάμε εκτός Ρόδου και Λέσβο και Χίο με κοινωνικό τουρισμό για Πάσχα, για αυτά τα 2 νησιά τα αεροσκάφη είναι ελικοφόρα ATR. Η δωρεάν χειραποσκευη 8 κιλών (οχι.το προσωπικό αντικείμενο) στα ελικοφόρα ATR της Sky express τι επιτρεπόμενες μέγιστες διαστάσεις έχει? Δεν μπόρεσα να το βρω στην σελίδα τους. Ευχαριστώ
Δεν αλλάζουν οι διαστάσεις 55x40x23 της χειραποσκευής στα ελικοφόρα, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σου ζητήσουν να την παραδώσεις στην πύλη επιβίβασης (τελευταία φορά που ταξίδεψα με ελικοφόρο της sky ήταν πριν από 8 μήνες).

babouridis

Member
Δεν αλλάζουν οι διαστάσεις 55x40x23 της χειραποσκευής στα ελικοφόρα, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σου ζητήσουν να την παραδώσεις στην πύλη επιβίβασης (τελευταία φορά που ταξίδεψα με ελικοφόρο της sky ήταν πριν από 8 μήνες).
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Το αναφέρει κάπου επίσημα στην σελίδα της sky express σχετικά με τις επιτρεπόμενες διαστάσεις χειραποσκευων στα ATR?

erodios

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στη γη...
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Το αναφέρει κάπου επίσημα στην σελίδα της sky express σχετικά με τις επιτρεπόμενες διαστάσεις χειραποσκευων στα ATR?
Όχι, δεν κάνει κάποια ειδική αναφορά, αλλά έχω ταξιδέψει με ελικοφόρο της. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε.
ΥΓ Τα ντουλάπια βέβαια είναι μικρότερα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.232
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα