fotast
Member
Χλωμό....Καλησπέρα , σε περίπτωση ενιαίου εισιτηρίου με ενδιάμεση στάση το βράδυ 12 ωρών …Η swiss δίνει δωμάτιο για διανυκτέρευση ή εγώ ονειρεύομαι ξύπνιος;
Χλωμό....Καλησπέρα , σε περίπτωση ενιαίου εισιτηρίου με ενδιάμεση στάση το βράδυ 12 ωρών …Η swiss δίνει δωμάτιο για διανυκτέρευση ή εγώ ονειρεύομαι ξύπνιος;
Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να κλείσεις εισιτήρια... Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την ESTA. Μόνο όταν κάνεις check in , θα σου ζητήσει τα στοιχεία του διαβατηρίουΚαλημέρα σε όλους ,
έχω κλείσει εισιτήρια με την swiss για ΗΠΑ .Η ιστοσελίδα δεν με αφήνει να δημιουργήσω λογαριασμό ( λόγω τεχνικού προβλήματος ;; ισως) Θέλω να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες για την κράτηση μου όπως αν χρειάζεται κάποιο άλλο έγγραφο εκτός από ΕΣΤΑ ή να συμπληρώσω κάποια άλλη φόρμα σχετικά με το ταξίδι στις ΗΠΑ .Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο email;
Ευχαριστώ πολύ ! Σχετικά με την αποστολή δεδομένων API πρέπει να συμπληρώσω εγώ κάποια φόρμα ;Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να κλείσεις εισιτήρια... Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την ESTA. Μόνο όταν κάνεις check in , θα σου ζητήσει τα στοιχεία του διαβατηρίου
Δοκίμασε κάποια του ιδίου ομίλου, πχ Lufthansa, μου χε έρθει πρόσφατα ένα email ότι ενοποιούνται όλοι οι λογαριασμοί και μπορείς να μπαίνεις με τον ίδιο παντού.Η ιστοσελίδα δεν με αφήνει να δημιουργήσω λογαριασμό ( λόγω τεχνικού προβλήματος ;;
Τα μίλια της αιγαίου μπορούν να μεταφερθούν σε αυτά της λουφτχανσα; Πως;Εχεις απόλυτα δίκιο τα μίλια της Swiss η σύζυγος τα μετέφερε σε λογαριασμό/κάρτα της Lufthansa, oπως και της Αιγαίου. Καποια στιγμη τα μίλια αυτά χαθήκανε, μετά το ανακαλύψαμε ότι έχουν ισχύ 36 μήνες, κ'λογω ότι συνήθως χρησιμοποιούμε την Ryan χάθηκαν, όταν το ανακαλύψαμε ήταν ήδη αργα.
Όχι, αυτό δε γίνεται. Κοινό κουβά μιλίων έχει ο όμιλος Λουφτβάφε.Τα μίλια της αιγαίου μπορούν να μεταφερθούν σε αυτά της λουφτχανσα; Πως;
Αν έχεις Ελληνικό διαβατήριο και δεν έχεις πάει από το 2011 και μετά σε κάποια από τις παρακάτω χώρες: Iran, Iraq, Syria, Sudan, Yemen, Libya, Somalia, North Korea, Cuba τότε αρκεί το ESTA και ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού (αυτό μπορεί να έχει καταργηθεί μέχρι να ταξιδέψεις).αν χρειάζεται κάποιο άλλο έγγραφο εκτός από ΕΣΤΑ;
Η Κούβα νομίζω έχει βγεί από την λίστα, τουλάχιστον από όσο θυμάμαι με την δική μου ESTA. Πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα ούτε στην έγκριση ούτε με την σφραγίδα στο διαβατήριοΑν έχεις Ελληνικό διαβατήριο και δεν έχεις πάει από το 2011 και μετά σε κάποια από τις παρακάτω χώρες: Iran, Iraq, Syria, Sudan, Yemen, Libya, Somalia, North Korea, Cuba τότε αρκεί το ESTA και ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού (αυτό μπορεί να έχει καταργηθεί μέχρι να ταξιδέψεις).
Όχι, είναι στη λίστα κανονικά. Ήσουν τυχερός, δεν το έλεγξαν.Η Κούβα νομίζω έχει βγεί από την λίστα, τουλάχιστον από όσο θυμάμαι με την δική μου ESTA. Πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα ούτε στην έγκριση ούτε με την σφραγίδα στο διαβατήριο